Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 70

Θέμα: miniDV player

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Με μια TV-CARD θα πετύχω τπτ ή κατευθείαν σε firewire?

TV-CARD σαν την από κάτω εννοώ με είσοδο σήματος.
    Αυτά τα ολίγα και ευχαριστώ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hard...alogue-USB.htm

edit: τώρα το είδα, audio input έχει.

οχι με tv card δεν θα πετύχεις τίποτα, χαμένα θα πάνε τα χρήματα. οι κάρτες αυτές είναι για να παίρνεις τηλεοπτικό σήμα τοσο αναλογικό όσο και ψηφιακό επίσης όπως είπα και πιο πάνω συνδέεις αναλογική συσκευή επανω για να μετατρέψεις το υλικο σε ψηφιακό.

η καλύτερη λύση μακραν είναι η firewire (IEE 1394) αν δεν έχει το πισι σου πάρε μια PCI, το κόστος δεν ξεπερνάει τα 12-15 ευρά το πολύ ενώ οι tv card ξεκινάνε από τα 30 τουλάχιστον οι πιό απλές και όπως είπα δεν καλύπτουν αυτό που θέλεις να κανεις.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    100% ψηφιακο δεν ειναι αφου γραφεις πανω σε αναλογικο tape.Σαν ποιοτητα ειναι πολυ καλυτερο του vhs.
    Υπαρχουν καρτες κι ειναι και φτηνες.
    κι όμως φίλε μου 100% ψηφιακές είναι και μάλιστα ασυμπίεστο βίντεο χωρίς απωλεστικούς αλγόριθμους.

Απλά λόγω του ότι τα ψηφία γράφονται πάνω σε ταινία η οποία τυλίγεται-ξετυλίγεται απαιτει τόσο χρόνο για να διαβαστει όσος και ο χρόνος της ταινίας.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Πάρε αυτή που σου ειπε ο the who και σου δινω το pinacle studio to 9 να κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Αντιγραφω ετσι ταινιες σε DVD χρονια τωρα. Η θυρα USB στην δικια μου καμερα ειναι μονο για να μεταφερεις τις φωτο που τραβας με την καμερα στο pc.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Ευχαριστώ παιδιά, μάλλον θα βρω την άκρη τώρα.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
    κι όμως φίλε μου 100% ψηφιακές είναι και μάλιστα ασυμπίεστο βίντεο χωρίς απωλεστικούς αλγόριθμους.

Απλά λόγω του ότι τα ψηφία γράφονται πάνω σε ταινία η οποία τυλίγεται-ξετυλίγεται απαιτει τόσο χρόνο για να διαβαστει όσος και ο χρόνος της ταινίας.
    Τι να σου πω μπορει και ναχεις δικηο.Οταν ξεκινησα τη δουλεια μολις ειχαν αποσυρει τις 2" και δουλευαν με 1".Σταματησα να παρακολουθω την εξελιξη των ψηφιακων εδω και καιρο.Ετσι κι αλλιως ο χειρισμος της μηχανης παραμενει ο ιδιος(ευτυχως :rotflmao: )
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    100% ψηφιακο δεν ειναι αφου γραφεις πανω σε αναλογικο tape.Σαν ποιοτητα ειναι πολυ καλυτερο του vhs.
    Υπαρχουν καρτες κι ειναι και φτηνες.
    Δηλαδη τι ειναι ακριβως αυτο που γραφεται πανω στο αναλογικο τειπ;
    Enlighten us.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Στη κασέτα δε γράφεται εικόνα αλλά δεδομένα. Κατι σαν τις παλιές μπακαπιέρες. Συμπίεση υπάρχει αλλά σε SD ανάλυση δεν εχει καμιά διαφορά για γρήση οικιακή ακόμα και επαγγελματική. Για μεταφορά σε PC μία κάρτα Firewire αρκεί και ο υπολογιστής ουσιαστικά κανει copy τα δεδομένα από την κασέτα στο σκληρό δίσκο με μηδέν απώλεια στην ποιότητα. Καλό θα είναι αν έχεις επιτραπέζιο υπολογιστή να έχει μέσα ένα δεύτερο δίσκο ο οποίος θα χρησιμοποιείται μόνο για τα αρχεία video. Τέλος θα πρέπει να υπολογίσεις ότι για 1 ώρα υλικό σε DV Format χρειάζεσαι 13 GB χώρο στο δίσκο σου. Από κει και πέρα διαλέγεις το πρόγραμμα που σε βολεύει και κανεις τη δουλειά σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Η πιο απλή λύση είναι αντάπτορας από minidv σε vhs,που είναι στην ουσία μία κασέτα για το βίντεο μέσα στην οποία μπαίνει η κασετούλα minidv...
    αυτό που έβαλες είναι μετατροπές miniVHS σε VHS. δεν υπάρχει miniDV σε VHS.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    αυτό που έβαλες είναι μετατροπές miniVHS σε VHS. δεν υπάρχει miniDV σε VHS.
    αντε ρε τεμπελη ανελυσε και τις εγγαφες και πως μπορει να κανει μεταφορα αγοραζοντας μια καμερουλα της πλακας με ενα dvd recorder της πλακας
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    αντε ρε τεμπελη ανελυσε και τις εγγαφες και πως μπορει να κανει μεταφορα αγοραζοντας μια καμερουλα της πλακας με ενα dvd recorder της πλακας

Βασικά λόγω και της πολυπλοκότητας PCI, FIREWIRE κλπ κλπ αγαπητοί συμφορουμίτες θα αγοράσω ένα DVD REC LG με 95 ευρωπα'ι'κά με άπειρες εισόδους (και firewire) για να μετατρέψω σε dvd τις άπειρες κασετούλες που έχω και όταν έχω χρόνο ή θα ασχοληθώ με κάρτες και τα συναφή ή το σοφότερον -κατ'εμέ- θα αγοράσω μια καμερούλα SSD για να ησυχάσω.
    Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο που διαθέσατε, οι πληροφορίες σας ήταν πραγματικά πολύτιμες.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak

Ασυμπιεστο βιντεο δεν ειναι.Εχει συμπιεση 5:1 .

@ gcrook

Ο τροπος εγγραφης του mini dv ειναι μαγνητικος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Οι κάμερες μινι dv είναι ως επι το πλείστον ψηφιακές και δεν υπάρχουν λίγο ψηφιακές και πολύ ψηφιακές. Θα είναι ή αναλογικές ή ψηφιακές. Στην περίπτωση ψηφιακής κάμερας το μόνο που χρειάζεσαι είναι pci to iEEE κοινώς firewire που το κόστος του είναι 7-8 ευρά. Αν η κάμερα γράφει ψηφιακά και την περνάς από κάρτα tv απλά γ@μείς την ποιότητα γιατί μετατρέπεις το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό με κινεζιά των 40-50 ευρων. Δεν έχεις λόγο να το κάνεις. Γράφεις το βίντεο ασυμπίεστο και είναι περίπου 15gb η ώρα και μετά με όποιο πρόγραμμα (vegas ή pinnacle studio) κάνεις σκηνοθεσία και γράφεις το δισκάκι σου. Ο φίλος που πήρε tv-card από το πλαίσιο αντί να πάρει pci to iEEE απλά πέταξε τα λεφτά του και παίρνει και χειρότερη ποιότητα εγγραφής. Η λύση αυτή χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση που η κάμερα είναι αναλογική και δεν ενδείκνυται να γίνεται από κάρτες της πλάκας. Υπάρχουν κάρτες με λίγα περισσότερα περίπου 120 ευρά που κάνουν μόνο αυτή τη δουλειά.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ασυμπιεστο βιντεο δεν ειναι.Εχει συμπιεση 5:1 .

@ gcrook

Ο τροπος εγγραφης του mini dv ειναι μαγνητικος.
    Μαγνητικός είναι και ο τρόπος εγγραφής αρχείων στον HDD, μήπως και οι σκληροί δίσκοι γράφουν αναλογικά???
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Μαγνητικός είναι και ο τρόπος εγγραφής αρχείων στον HDD, μήπως και οι σκληροί δίσκοι γράφουν αναλογικά???
    Μην του δινεις τιπς.
    Ειναι και επαγγελματιας, εχει και μια ηλικια οσο να'ναι...:smilea:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

miniDV
    mini Digital Video
    DIGITAL video
    DIGITAL

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Catalunya MotoGP Full Race Real Player Format
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 15:38
  2. Onboard lap Mugelo GP σε Media Player Format
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 18:29
  3. Full Video Race MotoGP France Real Player Format
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:16
  4. O αγωνας του Estoril ful video σε Real Player format.
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 22:50
  5. Βιντεο με την προσπεραση του Rossi (Real Player)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF