ε ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Α... νομιζα ησουν με αμαξι...
Ετσι οπως τα γραφεις δεν καταλαβα χριστο, δεν εκανε μονο αριστερα προφανω αλλα φρεναρε μαζι, αλλιως δεν θα ειχες προβλημα ε ?
ε ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Α... νομιζα ησουν με αμαξι...
Ετσι οπως τα γραφεις δεν καταλαβα χριστο, δεν εκανε μονο αριστερα προφανω αλλα φρεναρε μαζι, αλλιως δεν θα ειχες προβλημα ε ?
Νομικα φταις.
Οι δικηγοροι στα λενε αυτα για να μην πληρωσει αμεσα η ασφαλεια σου.
Κ καλα θα κανει, να μαθει να προσεχει.
ποιος??Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Κ καλα θα κανει, να μαθει να προσεχει.
εγω??
πραγματικά έτσι οπως έγιναν τα πραγματα,πιστευω οτι φερω κομματι ευθυνης μονο και μονο απο τον νομο..ηταν μια συνιθισμενη μερα οδηγουσα φυσιολογικα με περιπου 10 μετρα αποσταση,με την στολη μου στην λωριδα μου,στα επιτρεπτα ορια,διχως να προσπαθησω να κανω σφινα,και στο παραμικρο χανω τιμονια φρενα και βρισκομαι μεσα σε ενα σπιτι απο την πτωση...δεν θεωρω οτι εφταιγα,μονο και μονο γιατι γνωριζω οτι ο κυριος που εκανε την στροφη παρανομησε ,καθως δεν κοιταξε (αυτο 100%) παραβιασε διπλη διαχωριστικη,δεν εβγαλε φλας.ωστοσο γνωριζω τι παει να πει νομος και πιστευω οτι και ας εχω δικιο θα πληρωσω..
Να προσεχει το αμαξι εννοω.
Δεν με απασχολει ποσα μετρα αποσταση ειχες, το αποτελεσμα παιζει ρολο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
Εάν ήταν ΗΔΗ μπροστά σου (σε μονή ή στην ίδια λωρίδα), ο νόμος λέει ότι φταις, αλλειψει τηρήσεως των περί αποστάσεως ασφαλείας, ό,τι μ@λ@κία κι αν έκανε ο άλλος κι όσο προσεκτικά κι αν οδηγούσες εσύ!
Αν όμως ΞΑΦΝΙΚΑ βρέθηκε μπροστά σου, κάνοντας επικίνδυνο και παράνομο ελιγμό από αλλού, ΚΑΙ ΑΝ έχεις κάποιον που μπορεί να βεβαιώσει ακριβώς τι έγινε ως αυτόπτης μάρτυρας, τότε τη γλιτώνεις!
έτσι ακριβώς!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
οποιος διαβασει τα 3 τελευταια ποστ μου θα δει πως περιπου εγινε το τρακαρισμα..με βαση αυτα και εαν γνωριζει κατι θας πει την γνωμη του..καλοδεχουμενη..εαν θελετε το ανοιγω και σε αλλο τοπικ
ego eimoun sthn dexia lorida kentrikou dromou kai 8elontas na prosperaso ton brostino mou bika aristera.sthn aristeri lorida htan amaxi(o malakas) sta 15 peripou metra brosta,otan ego bika aytos stamatise gia na kanei paranomi anastrofi ego prospa8isa na ton apofygo giayto kai ton xtypisa piso dexia akri akri.to oxima diladi den proporeotan kai to zoon den ftanei pou ekane malakia tora leei oti ftaio kiolas.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
όχι πάντα
ψάξτο λίγο παραπάνω.
Τί ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε;;
αν γραψει στην δηλωση οτι πηγε να κανει αναστροφη σε ενα ενδεχομενο δικαστηριο λογικα θα τον κερδισεις...δεν θα αναφερεις τιποτα για την δικη σου προσπεραση....καλη υπομονη...Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
ego eimoun sthn dexia lorida kentrikou dromou kai 8elontas na prosperaso ton brostino mou bika aristera.sthn aristeri lorida htan amaxi(o malakas) sta 15 peripou metra brosta,otan ego bika aytos stamatise gia na kanei paranomi anastrofi ego prospa8isa na ton apofygo giayto kai ton xtypisa piso dexia akri akri.to oxima diladi den proporeotan kai to zoon den ftanei pou ekane malakia tora leei oti ftaio kiolas.
Χμ, χλωμο το κοβω αλλα μακαρι να τα βρεις.
Εχεις κ hornet ε, τι ζημιες επαθες ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
ego eimoun sthn dexia lorida kentrikou dromou kai 8elontas na prosperaso ton brostino mou bika aristera.sthn aristeri lorida htan amaxi(o malakas) sta 15 peripou metra brosta,otan ego bika aytos stamatise gia na kanei paranomi anastrofi ego prospa8isa na ton apofygo giayto kai ton xtypisa piso dexia akri akri.to oxima diladi den proporeotan kai to zoon den ftanei pou ekane malakia tora leei oti ftaio kiolas.
χμ ζώρικη κατάσταση ...
Αλλά ρε φίλε, πριν μπεις αριστερά αυτός ΔΕΝ φαινόταν;
15 μέτρα δεν είναι πολύ.
εγω παντος ειχα σκασει σε λαλακα που εκανε αναστροφη ,οχι παρανομη ομως,αλλα χωρις φλας τπτ κ τον χτυπησα στην πορτα του,την εβαλα ολη μεσα, κ με πληρωσε κανονικα.
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
loipon rotisa dikigoro kai mou eipe pos an pame dikastikos to poly na mou vgei 30% synypaitiotita opote nomozo pros ta ekei pao.anyway afou den skoto8ika pali kala![]()
thnx guys
Πριν αρκετά χρόνια είχα ένα ατύχημα με ένα pundo έπεσα πίσω του, αλλά με πλήρωσε, γιατί ?
Γιατί στο χαρτί της τροχαίας έγραψε πως έκανε ελιγμό από την αριστερή(χωρίς φλάς άσχετο βέβαια) και μου έκλεισε την δίοδο στη μεσαία όπου ερχόμουν εγώ.
Αυτό λέει, πως δεν πληρώνει πάντα αυτός που είναι πίσω, σε μερικές περιπτώσεις όπως απότομο φρενάρισμα χωρίς λόγο, επικίνδυνο ελιγμό, εκεί πληρώνει ο προπορευόμενος
Εχεις παθει χοντρες ζημιες ?
Στο λεω γιατι μαλλον θα μου περισσεψουν μπολικα ανταλακτικα τα οποια ουσιαστικα δεν εχουν τιποτα.
Αν θελεις στειλε πμ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Εχεις παθει χοντρες ζημιες ?
Στο λεω γιατι μαλλον θα μου περισσεψουν μπολικα ανταλακτικα τα οποια ουσιαστικα δεν εχουν τιποτα.
Αν θελεις στειλε πμ.
TristanVogt Δεν εχω πλεον το μηνυμα σου γιατι αλλαξα λογαριασμο, στειλε απο εδω αν σε ενδιαφερουν αυτα ακομα.