Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: motogp pws??

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    επειδη πολυ κουβεντα γινεται

καταρχην ευχομαι καθε επιτυχια στο παιδι κ δν εχω τπτ μαζι του

αλλα εχω βαρεθει ολη την ωρα "η ελληνικη ελπιδα" για να τρεξει στα τζιπι ακομα 10 χρονω παιδακι.. για να ναι "η ελληνικη ελπιδα" πρεπει να περασουν 5 χρονια κ να παιρνει νικες στα 125 οσο δε γινεται αυτο δν υπαρχει "ελληνικη ελπιδα"

κ το να βγαζουν το παιδακι στην τηλεοραση τοσο μικρο κ να του φουσκωνουν τα μυαλα δν ξερω ποσο καλο κανει .. θα πρεπε να ειναι συγκεντρωμενος μονο στην οδηγηση του κ τη βελτιωση του κ οχι να του φορτωνει ο δδ το αγχος μιας χωρας απο 10 χρονων λεγοντας τον συνεχεια "ελληνικη ελπιδα" λες κ εχει καμια υποχρεωση το κοπελι κιολας
    Το όνομα του παιδιού;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Το όνομα του παιδιού;
    ναι όντως... ποιο παιδάκι ελληνάκι είναι αυτό που έκανε και έπαθε όλα αυτά;

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Το όνομα του παιδιού;
    Νότης Παπαπαύλου

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    επειδη πολυ κουβεντα γινεται

καταρχην ευχομαι καθε επιτυχια στο παιδι κ δν εχω τπτ μαζι του

αλλα εχω βαρεθει ολη την ωρα "η ελληνικη ελπιδα" για να τρεξει στα τζιπι ακομα 10 χρονω παιδακι.. για να ναι "η ελληνικη ελπιδα" πρεπει να περασουν 5 χρονια κ να παιρνει νικες στα 125 οσο δε γινεται αυτο δν υπαρχει "ελληνικη ελπιδα"

κ το να βγαζουν το παιδακι στην τηλεοραση τοσο μικρο κ να του φουσκωνουν τα μυαλα δν ξερω ποσο καλο κανει .. θα πρεπε να ειναι συγκεντρωμενος μονο στην οδηγηση του κ τη βελτιωση του κ οχι να του φορτωνει ο δδ το αγχος μιας χωρας απο 10 χρονων λεγοντας τον συνεχεια "ελληνικη ελπιδα" λες κ εχει καμια υποχρεωση το κοπελι κιολας
    +1

α μαλιστα, καταλαβα. εγω απλα ρωτησα γιατι εδω και 5-6 χρονια την εχω αυτην την απορια και απλα ηθελα να μαθω. σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες
    panta stin mia roda.....i souza i endo...panta orthioi!
    ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από xiotis33
    α μαλιστα, καταλαβα. εγω απλα ρωτησα γιατι εδω και 5-6 χρονια την εχω αυτην την απορια και απλα ηθελα να μαθω. σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες
    Φιλε εχεις προπονηθει για κατι τετοιο ?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Φιλε εχεις προπονηθει για κατι τετοιο ?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μη γελας καθολου, τα μεγαλα αστερια απο forums ξεκινησαν

οχι φιλε μου αλλα να σου πω..και να ειχα προπονηθει παλι δεν θα μπορουσε να γινει κατι. οι λογοι πολλοι. παντα ηταν το ονειρο μου αλλα το μονο που ηξερα οτι χρειαζεται ειναι πολλα χρηματα και εκει σταματαω.. χωρια τα αλλα που χρειαζονται. απλα το ειπα για να κανουμε συζητηση και απο περιεργεια λεω γιατι δεν κανω ενα τετοιο θεμα?
    φιλικα παντα Γιωργος
    ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Μη γελας καθολου, τα μεγαλα αστερια απο forums ξεκινησαν
    Σίγουρα!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μην αφησεις τα χρηματα να σταθουν εμποδιο στο ονειρο σου φιλε μου...

Παρε ενα δανειο

χαχαχα ωραιοοοςςς

Κοίτα εδώ Ελλάδα δεν έχουμε βγάλει αναβάτη στα GP ή και στη φόρμουλα 1 αν θέλεις για τον λόγο
    του ότι δεν υπάρχει καμία πίστα .
    Αυτές που υπάρχουν είναι μονοπώλιο και οι ιδιοκτήτες να μην πολυνοιάζονται για συντηρήσεις και τέτοια . Εδώ μεσα το διάβαζα για τα μέγαρα . Στο Τυμπάκι δε , που διεξάγονται και αγώνες Πανελληνίου έχει ολόκληρα σκαλοπάτια και οι μηχανές απογειώνονται .

Από την άλλη ο ο Ρόσι μεγάλωσε 10 χιλιόμετρα από πίστα (κανονική). Ο Λορέντζο δεν ξέρω που ,αλλά ο μπαμπάκας του τον είχε από μικρό στους αγώνες . Το είπανε και οι από πάνω . Θέλει από μικρός να μπεις στο χώρο .
    Στα 125 υπάρχει αναβάτης/τες γυμνασίου . Είσαι λοιπόν 15-16 τρέχεις 125 ...Κερδίζεις ...Ανεβαίνεις ...
    Και φτάνεις να οδηγάς τα υπερτούμπανα που φτιάχνονται για τα χέρια σου ΜΟΝΟ !!!
    Ακόμα και ο τελευταίος εκεί μέσα είναι αξιοσέβαστος ,άσχετα με το τι λέμε μερικές φορές εδώ μέσα για τον έναν ή τον άλλο αναβάτη .

Αν στη χώρα μας υπήρχαν 2-3 πίστες παγκοσμίου επιπέδου να είσαι σίγουρος ότι θα είχαμε αναβάτες
    παγκοσμίου επιπέδου .

Έτσι πάει .

thx φιλε lioulios

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    παρε την αυτοβιογραφια του ροσσι για να καταλαβεις οτι καποια πραγματα δεν ξεκινησαν τυχαια.
    ειναι συνδιασμος ταλεντου και γνωριμιων σε χωρες ομως με πραγματικη μηχανοκινητη παιδια και με γονεις διατεθιμενους να ξοδεψουν απο την τσεπη τους πολλα λεφτα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πιος θα παρει το πρωταθλημα στα MotoGP
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 14:38
  2. MotoGP Δοκιμαστικα 16/04/2004
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2004, 19:19
  3. Δοκιμαστικά MotoGp στο Sepang της Μαλαισίας...
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2004, 12:28
  4. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  5. [b]motogp[/b]
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 19:46

Κανόνες δημοσιεύσεων