Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: το κακο παραδειγμα

Re: Να καταθεσω αποψη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    Προσωπικα θεωρω το power bikes το μονο που εχει κατι να πει κ γουσταρω καγκουριες φωτο κλπ. ΑΛΛΑ οχι στυλ MOTO XTREME!!
    Με την δικια σας λογικη θα πρεπε να ειναι ολα αποστειρωμενα και καθως πρεπει!!! Τερμα τα DVD με stunts στην αγορα και ολα τα συναφη πειοδικα του κοσμου!

Στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας, ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάζει ό,τι περιοδικό ή εφημερίδα γουστάρει.
    Περιοδικά και εφημερίδες βγάζει και ο Πλεύρης και η Χρυσή Αυγή, βγάζει και ο Χατζάρας, βγάζει και ο Χούντρας κοκ
    Το καλό είναι οτι καλύπτουν σχεδόν όλα τα γουστα.
    Το αν φωτογραφίζεται ο χ-ψ δημοσιογράφος με βερμούδα ή με μαγιό, είναι δικό του πρόβλημα και θα πρέπει να έχουμε κι εμείς παρόμοιο (πρόβλημα) για να κάνουμε το ίδιο.
    Εκείνο που με φτιάχνει εμένα, είναι περιοδικό που επί χρόνια πολεμάει τις Πανελλήνιες και εξ΄αιτίας 10-20 ηληθίων, έχει διαμορφώσει συγκεγριμένη άποψη στους αναγνώστες του περί καγκουρισμού στην εκδήλωση (τα γιατί τα αφήνω στην φαντασία σας), ταυτόχρονα ΠΟΥΛΑΕΙ δύο με τρεις φορές τον χρόνο DVD με εξέχουσα μαυροφορεμένη φυσιογνωμία του μοτοσυκλετιστικού χώρου, να κάνει του κόσμου τις μαλακίες (και με μοτοσυκλέτα αλλά και με αυτοκίνητα) σε βορειοευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
    Φυσικά, ως κουτουλούφοι οι περισσότεροι, καταλήγουμε να "απολαμβάνουμε" με γουρλωμένα μάτια τις μαλακίες του Σουηδού και όταν έρχεται ο καιρός της Πανελλήνιας, να διαβάζουμε αντιδράσεις από άτομα που ούτε από έξω πέρασαν ποτέ του στυλ: σιγά μη πάω εγώ στους κάγκουρες να με σκοτώσουν.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    φίλοι ...

είναι γεγονός γνωστό σε όλους μας
    τα περιοδικά τα μέσα ενημέρωσης και γενικότερα όλο το σύστημα ενημέρωσης
    πως να το κάνουμε…
    διαμορφώνουν γνώμες απόψεις συνειδήσεις σε όσους
    απλά δεν έχουν καταλάβει το παιχνίδι....
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    σε όσους .. απλά δεν έχουν καταλάβει το παιχνίδι....
    ΠΟΣΟ σωστός είσαι !!!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    ΠΟΣΟ σωστός είσαι !!!
    παπάρια ειμαι ...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟ.

ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΗ ΄΄ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ΄΄ ΤΟΝ ΄΄ΕΓΚΑΒΛΟ΄΄ ΝΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΣΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΖΕΣ,ΞΥΝΩ ΓΟΝΑΤΑ,ΕΝΤΟ ΚΤΛ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ POWERBIKES ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ CDaki.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.
    ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ SS ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΧΨ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΑΠΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΤΛ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΤΑΔΕ ΣΗΜΕΙΑ, ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ Κ5 ΚΑΙ ΑΝ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΣΤΑ 350 .

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ POWERBIKES ,
    ΤΑ CD ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΥΧΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ CD ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ
    CBR1000RR vs ZX10 , ΑΘΗΝΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ, ΜΕ ΣΟΥΖΕΣ ΕΝΤΟ ΚΤΛ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΟΝΤΡΑ R1 ΜΕ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΡΣΕ 911 ΜΕ ZX10.

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΕΥΓΕ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ, ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Σκούπιδια είναι μόνο για τις φωτογραφίες αξίζει να τα παίρνεις....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Εγώ πάλι γουστάρω!!!!!

Εμ, όσα δε πιάνει η αλεπού...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Η μαχη του καλου με το κακο
    από EKEINOS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 19:55
  2. Ο "ειδικός τύπος" και το σωστό παράδειγμα
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 16:43
  3. που ειναι το κακο της υποθεσης
    από ela ela στο forum Kawasaki Z series