ωραίο, αγρατζούνιστο![]()
ωραίο, αγρατζούνιστο![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Την κυρία όχι.... αλλά ένα Χ801R του γ@μησα την μάνα, τον πατέρα κι όλο του το σόι, μία ωραία χειμωνιάτικη βραδιά το 2005....Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Δεν πιστεύω να την έχει πάρει κανένας άλλος την εικονιζόμενη,γιατί μου είπε πως είναι παρθένα!!
Εγώ ζω βέβαια....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και πολύ καλά του έκανες! Γι αυτό τα χρυσοπληρώνουμε άλλωστε!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Την κυρία όχι.... αλλά ένα Χ801R του γ@μησα την μάνα, τον πατέρα κι όλο του το σόι, μία ωραία χειμωνιάτικη βραδιά το 2005....
Εγώ ζω βέβαια....![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω το ιδιο κρανος.Στην αρχη το ειχα παρει σε ματ αλλα εφαγα κραξιμο οτι χαραζει για πλακα και το πηγα πισω και πηρα αυτο.Το μονο που με χαλαει ειναι που εχει αυτες τις γραμμες για design υποτιθεται αλλα πολυ το περνανε για γρατζουνισμενο και ξενερωνω λιγο.Με μια φιμε δειχνει παρα πολυ.Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται.
Πριν είχε ένα καθίκι κι οδηγούσε ένα πατίνι και μας πήγαινε Ραφήνα σε τρεις ώρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από EliasKir
Πριν τι κρανος ειχες και σε τι νουμερο?![]()
![]()
Kαλορίζικο![]()
και πάντα αχρείαστο
Καφέ πότε?
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ρεμάλιιιιιι!!!!Για καφέ έχω σκοπό να σε τρέξω!!Νέο στέκι γιατί ξαναερωτεύτηκα!!Μόνο κοίτα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στη jazz!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Πριν είχε ένα καθίκι κι οδηγούσε ένα πατίνι και μας πήγαινε Ραφήνα σε τρεις ώρες![]()
![]()
Kαλορίζικο![]()
και πάντα αχρείαστο
Καφέ πότε?![]()
420κάτι ψιλά.Εχεις δίκιο για τις γραμμές,ψιλομαλακία είναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Εχω το ιδιο κρανος.Στην αρχη το ειχα παρει σε ματ αλλα εφαγα κραξιμο οτι χαραζει για πλακα και το πηγα πισω και πηρα αυτο.Το μονο που με χαλαει ειναι που εχει αυτες τις γραμμες για design υποτιθεται αλλα πολυ το περνανε για γρατζουνισμενο και ξενερωνω λιγο.Με μια φιμε δειχνει παρα πολυ.Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται.
Ωχ! Αυτό δε μ' αρέσει....Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Νέο στέκι γιατί ξαναερωτεύτηκα!!![]()
Αυτό θα το ξεχάσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Μόνο κοίτα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στη jazz!!![]()
δεν υπάρχει περίπτωση να φάω 5 ώρες σε κανά άθλιο μαγαζί που θα βαράνε σαράντα όργανα ταυτόχρονα ό,τι αυτοσχεδιασμούς τους έρχονται στο νου κι εσύ θα σοροπιάζεις ... την πιανίστρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένω ενημέρωση![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο