Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Αν θες να σε σέβονται σαν οδηγό να μάθεις να σέβεσαι πρώτα τους γύρω σου!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Καφαντάρη στο φανάρι με Ηλιουπόλεως προς Βύρωνα (μονόδρομος με 2 λωρίδες, η δεξιά πάει ευθεία και η αριστερή στρίβει αριστερά). Μεσημέρι με τρελή κίνηση
    Παππούς με παλιό αμάξι χωρίς υδραυλικό τιμόνι αλλάζει λωρίδα μέσα στη κίνηση και πάει αριστερή αλλά δε προλαβαίνει όμως να ολοκληρώσει τον ελιγμό γιατί δεν έχει χώρο (είναι κ το μηχανικό τιμόνι που περιορίζει τις μανούβρες).
    Περνάνε κλασσικά παππάκια, σκούτερ κλπ από τα δεξιά του που είχε χώρο.
    Σκάει κλασσικός ακράνωτος γυφτέξ πάνω σε cbr/zxr/tcpip ξέρω'γω τι σαπιο-SS του '90 με εξάτμιση-μπουρί από αριστερά, δε κάνει το κόπο να πάει από πίσω από το αμάξι και δεξιά και αρχίζει τις κόρνες.
    Ο παππούς δεν έχει που να πάει, έχει αμάξι μπροστά. Καβαλάει ο γρήγορος τη κόρνα του λέει ο γέρος οτι δε μπορεί να κάνει τίποτα. Μπριζώνει ο γκασμάς, περνάει τον παππού, πάει μπροστά του και κατεβαίνει κάτω και αρχίζει τις χοντρές παναγίες στο παππού πλησιάζοντας επικίνδυνα το αμάξι. Ανάβει πράσινο, ο παππούς δε μπορεί να φύγει γιατί έχει το παπάρα μπροστά.
    Έχουν μείνει όλοι μαλάκες με τον αγάμητο. Τελικά μαζεύονται 2-3 πεζοί και 1-2 μοτοσυκλετιστές κ τον τραβάνε, φεύγει ο παππούς με πορτοκαλί για να γλιτώσει.

Μπαμ μπαμ, αρνητική εντύπωση σε 20-30 "κουτάκιδες', για τους μηχανόβιους που πάνε και χώνονται δεξιά αριστερά και χτυπάνε καθρέφτες και δε ζητάνε συγνώμη και σου κορνάρουν για να κάνεις χώρο και προσπερνάνε στο αντίθετο και αλλάζουν λωρίδες χωρίς φλας.
    Καλός μαλάκας και του λόγου του

Επίσης, πέρασα Χημεία με 7.

Καφαντάρη στο φανάρι με Ηλιουπόλεως προς Βύρωνα (μονόδρομος με 2 λωρίδες, η δεξιά πάει ευθεία και η αριστερή στρίβει αριστερά). Μεσημέρι με τρελή κίνηση
    Παππούς με παλιό αμάξι χωρίς υδραυλικό τιμόνι αλλάζει λωρίδα μέσα στη κίνηση και πάει αριστερή αλλά δε προλαβαίνει όμως να ολοκληρώσει τον ελιγμό γιατί δεν έχει χώρο (είναι κ το μηχανικό τιμόνι που περιορίζει τις μανούβρες).
    Περνάνε κλασσικά παππάκια, σκούτερ κλπ από τα δεξιά του που είχε χώρο.
    Σκάει κλασσικός ακράνωτος γυφτέξ πάνω σε cbr/zxr/tcpip ξέρω'γω τι σαπιο-SS του '90 με εξάτμιση-μπουρί από αριστερά, δε κάνει το κόπο να πάει από πίσω από το αμάξι και δεξιά και αρχίζει τις κόρνες.
    Ο παππούς δεν έχει που να πάει, έχει αμάξι μπροστά. Καβαλάει ο γρήγορος τη κόρνα του λέει ο γέρος οτι δε μπορεί να κάνει τίποτα. Μπριζώνει ο γκασμάς, περνάει τον παππού, πάει μπροστά του και κατεβαίνει κάτω και αρχίζει τις χοντρές παναγίες στο παππού πλησιάζοντας επικίνδυνα το αμάξι. Ανάβει πράσινο, ο παππούς δε μπορεί να φύγει γιατί έχει το παπάρα μπροστά.
    Έχουν μείνει όλοι μαλάκες με τον αγάμητο. Τελικά μαζεύονται 2-3 πεζοί και 1-2 μοτοσυκλετιστές κ τον τραβάνε, φεύγει ο παππούς με πορτοκαλί για να γλιτώσει.

Μπαμ μπαμ, αρνητική εντύπωση σε 20-30 "κουτάκιδες', για τους μηχανόβιους που πάνε και χώνονται δεξιά αριστερά και χτυπάνε καθρέφτες και δε ζητάνε συγνώμη και σου κορνάρουν για να κάνεις χώρο και προσπερνάνε στο αντίθετο και αλλάζουν λωρίδες χωρίς φλας.

Επίσης, πέρασα Χημεία με 7.

Ειναι και η δικη μας φαρα καποιες φορες.... Τι καποιες δηλαδη, οι πιο πολλοι που συναντω πλεον στον δρομο ειναι μακακες...
    Οσο για το 7αρι, μπραβο μωρη ομαδα!! Αντε να βγαινουμε σιγα σιγα απο εκει μεσα.

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Re: Re: Re: Αν θες να σε σέβονται σαν οδηγό να μάθεις να σέβεσαι πρώτα τους γύρω σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

ΔΕΝ υπάρχουν δικοί μας και δικοί τους

ΟΛΟΙ είμαστε οδηγοί

ΟΛΟΙ είμαστε (λέμε τώρα) άνθρωποι ...
    +656

Και η εικόνα αυτή δημιουργεί αρνητική εντύπωση ιδιαίτερα για όλους τους μοτοσυκλετιστές. Χάρηκα πάντως που ο "κουτάκιας" ανακουφίστηκε μόλις τον καθησύχασα στο σκηνικό δίνοντας του να καταλάβει πως δεν ειμαστε όλοι ίδιοι.

Και φυσικά ο σκουτεράκιας την πάπια όταν του ριξα ένα αγριεμμένο βλέμα.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Λιγο off topic αυτο που θα πω, αλλα ειναι τρομερο ποσοι οδηγοι αυτοκινητων κανουν στην ακρη αν τυχει και μποτιλιαριστουμε σε διηθηση. Παλαιοτερα δεν γινοταν αυτο! Παντα λεω ενα ευχαριστω, και αν δεν προλαβαινω σηκωνω το χερι..
    Αυτοι ΕΙΝΑΙ δικοι μας ( καβαλαν μοτο και μπορουν να καταλαβουν ) το κανω κι εγω μεσα απο το κουτι ΧΩΡΙΣ να δηλωσω "ιδιοτητα"

ΔΕΝ υπάρχουν δικοί μας και δικοί τους

ΟΛΟΙ είμαστε οδηγοί

ΟΛΟΙ είμαστε (λέμε τώρα) άνθρωποι ...

μην μπερδευεις τον μοτοσυκλετιστη που αγορασε συνειδητα 2τροχο, ειναι από "μικρος στα βασανα" , ακομα και μετα την αγορα αυτοκινητου ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ την μοτο για μετακινηση ΚΑΙ ευχαριστηση.... Με τα μπουρδελα που επειδη ειχαν λεφτα "περισσεμα" πηγαν κι αγορασαν ενα Mega-Scooterοειδες με 2 ή 3 ρόδες στο χρωμα που θα ταιριαζει στην κοστουμιά (ή την σαγιοναρα , αναλογα)

Αλλο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ, μελος μιας ομαδας, ενος κινηματος....Κι αλλο οι τυποι που εχουν το "μηχανακι" σαν αξεσουαρ (ειτε Scooter ειτε SS ειτε GS 1200)

Accipere quam facere praestat injuriam

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: Re: Αν θες να σε σέβονται σαν οδηγό να μάθεις να σέβεσαι πρώτα τους γύρω σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Να απαιτει καποιος με βρισιμο να περασει ομολογω οτι δεν το ειχα ξανακουσει...

Οσο ζεις μαθαινεις....ποσο γιδια ειναι οι Ελληνες....να μας χαιρομαστε...και του χρονου...

Κατεβαινω την Κηφισιας προς Αθηνα.Βλεπω μπουλη με κρανος ξεφτιλα και bmw gs να προσπαθει να κανει διηθηση.Ελα ομως που δεν το κατεχει το αθλημα και γδερνει το φορτηγο.Δικο μου δεν ειναι αλλα αν καθε μερα ενας μαλακας κανει και μια γρατζουνια στο τελος θα πρεπει να το βαψω απο την τσεπη μου.
    Περιμενω λοιπον να δω τι θα κανει το γιδι.Οσο τον περιμενω ειμαι σταματημενος αν και η λωριδα μου προχωραει κανονικα.Αν προχωρησω ομως θα τον παρω παραμαζωμα.
    Περναει τελικα ο τριμαλακας κι αντι να πει ενα τυπικο συγγνωμη συνεχιζει στο δρομο που αγορασε ο πατερας του.
    Που πας ρε φιλαρακι? του λεω.Οποτε γυρναει με υφος 100 καρδιναλιων και μου δινει ευχη:
    Aντε γ@μησου ρε.

Κατεβαινεις να του γαμησεις τα ραμματα,ναι η οχι?
    Την επομενη φορα δεν θα σταματησω,θα συνεχισω κανονικα κι οποιον παρει ο χαρος λεμε.

Υ.Γ το νουμερακι του τοχω γραμμενο.Ειναι πολυ μικρη η Αθηνα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    μην μπερδευεις τον μοτοσυκλετιστη που αγορασε συνειδητα 2τροχο, ειναι από "μικρος στα βασανα" , ακομα και μετα την αγορα αυτοκινητου ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ την μοτο για μετακινηση ΚΑΙ ευχαριστηση.... Με τα μπουρδελα που επειδη ειχαν λεφτα "περισσεμα" πηγαν κι αγορασαν ενα Mega-Scooterοειδες με 2 ή 3 ρόδες στο χρωμα που θα ταιριαζει στην κοστουμιά (ή την σαγιοναρα , αναλογα)

Αλλο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ, μελος μιας ομαδας, ενος κινηματος....Κι αλλο οι τυποι που εχουν το "μηχανακι" σαν αξεσουαρ (ειτε Scooter ειτε SS ειτε GS 1200)

Εγώ έβγαλα δίπλωμα αυτοκινήτου στα 18 και μηχανής στα 25.

Οδηγώ αυτοκίνητο από τα 18 και μηχανή (ή όπως χαρακτηρίζεται το ybr 125 !!) από τα 29, δηλαδή 16 και 5 χρόνια αντίστοιχα.

Για να είμαι ειλικρινής τη μηχανή την αγόρασα όταν έφυγα από το κέντρο και
    α) δεν άντεχα με τίποτα την κίνηση και
    β) με εξυπηρετεί αφάνταστα στη δουλειά μου.

Έχω γράψει 45.000 χιλιόμετρα (ελάχιστα δηλαδή) και η μόνη βόλτα που έχω κάνει είναι δικάβαλος διακοπές στη Σέριφο.
    Κατά τα άλλα τη χρησιμοποιώ στη δουλειά.
    Διακοπές και (ελάχιστες λόγω οικογένειας) βόλτες τις κάνω με το αμάξι (δεν μπορείς να βάλεις δύο μωρά στη μηχανή, όσο και αν προσπαθείς).

Το κρίτηριο αγοράς του ybr 125 ήταν η ευελιξία και το μικρό κόστος συντήρησης.
    Σκούτερ ή παπί δεν ήθελα. Ήθελα να μπορώ να αγκαλιάζω το ντεπόζιτο με τα πόδια μου.

Φοράω κράνος και μπουφάν χειμώνα καλοκαίρι. Και το χειμώνα έχω μπότες (τις πιο πολιτικές που βρήκα).

Μικρός δεν είχα οδηγήσει μηχανή, μάλλον επειδή έτσι έτυχε.

Από την αρχή την οδηγώ με όλες τις καιρικές συνθήκες (εκτός από χιόνι) και μπορώ να πω ότι την γουστάρω.
    Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μηχανή. Θα είναι πάντως μηχανή και όχι σκούτερ.

Δεν αισθάνομαι ούτε μέλος καμιάς ομάδας, ούτε κάποιου κινήματος.
    (το ίδιο ισχύει και όταν οδηγώ το αυτοκίνητο).

Μου αρέσει να κινούμαι σχετικά γρήγορα (για τα δεδομένα του ybr 125 και του αυτοκινήτου που έχω) αλλά δεν βάζω και φωτιά στην άσφαλτο.

τώρα αν αυτά με καθιστούν συνειδητοποιημένο ή όχι μοτοσυκλετιστή ή συνειδητοποιημένο ή όχι "κουτάκια" (ποτέ δεν μου άρεσε αυτός και αντίστοιχοι όροι) δεν ξέρω.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Οδηγώ αυτοκίνητο από τα 18 και μηχανή (ή όπως χαρακτηρίζεται το ybr 125 !!) από τα 29, δηλαδή 16 και 5 χρόνια αντίστοιχα.

Έχω γράψει 45.000 χιλιόμετρα (ελάχιστα δηλαδή) και η μόνη βόλτα που έχω κάνει είναι δικάβαλος διακοπές στη Σέριφο.
    Διακοπές και (ελάχιστες λόγω οικογένειας) βόλτες τις κάνω με το αμάξι (δεν μπορείς να βάλεις δύο μωρά στη μηχανή, όσο και αν προσπαθείς).

Σκούτερ ή παπί δεν ήθελα. Ήθελα να μπορώ να αγκαλιάζω το ντεπόζιτο με τα πόδια μου.

Φοράω κράνος και μπουφάν χειμώνα καλοκαίρι. Και το χειμώνα έχω μπότες (τις πιο πολιτικές που βρήκα).

Από την αρχή την οδηγώ με όλες τις καιρικές συνθήκες (εκτός από χιόνι) και μπορώ να πω ότι την γουστάρω.
    Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μηχανή. Θα είναι πάντως μηχανή και όχι σκούτερ.

Μου αρέσει να κινούμαι σχετικά γρήγορα (για τα δεδομένα του ybr 125 και του αυτοκινήτου που έχω) αλλά δεν βάζω και φωτιά στην άσφαλτο.

τώρα αν αυτά με καθιστούν συνειδητοποιημένο ή όχι μοτοσυκλετιστή ή συνειδητοποιημένο ή όχι "κουτάκια" (ποτέ δεν μου άρεσε αυτός και αντίστοιχοι όροι) δεν ξέρω.

Σημασια δεν εχει το μεσο αλλα ο τροπος που το αντιμετωπιζεις.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Για να στο κανω λιανα... Αν ακουσω για καποιον που επεσε με μηχανακι ή μηχανη και ειναι σοβαρα στο νοσοκομειο γιατι φορουσε τιραντε Και σορτσακι ΧΩΡΙΣ κρανος .... Δεν θα τον λυπηθω και δεν θα πω : [ - Κριμα, γιατι να χτυπαν ετσι οι "μηχανοβιοι" ]
    δεν θα τον νιωσω εναν απο μας

Και δεν ειναι γιατι δεν ηξερε, ειναι γιατι δεν ηθελε......

ΠΟΣΟ πιο λιανα να στο κανω?

με καταλαβαινεις? ή νιωθεις να σε κατηγορουν χωρις να εισαι κατηγορουμενος?

Δε μ'αρεσει να μιλαμε για να μιλαμε....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Για να στο κανω λιανα... Αν ακουσω για καποιον που επεσε με μηχανακι ή μηχανη και ειναι σοβαρα στο νοσοκομειο γιατι φορουσε τιραντε Και σορτσακι ΧΩΡΙΣ κρανος .... Δεν θα τον λυπηθω και δεν θα πω : [ - Κριμα, γιατι να χτυπαν ετσι οι "μηχανοβιοι" ]
    δεν θα τον νιωσω εναν απο μας

Και δεν ειναι γιατι δεν ηξερε, ειναι γιατι δεν ηθελε......

ΠΟΣΟ πιο λιανα να στο κανω?

με καταλαβαινεις?
    οκ then

Προσθετο Μέλος
    Γενικά πιστεύω ότι είναι θέμα παιδείας ..

από ζώα να φαν και οι κότες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    όντως... είναι χιλιάδες αυτοί που βαρέθηκαν πήξιμο στην κίνηση, βενζίνες, τέλη κυκλοφορίας κτλ... καβάλησαν ενα scooter και όποιον πάρει ο χάρος μιας και η οδική παιδεία τους δεν αλλάζει ανάλογα το όχημα που οδηγούν.

Ευτυχώς που κρυώνει σιγά σιγά ο καιρός και αρκετοί εποχικοί θα λουφάξουν και πάλι.

Gandalf
    Άλλος τρόπος να αναγνωρίζουμε τέτοιους εποχιακούς?
    Αμα είναι να πάρω το κουτί να πάω σφήνα μπροστά του και να κόψω το τιμόνι
    χωρίς φλας επειδή θα έχανα το στενό.
    Έτσι να δουν πως είναι. Και μετά να κατέβω και να του πω "Συγγνώμη δεν σε είδα"

(Συμπλήρωση) Και αμα μου πει τίποτα να του πετάξω και ένα μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι.....

Γενικά, αν και προσπαθώ να κάνω άκρη (για να μην ασχολούμε με τον κάθε ανώμαλο που βιάζετε) αλλα δεν καταλάβαίνω γιατι μερικοί έχουν την απαίτηση να κάνουν άκρη οι υπόλοιποι... (είτε με αυτοκίνητο είτε με μηχανή είτε με πατινι)

Δηλαδή οταν οδηγούν αυτοκίνητο μέσα στην κίνηση κάνουν ακρη για να περάσει ενα smart ή ένα ποιο γρήγορο αυτοκίνητο??

HELLLLOOOO κίνηση!!!! αυτο σημαινει κίνηση, οτι δεν μπορώ να οδηγησω οσο γρήγορα θέλω και ΠΕΡΙΜΕΝΩ - ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ!

ΔΕΝ πιστευω οτι ειμαι ξεχωριστός απο τους υπολοιπους ωστε να απαιτώ να κανουν στην ακρη για να περαση η αφεντομουτσουναρα μου.
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    Γενικά, αν και προσπαθώ να κάνω άκρη (για να μην ασχολούμε με τον κάθε ανώμαλο που βιάζετε) αλλα δεν καταλάβαίνω γιατι μερικοί έχουν την απαίτηση να κάνουν άκρη οι υπόλοιποι... (είτε με αυτοκίνητο είτε με μηχανή είτε με πατινι)

Δηλαδή οταν οδηγούν αυτοκίνητο μέσα στην κίνηση κάνουν ακρη για να περάσει ενα smart ή ένα ποιο γρήγορο αυτοκίνητο??

HELLLLOOOO κίνηση!!!! αυτο σημαινει κίνηση, οτι δεν μπορώ να οδηγησω οσο γρήγορα θέλω και ΠΕΡΙΜΕΝΩ - ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ!

ΔΕΝ πιστευω οτι ειμαι ξεχωριστός απο τους υπολοιπους ωστε να απαιτώ να κανουν στην ακρη για να περαση η αφεντομουτσουναρα μου.
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Εγω παντα κανω ακρη να περασει αυτος που θελει να παει πιο γρηγορα ,ειτε εχει παπι , ειτε νταλικα.Η μονη περιπτωση να μη κανω στην ακρη ειναι να μην τον εχω παρει χαμπαρι. Δε μου ειναι καθολου κοπος.Και πολυ εκτιμαω αυτους που κανουν στην ακρη για μενα. Δειχνει ακομπλεξαριστους ανθρωπους που επιτρεπουν και στους πιο"γρηγορους" να κανουν το κομματι τους.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie

+1000
    Όντως δε νομίζω ρε παιδιά ότι μπορείς να ξεχωρίσεις τους "κουτάκηδες" απ'τους "μηχανάκηδες"

Κι εγώ πήρα το δίπωμα της μηχανής στα 32 ενώ του αυτοκινήτου τό'χω απ΄τα 19.Πριν πάρω μηχανή συμπεριφερόμουν στους αναβάτες με προσοχή αλλά δεν καταλάβαινα γιατί χώνονται στα φανάρια να πάνε μπροστα Τώρα όταν είμαι στ'αμάξι οδηγάω καλύτερα από πριν και τους φοβάμαι και τους προσέχω ακόμα περισσοτερο (έχω φάει και μερικές τούμπες κιόλας και ξέρω πως πονάει ).Οταν είμαι στη μηχανή χώνομαι ΑΝ με πέρνει και τα μάτια μου 14!!!

Αν ήμουν στην κατηγορία "κλασσικός ακράνωτος γυφτέξ πάνω σε cbr/zxr/tcpip ξέρω'γω τι σαπιο-SS του '90 με εξάτμιση-μπουρί" ή "Χλιδοσκούτερο με σαγιοναράτους αναβάτες και χρεπόκρανα τα οποία δεν εφάρμοζαν καν σωστά στην κεφάλα τους" και στ'αμάξι να ήμουν πάλι σα μ@λ@κ@ς θα οδηγούσα, χωρίς ζώνη, τρώγοντας, πίνοντας, χέζοντας...κι όποιν πάρειο χάρος

Συμπέρασμα: Αν δεν υπάρχει παιδεία μην ψάχνετε να βρείτε συμπεριφορά.Αυτά και μπαρδόν για την πολυλογία
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παιδιά ο κάφρος είναι κάφρος, είτε δικυκλιστής, είτε τετράτροχος, είτε αεροπλανάτος και σκαφάτος, είτε ακόμη και πεζός...
    Είναι θέμα παιδείας, αλλά και έμφυτης ευσυνειδησίας ή ασυνειδησίας/γυφτιάς!
    Πολλές φορές έχει τύχει σε μποτιλιαρίσματα παραλιακής, όπου κινούμαι συχνά, να έχω από πίσω μου τον super βιαστικό με το GSXZZR-RRR ή με το Africa Bambataa 1850 και να μου παίζει φώτα, κολλημένος στο μισό μέτρο, ενώ κινούμαι προσεκτικά ανάμεσα στα σταματημένα με 30-40 το πολύ!
    Όχι ρε μάστορα, ήδη έχω στουκάρει (ευτυχώς το κράτησα) μία φορά πάνω σε φτερό αυτοκινήτου θείτσας, που θυμήθηκε να κόψει τιμόνι αριστερά όντας πλήρως σταματημένη (για να πάει πού), μέσα στο αχανές μποτιλιάρισμα!
    Είχε γλίτσα κάτω, μετά από ψιλόβροχο, κι εγώ είχα πίσω μου δύο σαν αυτούς που προανέφερα!
    Πάλι καλά που δεν ψάρωσα να το τρέξω, κι έτσι πηγαίναμε κι οι τρεις σιγά και δε σκάσανε κι αυτοί επάνω μου...
    Έχει κι άλλα ενδιάμεσα ανοίγματα παιδιά, δοκιμάστε λοιπόν την τύχη σας κι από την άλλη μεριά, αν όντως βιάζεστε τόσο...
    Α, και αρχές καλοκαιριού, με πυκνή κίνηση (που όμως τσούλαγε αργά) στην Καλλιρρόης, με προσπέρασαν από δεξιά (ήμουν ήδη δεξιά με ~1μ περιθώριο) δυό λεβέντες, ο προπορευόμενος με παπί-χρέπι (!!!) κι ο επόμενος με Funduro! ΔΕΝ τους είχα δει, ευτυχώς που δεν τρόμαξα εκείνη τη στιγμή να παίξω κάνα τιμόνι, θα είχαμε αγκαλιαστεί κι οι 3, μαζί με 2-3 αυτοκίνητα από πίσω, δώρο...
    +10000 στους τετράτροχους που (πρώτον και κύριον) ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ και δεν κάνουν ελιγμούς αμελώντας να δουν τι έρχεται πίσω κι επί πλέον στο μποτιλιάρισμα και τα φανάρια μας δίνουν χώρο κόβοντας προσεκτικά τιμόνι! Δεν πιστεύω ότι είναι ΟΛΟΙ αυτοί και μηχανάκηδες, απλώς έχουν οδηγική συνείδηση και ασφαλώς είναι ακομπλεξάριστοι!!
    Σ'αυτούς πάντα προλαβαίνω να φωνάξω ένα "ευχαριστώ" μέσα από το κράνος, αν και πολλές φορές έχουν κλειστά παράθυρα και μουσική (μπλιαχ)!
    ...το νου σου!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έναν αρχάριο οδηγό σκουτερ....
    από Marathos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2015, 16:29
  2. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2010, 12:35
  3. Έλα να σΕ πω μωρή πατσα-βούρα SouperGayzer
    από Zanzibar στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2004, 14:06
  4. Ζουμε στη Πόλη να σε δούμε ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2004, 14:37