Αν είναι ασφαλτος είμαι μέσα ............![]()
Κάπου πήρε τ'αυτί μου οτι το Busa κάνει και εντουράδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν είναι ασφαλτος είμαι μέσα ............![]()
Υπάρχουν και φωτό που το αποδεικνύουν ........Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Κάπου πήρε τ'αυτί μου οτι το Busa κάνει και εντουράδα...
![]()
![]()
![]()
![]()
απλα να πειτε παιδες αν ειναι χωμα η οχι για να κατεχω να κΟμπωσω τΣη μοταρντ ζαντες![]()
αν παίξει άσφαλτος και σκελετός σε όρθια θέση εκείνη την εποχή.... ακούγεται πολύ δελεαστικό![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχω και μηχανάκι κατάλληλο φέτο...!![]()
Θα βρεις τα παιδια στη διαδρομη. Αυτοι θα πηγαινουν Χανια, ενω εσυ Ηρακλειο...![]()
Εγω δεν εχω μηχανακι γι'αυτη τη βολτα Μακηηηηη....![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αφού το αποδείξατε: Το μπούσα ΔΕΝ μασάει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Θα βρεις τα παιδια στη διαδρομη. Αυτοι θα πηγαινουν Χανια, ενω εσυ Ηρακλειο...![]()
( :rotflmao: :rotflmao:)
Εγω δεν εχω μηχανακι γι'αυτη τη βολτα Μακηηηηη....![]()
![]()
![]()
![]()
Το είπα και σε ένα φιλαράκι μου με Var(κ)adero....
Ενδιαφέρεται κι ένας φίλος του με Κυλότα.... ()
Όσο για εμένα, αν είναι λίγη η βρωμιά, θα έρθω με νοικιάρικο, αλλοιώς όχι. Να μην το ταλαιπωρήσω το καημένο, άσε που ελλείπομαι της εμπειρίας....
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Πάντος είναι ωραία ιδέα![]()
άντε να ξεσκουρίασουμε , γιατι θα σε αντίθετη περίπτωση θα τήν πληρώση το hornet φίλου ( όταν τελιώσει το restoring....θα βάλω κα φωτο)
Αντε γιατί ο πηγασάκος έχει ρίξει μούτρα θέλει βόλτα εκτός ασφάλτου
ωραία ιδέα για 28 θα μπορούνε να έρθει και κόσμος ,
άμα είναι να έρθουν απο πάνω παιδιά μπορούμε να βγάλουμε άκρη και με ξενοδοχεία άμα χρειαστούν
![]()
![]()
Μιλάμε για μετά 1 μήνα.
Προφανώς θα έχουμε και βροχές εκείνο το καιρό , οπότε για camping κατάσταση λίγο δύσκολο.
Προσωπικά έχω μείνει σε βροχή αλλά το νερό που έριχνε ήταν αρκετό για να κουβαδιάζω ολο το βράδυ.
Μήπως να βλέπαμε κάποια λύση , appartment για να είχαμε και το κεφάλι μας ύσηχο?
Τι λέτε εσείς?
Εμένα δεν με πειράζει καθόλου, αλλά μάλλον έχεις κάποιο δίκιο.... Τρείς μέρες είναι αυτές....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Μήπως να βλέπαμε κάποια λύση , apartment για να είχαμε και το κεφάλι μας ύσηχο?
Τι λέτε εσείς?
Και πάλι πιστεύω ότι ο Mike έχει κάτι στο μυαλό του αλλά δίνει πληροφορίες με το σταγονόμετρο....![]()
παιζουν και ξωκλλησια για προστασια απο βροχηΑρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Μήπως να βλέπαμε κάποια λύση , appartment για να είχαμε και το κεφάλι μας ύσηχο?
![]()
Γουστάρω λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
παιζουν και ξωκλλησια για προστασια απο βροχη![]()
![]()
![]()
![]()
Γρηγόρη εχεις δει πολλά ξωκλήσσια ανοιχτά??Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
παιζουν και ξωκλλησια για προστασια απο βροχη![]()
Τέσπα , μέσα είμαι οτι και εαν κάνουμε!
![]()
![]()
αρκετα θα ελεγαΑρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Γρηγόρη εχεις δει πολλά ξωκλήσσια ανοιχτά??
Τέσπα , μέσα είμαι οτι και εαν κάνουμε!
![]()
![]()
![]()
θα την βρουμε την ακρη παντως! και γω οτι και να κανονιστει ειμαι μεσα!!!
παντως προτιμω λασποκαταστασεις![]()