Κατά τ άλλα οι προβληματικές μπιέλες είναι προνόμιο της BMW ... Φίλε μου εύχομαι να βρεις άκρη με το μηχάνημα σου .
Κατά τ άλλα οι προβληματικές μπιέλες είναι προνόμιο της BMW ... Φίλε μου εύχομαι να βρεις άκρη με το μηχάνημα σου .
αυτο που λες εχει να κανει με το οτι θα του πουν εχεις βγαλει το καπακι του καρτερ οποτε δεν αναλαμβανουμε τιποτα; εστω και εκτος εγγυησης;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Μήπως είχες αλλάξεις δίσκους συμπλέκτη πρίν σπάσει?
η κατι αλλο;
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Κι εγω που νομιζα οτι μονο το R6 κανει χαρτοπολεμο τις μπιελες...
Welcome to the club.
Βαλε και καμμια φωτογραφια για να βλεπουν οι μπεμβεδακηδες και να ξεχνουν την καμπουρα τους.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Να συμπληρώσω και εγώ κάτι σαν κάτοικος εξωτερικού (Φινλανδία). Όπως σε όλες τις χώρες, έτσι κι εδώ το κάθε αντικείμενο έχει εγγύηση συγκεκριμένου χρόνου ΑΛΛΑ η ευθύνη του κατασκευαστή δεν εξαφανίζεται όταν λήξει η εγγύηση. Βάση κάθε λογικής, π.χ. η μοτοσυκλέτα, δεν κατασκευάζεται για να κρατήσει 1 χρόνο και με το που λήξει η εγγύηση είναι για πέταμα. Άλλο να ήταν ταξί και να του είχες κάνει 300.000χλμ και άλλο αυτό. Πρέπει οπωσδήποτε να το ψάξεις και να να δεχθείς να πληρώσεις το πολύ ένα μικρό μέρος, τα υπόλοιπα να τα καλύψει η εταιρία.
Είχε γίνει θέμα εδώ το καλοκαίρι για τα λάστιχα και τελικά έχουν θεσπίσει ένα κατώτατο όριο χλμ που πρέπει να κρατάνε και να δικαιούται πλήρης αποζημίωση ο αγοραστής έτσι και χαλάσουν (7.500χλμ).
Πολύς κόσμος έχει αλλάξει δωρεάν τηλεόραση (ή τα λεφτά του πίσω) όταν χάλασε μετά από 2-3 χρόνια, μιας και η τηλεόραση πρεπει να λειτουργεί για τουλάχιστον 4-5 χρόνια.
Τα υπόλοιπα είναι είναι μαγκιές των κατα τόπων εισαγωγέων. Εγώ θα πήγαινα να μιλήσω με το εξουσιοδοτημένο πρώτα. Αν δεν έβγαζα άκρη, μετά με τον εισαγωγέα και στην συνέχεια θα επικοινωνούσα με την Yamaha στην Ευρώπη και τον οργανισμό προστασίας καταναλωτή.
Είναι ξεκάθαρα αστοχία υλικού και όπως είπες, είναι μια μηχανή υψηλών επιδόσεων για ξέσκισμα και όχι για μεσημεριανούς καφέδες.
Καλή τύχη σου εύχομαι.
το power commander τη αποτέλεσμα έχει στη μοτοσυκλέτα ??
είναι επίσημο προιόν της αντιπροσωπείας ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
το power commander τη αποτέλεσμα έχει στη μοτοσυκλέτα ??
είναι επίσημο προιόν της αντιπροσωπείας ??
Και εγώ αυτό σκέφτηκα, ό,τι δηλαδή θα βρούνε ''πάτημα'' στο PC για να αποποιηθούν κάθε ευθύνη.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Καλή τύχη φίλε και όπως και να έχει , εσύ να είσαι καλά.
Εγώ είμαι στα 12.000 χλμ από καφεδο-σουπερμάρκετ μέχρι Επίδαυρο-Ρώσσο και Μέγαρα.
Αυτά σε 5 μήνες. Ευελπιστώ να περάσω τα κρίσημα χιλιόμετρα πριν χρονίσει το μωρό μου!
Επίσης τα 07αρια και λιγότερο τα 08άρια βαρούσανε βαλβίδα στον 4ο κύλινδρο και γίνοντουσαν όλα μ*** κ@πέλο! Αλλά πολύ πριν χτυπήσουν τα 10.000 χλμ. Πέρα από αυτά , το R1 είναι πολύ αξιόπιστο.
Απλά έπεσες στην κ0λ0περίπτωση.
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Μπορει απλα να το βγαλει....Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Και εγώ αυτό σκέφτηκα, ό,τι δηλαδή θα βρούνε ''πάτημα'' στο PC για να αποποιηθούν κάθε ευθύνη.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.![]()
- Omnia mea mecum porto -
Πως γίνεται ένα μοτέρ που είναι γνωστό ότι σκορπάει, να βαφτίζεται και αξιόπιστο δεν μπορώ να το καταλάβω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Επίσης τα 07αρια και λιγότερο τα 08άρια βαρούσανε βαλβίδα στον 4ο κύλινδρο και γίνοντουσαν όλα μ*** κ@πέλο! Αλλά πολύ πριν χτυπήσουν τα 10.000 χλμ. Πέρα από αυτά , το R1 είναι πολύ αξιόπιστο.
Απλά έπεσες στην κ0λ0περίπτωση.![]()
Αυτό το λέω γιατι έχει αποδειχθεί πως όσα μηχανάκια έχουν ταλαιπωρήσει τους δίσκους τους με εκκινήσεις, σούζες με 3ες και έχουν προχωρήσει σε αλλαγή όταν πλέον τους έχουν ήδη καταστρέψει μετα απο λίγα χιλιόμετρα βγάζουν κάποια μπιέλα απ'έξω....Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
αυτο που λες εχει να κανει με το οτι θα του πουν εχεις βγαλει το καπακι του καρτερ οποτε δεν αναλαμβανουμε τιποτα; εστω και εκτος εγγυησης;
η κατι αλλο;
Απ'ότι φαίνεται τα κομμάτια του δίσκου φράζουν τη δίοδο λαδιού με αποτέλεσμα την ελλειπή λίπανση και με τελικό αποτέλεσμα τη καταστροφή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TasosVoula
Distyxws teliwse i egyhsh prin 6 mines![]()
![]()
![]()
I rithmisi egine se dynamometro kai epilexthike xartis apo tin idia etairia pou promitheftika to pc3. Den nomizw omws oti mporei na prokalesei tetoiou eidous zimia ena plousio h ena ftwxo meigma.
Απο αυτο το μυνημα χριστιανε μου επρεπε να ξεκινησεις....
Σωστος ο Δημητρης,
αλλα παιζει να στο ζεματησανε επανω στο δυναμομετρο και να ξερασε την ζημια
τωρα!
Οσο για την αξιοπιστα των μαμα Ρ1 07-08 (δεν γινεται λογος)
Καποιος ειπε οτι το 07 κτυπαει περισσοτερο την τεταρτη βαλδιδα??(λαθος διατυπωση dimiti...k fisika ennousa kylindro)
Εχουν αλλες διαφορες το R1 07-απο 08 εκτος απο τα αυτοκολητα?![]()
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
Ο φίλος σίγουρα εννοεί κύλινδρο, οι βαλβίδες δε χτυπάνε πουθενά σε στόκ μοτέρΑρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Απο αυτο το μυνημα χριστιανε μου επρεπε να ξεκινησεις....
Σωστος ο Δημητρης,
αλλα παιζει να στο ζεματησανε επανω στο δυναμομετρο και να ξερασε την ζημια
τωρα!
Οσο για την αξιοπιστα των μαμα Ρ1 07-08 (δεν γινεται λογος)
Καποιος ειπε οτι το 07 κτυπαει περισσοτερο την τεταρτη βαλδιδα??
Εχουν αλλες διαφορες το R1 07-απο 08 εκτος απο τα αυτοκολητα?![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει πρόβλημα με κύλινδρο, με μπιέλες υπάρχει και ίσως με το κύκλωμα λίπανσης υπό συνθήκες.
![]()
![]()
σκορπαει,αλλα τουλαχιστον ειναι το ποιο δυνατο 1000...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Na to xesw to pio dynato 1000ari an kathe 20,000 klm me pigainei gia mpieles.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σκορπαει,αλλα τουλαχιστον ειναι το ποιο δυνατο 1000...![]()
![]()
![]()