hronia pola kai apo mena
hronia pola kai apo mena
Xρονια πολλα![]()
Πολύχρονος και ευτυχισμένος![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Ευχαριστω παιδια... καλα να περνατε .......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύχρονος βρε Ducatisti και γρήγορα περαστικά με τα δικά σου!!!
Ευχομαι όλα να γίνουν καλύτερα απο πριν!
Πολύχρονος
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΟΙ DUCATI ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
Tι εγινε και δεν καταλαβα τιποτα;
Τα χρονια πολλα τα καταλαβαινω.Τα περαστικα,για τι;
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Tι εγινε και δεν καταλαβα τιποτα;
Τα χρονια πολλα τα καταλαβαινω.Τα περαστικα,για τι;
πηγαινοντας απο Αθηνα προς Βαρκιζα για μια περτοκαλαδα 1 την νυχτα στην καντινα, μετα λοιπον την γνωστη καντινα, εχει μια αριστερη κατηφορικη, εξυσε το γονατο μου αθελα ενω εστριβα και επειδη ημουν κοντα στην διαχωριστικη γραμμη, εκει στην διπλη ασπρη διαχωριστικη εχει αυτα τα σιδερακια κατω, τα λενε και "ματια της γατας", ακουμπησε το γοντατο κατω και φορουσα μονο το τζιν , χτυπησε το γονατο λοιπον σε ενα απο αυτα τα σιδερακια που εξεχουν... με πανω απο 120 km/h.... καταλαβαινεις τι εγινε...........................
υποψην οτι το κρατησα και δεν επεσα ευτυχως, παρολα ταυτα που ανοιξε το γονατο και κοπηκε ο τενοτας, και σταματησα μετα 2 στροφες στην ακρη του δρομου και μετα "κατερευσα" για καποιο διαστημα...... τα υπολοιπα στο νοσοκομειο χεχεχε....................................................
anyway......... τρελες............................
---------------------------------------------------
παω καλυτερα, εχω και 50 μερες τωρα που αναρρωνω, ηταν γερο το χτυπημα σε καιριο σημειο ααχεχεχοχοχ............................
-----------------------------------------------------------------------------------
ευχαριστω για τις ευχες ολους και ολες, και παντα καλα και με προσοχη................................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα.Ευτυχως που την κρατησες.Θα ηταν κριμα και για την μικρη...
Παντω,αυτα τα ανακλαστικα,ειναι οντως επικινδυνα.Θα επρεπε να ειναι μεσα στην ασφαλτο,να μην εξεχουν απο την επιφανεια.Φανταζομαι οτι σε οριακο πλαγιασμα,μπορει να σου δημιουργησει προβλημα και στο κρατημα.
Να'σαι καλα,απο εδω και περα...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
χρονια πολλά σου παναγιώτη και ΠΑΝΤΑ όρθιος (οχι οταν στριβεις εννοήται)
πολλά φιλιά (στην καλή σου)
Στέφανος r6