περαστικά τα υπόλοιπα διορθώνονται![]()
περαστικά τα υπόλοιπα διορθώνονται![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Περαστικα φιλε μου . Καλη αναρωση και ποτε ξανα .
ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
περαστικα...
περαστικα...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Νομιζω οτι μπορεις να κυνηγησεις και τον ιδιοκτητη του τζιπ (εαν κρατησες στοιχεια) γιατι ηταν και η αιτια που δεν ειδες τα λαδια και σου περιορισε το πλατος του δρομου
περαστικά..
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
πολλή φυσιοθεραπεία μετά το γύψο για να επανέρθει ο αγκώνας και ο καρπός σε όλη του την κίνηση. Πολλή προσοχή αν έχεις σπάσει σκαφοειδές, μη βιαστείς να βγάλεις το γύψο και μην βάζεις δύναμη στον καρπό για κανα 3μηνο. Ρώτα φυσιοθεραπευτή, τις ασκήσεις τις κάνεις και μόνος σου. Τα έχω περάσει. Υπομονή και περαστικά σου![]()
περαστικα...
περαστικά φιλαράκι. Η μηχανή μπορεί να γίνει ένα ωραίο πρότζεκτ όπως στις ανακατασκευές και θα γίνει καλύτερη από καινούργια! Περαστικά και πάλι!![]()
![]()
![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
γρήγορα περαστικά![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
περαστικα....
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Έκανα επανεξέταση σήμερα, το κόκκαλο δένει καλά, στις 18/10 θα βγάλω τον γύψο. Μέχρι τότε θα είμαι κυριολεκτικά ''κουλάδι''
Φίλε περαστικά και αγύριστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
Τελικός απολογισμός: κάταγμα καρπού και αγκώνα στο δεξί χέρι, θα το έχω σε νάρθηκα για ένα μήνα. [/B]
Sorry για το spam,αλλά επειδή δεν μου έχει τύχει και σε κουβέντα με αναξιόπιστα για το θέμα φιλαράκια έχω ακούσει διάφορα, πως "αυτο-ικανοποιήσε" για 1 μήνα? Η περί ου ο λόγος κίνηση θεωρείται φυσιοθεραπεία?
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί φυσιοθεραπεία, πάντως την συγκεκριμένη λειτουργία την έχουν αναλάβει άλλα άτομα (θηλυκού γένους βεβαίως-βεβαίως )