Και ένα + ακόμα του Dorsoduro είναι ότι αν το πάρεις άσπρο, θα σε περνάνε για συνάδελφο :rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και ένα + ακόμα του Dorsoduro είναι ότι αν το πάρεις άσπρο, θα σε περνάνε για συνάδελφο :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
....και μου πάνε και πολύ τα μπλε....![]()
![]()
![]()
![]()
Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
ακομα και για το μικρο το triple που μιλας, η πλαστιγγα γερνει προς τα εκει...
το μεγαλο ειναι κανιβαλος, δεν το συζηταμε.
το μικρο εχει ενα πολυ δυνατο και ασπαστο μοτερ απο το πολυβραευμενο 675 Daytona.
στησιμο για πιστα με το καλημερα και με καποιους συμβιβασομους το κανεις και "καθημερινο"...
το dorso ειναι βαρυ αλλα εχει ωραια φρενα, ωραιο τραβηγμα αλλα μεχρι εκει, οσο αφορα το μοτερ.εμφανισιακα με ξενιζει λιγο,αλλα αυτα ειναι γουστα.
εγω θα σου ελεγα να κανεις ενα test ride και στα 2 και οποιο σου κατσει καλυτερα να το τσιμπησεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
Για ρίξε μια ματια
http://www.moto.gr/forums/showthread...+street+triple
1-2-τρίο! The hooligan is coming...
αδερφε καλο το duro, σαν πολυ ανωτερα στημενο xt motard αλλα δεν παλευεται για πολυ ωρα στην σελα...ειναι κ λιγο βαρυ, φωτια παντως δεν βαζει στην ασφαλτο.. το triple αν κ δεν το χω οδηγησει ειναι στα αμεσα μου σχεδια για αγορα, αφου καταφερω κ δωσω το v-strom 1000...![]()
![]()
η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...
αναμεσα στα δυο φανταζομαι οι μονοι λογοι να παρεις το dorso ειναι να σ'αρεσει πολυ, να θες τις μεγαλυτερες διαδρομες αναρτησεων και τη ορθια θεση οδηγησης.
κατα τα αλλα με το street εχεις ενα παναλαφρο μηχανακι με κινητηρα που τραβαει απτο μηδεν.
και χαμηλο για καθε μερα με μονα μειονεκτηματα οτι δεν κοβει καθολου το τιμονι και τα λιγο πιο ακριβα ανταλακτικα.
αν δε παρεις το R εχεις και ωραιες αναρτησεις-φρενα. (θα μου πεις υπαρχει και το factory αλλ δεν ξερω να σε πω)
(φλας για shiver και dorso 10ευρω και τα ιδια η Triumph τα πουλαει 30ευρω. παμφθηνες ζαντες οι απλες χυτες της απριλια, κιτ χουφτες για shiver 34 euro και μονο το πλαστικο τμημα κανα 3-5 ευρω οπως ειπε κ ο byron)
και για τα δυο βγαινουν λυσεις για φορτωμα. πχ καγκελακια για να ριξεις σαμαρια πανω αλλα και λυσεις για να ριξεις σακο σε μικρη σχαρα. υπαρχουν και ζελατινες..
Στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα Falco. Έχει στο Βόλο ένα πολύ προσεγμένο και με χώρους για μπαγκάζια![]()
Viking, what is Falco???![]()
Οντως το ντόρσο μ΄ αρέσει φουλ, όπως και η όρθια στάση στην οδήγηση.
Τα μεταχειρισμενα του 08 που κοιτάω, είναι τα απλά και για τα 2..
Αρα δεν παίζουν R ή Factory editions...
Shiver πάντως δεν παίζει γιατί δεν μ' αρέσει...
Στα φράγκα αυτά παίζει επίσης και TDM του 06-07, αλλά μου φαίνεται
λίγο ξεπερασμένο πια...
![]()
![]()
Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
κλικ λέμεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από giorlari
Viking, what is Falco???![]()
Οντως το ντόρσο μ΄ αρέσει φουλ, όπως και η όρθια στάση στην οδήγηση.
Τα μεταχειρισμενα του 08 που κοιτάω, είναι τα απλά και για τα 2..
Αρα δεν παίζουν R ή Factory editions...
Shiver πάντως δεν παίζει γιατί δεν μ' αρέσει...
Στα φράγκα αυτά παίζει επίσης και TDM του 06-07, αλλά μου φαίνεται
λίγο ξεπερασμένο πια...
![]()
![]()
![]()
οι "συνάδελφοι" έχουν ΚΑΙ street tripleΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
giorlari δεν προλαβαίνω τώρα να σου περιγράψω, αλλά δες εδω περιγραφή εντυπώσεις απο σεβαστό και μοτο-απαιτητικό μέλος του φορουμ.
Υποκειμενικά θα σου πω DORSO με τα 1000!!!
Εσύ θα αποφασίσεις, τεσταρετα και τα 2.
Προσωπικά δεν με ενοχλούν σέλες, ντεπόζιτα, βάρος και τέτοια.
Το γουστάρω και το πάω όπου πάω είτε ειναι 50ράκι σκούτερ, είτε 750άρι μοτάρντ όπως π.χ. εδώ
![]()
![]()
![]()
Με το καλό, καλούς δρόμους και το μυαλό μέσα στο κεφάλι.
ΒΥ ΤΗΕ WAY, σήμερα κλείνει 2 χρονάκια μαζί μου, με 30.000χλμ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ.
DORSO μου :a07:να μου ζήσεις *μου!!
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Χριστίνα θενξ για τα λινξ !!![]()
Απ ότι διάβασα απο διαφορους αναβάτες, μάλλον η πολύωρη οδήγησή του, δημιουργεί
ένα "θεματάκι" στα @@ των οδηγών......
Εσύ τι έχεις να πεις επί του θέματος τούτου??![]()
![]()
Νομίζω ότι δεν θα έχει άποψη επι του θέματος, αλλά αν η Χριστίνα δεν έχει πρόβλημα στο να οδηγάει το Dorso, όποιος παραπονεθεί για το βάρος κλπ είναι για κλωτσιές.Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlari
Χριστίνα θενξ για τα λινξ !!![]()
Απ ότι διάβασα απο διαφορους αναβάτες, μάλλον η πολύωρη οδήγησή του, δημιουργεί
ένα "θεματάκι" στα @@ των οδηγών......
Εσύ τι έχεις να πεις επί του θέματος τούτου??![]()
![]()
![]()
Tελικα, δεν εχω καταλαβει ακομη τι σχεση εχει το dorso με το triple.
Πως να σε βοηθησουμε ρε φιλε αν δεν ξερεις τι κατηγορια ή με τι ειδους μηχανανακι θες να παιξεις.
Αποφασισε τι και πως, γιατι τωρα συγκρινεις τις φουτσες με τις βουρτσες.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Δε χρειάζεται να 'χουν σχεση. Αυτα τα δυο του αρέσουνΑρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Tελικα, δεν εχω καταλαβει ακομη τι σχεση εχει το dorso με το triple.
Πως να σε βοηθησουμε ρε φιλε αν δεν ξερεις τι κατηγορια ή με τι ειδους μηχανανακι θες να παιξεις.
Αποφασισε τι και πως, γιατι τωρα συγκρινεις τις φουτσες με τις βουρτσες.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais