θα χαθει ο vaska αφου θα εχει την γυναικα μαζι του...μας βλεπω να μας τρεχει σε τιποτα βουνοπλαγιες πισω απο τα πουρναρια.....που μυαλο για βολτα....:rotflmao: :rotflmao:![]()
θα χαθει ο vaska αφου θα εχει την γυναικα μαζι του...μας βλεπω να μας τρεχει σε τιποτα βουνοπλαγιες πισω απο τα πουρναρια.....που μυαλο για βολτα....:rotflmao: :rotflmao:![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
θα χαθει ο χιος,γιατι σε παρακειμενο χωριο θα γινεται πανηγυρι και μην μπορωντας να αντισταθει θα παει να παιξει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να χαθεί ο vaska πολύ πιθανό, όχι όμως για τον λόγο που ανέφερες αλλά γιατί από προσανατολισμό τι να σου λέω. Ο μαλάκας χάνεται στην ευθεία.Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
ego leo na peksete to pexnidi me tin xirovomvida
ine aplo ke diaskedastiko ke fisika silogiko
lipon afto to pexnidi pezete os eksis
ka8este stin sira i se kiklo
travate tin peroni ke dinete tin xirovomvida o enas ston alo
ke se opion skasi exase...
e?:wacko:
oreo?![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Το έχεις παίξει πολλές φορές και πάντα έχανες, σωστά;![]()
![]()
![]()
![]()
θα χαθει ο χιος,γιατι σε παρακειμενο χωριο θα γινεται πανηγυρι και μην μπορωντας να αντισταθει θα παει να παιξει![]()
![]()
![]()
![]()
θα χαθω εγω γιατι θα ειμαι μονος μου leader ,σκουπα, στο γκρουπ (@$$#!@$%@ τα τουμπανα σας),
και δεν ξερω και τον δρομο...
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
θα χαθει ο χιος,γιατι σε παρακειμενο χωριο θα γινεται πανηγυρι και μην μπορωντας να αντισταθει θα παει να παιξει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
ε τωρα ριχνει το επιπεδο:a28:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ε τωρα ριχνει το επιπεδο:a28:
θα σου παιζω και μουσικη, εννοια σου!
![]()