in greek, please!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μπορουμε να παμε και για το κλασσικο
"Βαλτο ΚΑΛΑ στο κεφαλι σου"![]()
in greek, please!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μπορουμε να παμε και για το κλασσικο
"Βαλτο ΚΑΛΑ στο κεφαλι σου"![]()
[ακραιο μηνυμα]
Μπορούμε να μην κανουμε και τιποτα, όσοι ειναι να σωθουν το ξέρουν, για τους υπόλοιπους καλυτερα για να καθαρίζει και το gene pool
[/ακραιο μηνυμα]
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
νομίζω ότι δεν είναι θέμα γενικής άγνοιας. Νομίζω ότι είναι θέμα προσωπικού εγωισμούΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[ακραιο μηνυμα]
Μπορούμε να μην κανουμε και τιποτα, όσοι ειναι να σωθουν το ξέρουν, για τους υπόλοιπους καλυτερα για να καθαρίζει και το gene pool
[/ακραιο μηνυμα]
και άγνοιας κινδύνου. Απλά, με αυτό το αυτοκόλλητο, ίσως κάποιοι ευαισθητοποιηθούν.
Θα το θεωρούσα τεράστια επιτυχία, αν έστω και ένας δει αυτό το μήνυμα
και ευαισθητοποιηθεί.
γενικά τα motο που πρέπει να χρησιμοποιηθούν πρέπει να είναι λίγο επιθετικά για να ξυπνάνε κόσμο... αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ.
Σε μπλουζάκι που φοράω ας πούμε έχω τυπώσει πίσω...
"Ενα αυτοκίνητο λιγότερο στο μποτιλιάρισμα σου" που είναι καθαρό και ευδιάκριτο όταν οδηγώ μηχανή και έχω πιάσει τύπους απο τον καθρέφτη που το χαζεύουν... και μάλλον (θέλω να πιστεύω) προβληματίζονται.
Για το θέμα του κράνους.... μπορεί να βάλει κάποιος.... "Μια ΝΕΚΡΗ στατιστική μονάδα λιγότερη"... ή κάτι αντίστοιχο ας πούμε. Σύντομο, να ξυπνάει , αλλά χωρίς να προσβάλει κανέναν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Balto kala sto kefali souΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
in greek, please!![]()
Καλυτερα τωρα?
![]()
αφήστε το για την άνοιξη... τώρα οι εποχικοί παίρνουν τα κουτιά τους :ZZZ:
τα μυνήματα από κάτω ρε συ, που παρέθεσες σε εικόνες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Balto kala sto kefali sou
Καλυτερα τωρα?
![]()
όχι αυτό...![]()
![]()
μου έδωσες μια καλή αφορμή...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αφήστε το για την άνοιξη... τώρα οι εποχικοί παίρνουν τα κουτιά τους :ZZZ:
στο Λονδίνο που βρέθηκα, για λίγες μέρες (μην πω ώρες)
έβλεπα όλους του μοτοσυκλετιστές με κράνη, αδιάβροχα, με φωσφωρίζουσες λωρίδες μάλιστα, με μπότες. Μάλιστα πιο έξω, είδα μερικούς που πηγαίναν εκδρομή με φουλ εξάρτηση.
Όλα αυτά στο Λονδίνο, όπου όμως, δεν ξέρεις πότε θα βρέξει και πότε όχι! Οι μηχανές που κυκλοφορούσαν ήταν ελάχιστες.
Μήπως εδώ δεν είναι μόνο θέμα νοοτροπίας? Δηλαδή κάποιος που ζεσταίνεται μέσα στο κράνος, στο Λονδίνο ειναι ευτυχία να το φοράει, αλλά εδώ νοιώθει κάπως και γι' αυτό ίσως το βγάζει. Εδώ, που έχουμε 90% λιακάδα και ζεστό καιρό. Αν είχαμε τον ίδιο καιρό, πιστεύω ότι θα ήταν μόνιμο το κράνος στα κεφάλια μας..
Απλά, δίνω μια άλλη διάσταση... (4D κι έτσι)
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που καβαλάει ξεκράνωτος μοτό, και δεν γνωρίζει τι προσφέρει και από τι θα τον γλυτώσει το κράνος?![]()
Και αυτός θα ευαισθητοποιηθεί με το αυτοκόλλητο? Πλάκα κάνετε,ναι ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που καβαλάει ξεκράνωτος μοτό, και δεν γνωρίζει τι προσφέρει και από τι θα τον γλυτώσει το κράνος?![]()
κορυφαία παρατήρηση...![]()
![]()
![]()
Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
ναι η ζέστη φταίειΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
μου έδωσες μια καλή αφορμή...
στο Λονδίνο που βρέθηκα, για λίγες μέρες (μην πω ώρες)
έβλεπα όλους του μοτοσυκλετιστές με κράνη, αδιάβροχα, με φωσφωρίζουσες λωρίδες μάλιστα, με μπότες. Μάλιστα πιο έξω, είδα μερικούς που πηγαίναν εκδρομή με φουλ εξάρτηση.
Όλα αυτά στο Λονδίνο, όπου όμως, δεν ξέρεις πότε θα βρέξει και πότε όχι! Οι μηχανές που κυκλοφορούσαν ήταν ελάχιστες.
Μήπως εδώ δεν είναι μόνο θέμα νοοτροπίας? Δηλαδή κάποιος που ζεσταίνεται μέσα στο κράνος, στο Λονδίνο ειναι ευτυχία να το φοράει, αλλά εδώ νοιώθει κάπως και γι' αυτό ίσως το βγάζει. Εδώ, που έχουμε 90% λιακάδα και ζεστό καιρό. Αν είχαμε τον ίδιο καιρό, πιστεύω ότι θα ήταν μόνιμο το κράνος στα κεφάλια μας..
Απλά, δίνω μια άλλη διάσταση... (4D κι έτσι)
τι λες ρε Φώτη![]()
ρε μαν, δεν είναι ότι ευσταθεί αυτή η άποψη. Δεν είπα ότι είναι νορμάλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ναι η ζέστη φταίει
τι λες ρε Φώτη![]()
Απλά σκέψου το λίγο. Ένας ο οποίος δεν έχει μοτοσυκλετιστική παιδεία,
δεν έχει συνηθίσει κι έχει μια δυσφορία στο κράνος,
γιατί να μην το βγάλει, γιαυτούς και μόνο τους λόγους;
Δεν καταλαβαίνεις τι λέω...![]()
90% της πιτσιρικαρίας... και αρκετοί άλλοι που ναι μεν το ξέρουν αλλά δεν τους κάνει εντύπωση μέχρι να το διαβάσουν ή να το δούν κάπου... Μην ξεχνάς την τότε καμπάνια της ΕΛΠΑ για την ζώνη ασφαλείας που όλοι ήξεραν γιατί ήταν εκεί και σε τι χρησίμευε.Δηλαδή υπάρχει κάποιος που καβαλάει ξεκράνωτος μοτό, και δεν γνωρίζει τι προσφέρει και από τι θα τον γλυτώσει το κράνος?
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Νομίζω όμως ότι ζώνη βάλαμε όταν άρχισαν να γράφουν και όχι λόγω της καμπάνιας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μην ξεχνάς την τότε καμπάνια της ΕΛΠΑ για την ζώνη ασφαλείας που όλοι ήξεραν γιατί ήταν εκεί και σε τι χρησίμευε.
Gandalf
Μάλιστα οι πιο πολλοί, την φορούν γιατί τα νέα αυτοκινητα έχουν αυτό το σπαστικό μπιιιιιιπ
για τη ζώνη....
Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.... ειδικά μετά απο εκείνα τα σποτάκια στις αρχές δεκαετίας 90 - τέλη δεκαετίας 80 , που έδειχναν τι γίνεται με ανθρώπους (και οχι με dummies) σε ατύχημα όταν δεν φοράνε ζώνη... συν κάποια τρακαρισμένα που είχαν μπεί σε βάθρο σε δρόμους... πολλοί έβαλαν ζώνες χωρίς κλήσεις.
Το θέμα είναι πως αυτό το αυτόματο που κάνουμε το 90% όλων μας στο Ι.Χ. με την ζώνη , μπορούμε να το περάσουμε και στο θέμα κράνους.
Gandalf