Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Γενικώς φαίνεται οριακό και επικίνδυνο να τα έχεις κρεμασμένα από πίσω.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Γενικώς φαίνεται οριακό και επικίνδυνο να τα έχεις κρεμασμένα από πίσω.![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Για ποδήλατα μιλάμε σύντεκνε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν κάνει και κατάβαση απότομης πλαγιάς με μια σανίδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
...Γενικώς φαίνεται οριακό και επικίνδυνο να τα έχεις κρεμασμένα από
πίσω.
Εμένα αυτό που ΑΝΕΚΑΘΕΝ με έβγαζε από τα ρούχα μου είναι αυτές οι σιδερόβεργες που μεταφέρουν κάποια φορτηγά.
Μιλάμε για θανατηφόρα δόρατα που προεξέχουν κανένα 2μετρο από την καρότσα...Και οι "ξύπνιοι" βάζουν και μια κόκκινη κορδέλλα στην άκρη για άλλοθι και νομίζουν ότι καθαρίσανε....Αλλά δεν έχω δει ποτέ κανένα τροχονόμο να σταματάει κανέναν από αυτούς του υποψήφιους φονιάδες και να τον κλείνει στο αυτόφωρο...![]()
Οι εργολάβοι κινούν την αγορά με πολλούς τρόπους.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εμένα αυτό που ΑΝΕΚΑΘΕΝ με έβγαζε από τα ρούχα μου είναι αυτές οι σιδερόβεργες που μεταφέρουν κάποια φορτηγά.
Μιλάμε για θανατηφόρα δόρατα που προεξέχουν κανένα 2μετρο από την καρότσα...Και οι "ξύπνιοι" βάζουν και μια κόκκινη κορδέλλα στην άκρη για άλλοθι και νομίζουν ότι καθαρίσανε....Αλλά δεν έχω δει ποτέ κανένα τροχονόμο να σταματάει κανέναν από αυτούς του υποψήφιους φονιάδες και να τον κλείνει στο αυτόφωρο...![]()
Μονάχα τα πολύ εξόφθαλμα στυλιτίζονται και τα περισσότερα από αυτά απαλλάσονται στα δικαστήρια.
Άσε, πονεμένη ιστορία...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Πεσ'τα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
΄
Και ο ηλιακός στην ταράτσα θέλει άδεια από την πολεοδομία αλλά δεν γνωρίζω έναν (1) που να το έχει κάνει.
(άσχετο)
:rotflmao: :rotflmao:
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
:rotflmao: :rotflmao: Δεν παίζεσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδια μιλαμε για τις βασεις που εξεχουν δυο μεγαλα σιδερα απο πισω....???![]()
Ναι αν και μπορεί να έχεις και άλλα "πράγματα" κρεμασμένα εκεί....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Παιδια μιλαμε για τις βασεις που εξεχουν δυο μεγαλα σιδερα απο πισω....???![]()
Γενικώς είναι επικίνδυνο
Το παρόν thread παίρνει γλυκά-γλυκά τρυφερές διαστάσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
...που εξεχουν δυο μεγαλα σιδερα απο πισω....???![]()
και τι θες μαν? να τα κουβαλανε με τα χέρια?Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
.....![]()
![]()
Μπορούνε και με τράκτορα και επικαθήμενο αλλά κοστίζει παραπάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
και τι θες μαν? να τα κουβαλανε με τα χέρια?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τους κοβουν κληση κανονικα......![]()
...αν έχουν όρεξη...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τους κοβουν κληση κανονικα......![]()
![]()