Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Πλιτς......Πλατς

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24
    Ο ποντιακός γάμος
    Ήταν ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας και τους κάλεσαν σε ένα γάμο. Μόλις φτάσανε στο κέντρο ο χορός είχε ήδη αρχίσει. Τότε ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας μπαίνουν χαρούμενοι στο ποντιακό χορό. Μετά από το πολύ χορό λέει ο Κωστίκας στο Γιωρίκα: - "Γιωρίκα, μήπως πρέπει να σταματήσουμε το χορό;" Κι ο Γωρίκας, του λέει: - "Μα γιατί;" - "Γιατί έτσι με τα κεφάλια σκυφτοί που είμαστε, φτάσαμε έξω από το χωριό," του λέει ο Κωστίκας.

:rotflmao: :rotflmao:
    Four wheels move the body, two wheels move the soul.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Είναι στην τάξη η δασκάλα, και διδάσκει στα παιδιά το 'αρα' και πώς βγάζουμε συμπεράσματα...
    Λέει ένα παράδειγμα ' εγώ διδάσκω σε δημοτικό άρα είμαι δασκάλα'.
    Λέει η Αννούλα 'Η μαμά μου δουλεύει σε κομμωτήριο, άρα είναι κομμώτρια'. 'Μπράβο!' λέει η δασκάλα
    Λέει ο Γιωργάκης 'Ο πατέρας μου φτιάχνει πολυκατοικίες, άρα είναι πολιτικός μηχανικός'. ΄Μπράβο ! ' λέει πάλι η δασκάλα
    Και τώρα σειρά του Κίτσου απο τη Θεσσαλία 'Χτές η μάνα μου είχε μαγειρέψει κεφτεδάκια, και επειδή ο πατέρας μου δέ σταματούσε να τα τρώει, του λέει η μάνα μου: Α ΡΑ, ΘΑ ΠΑΧΥΝΣ' Α !!!!!!'
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24
    ΠIPIKΛIΣ
    Ήταν μια φορά ένας μπογιατζής και έβαφε μια πολυκατοικία ανεβασμένος σε μια σκάλα. Περνάει ένας βλάχος από κάτω και του φωνάζει: - ΠΙΡΙΚΛΙΣ! - Δεν με λένε Περικλή κύριε μου του απαντάει φωνάζοντας ο μπογιατζής - ΠΙΡΙΚΛΙΣ! συνεχίζει ο βλάχος - Μα σας είπα λέει ο μπογιατζής, δεν με λένε Περικλή. Δεν προλαβαίνει καλά καλά να τελειώσει τη φράση του και πέφτει κάτω με τη σκάλα και τις μπογιές. - Ε στο πα γω λέει ο βλάχος, Πιρεκλίς!

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ