Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Το "πακέτο"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor

και για ποιον λογο;
    για να χεστει ο καθε σουβλαντζης η το
    καθε κουριερ στο ταλαρο!!
    Ξερεις μηπως κανεναν εργοδοτη που να μην ξεζουμιζει τον υπαλληλο του???
    Ακομα και τα μεγαλοστελεχη που αμοιβοντε με πολλα μηδενικα, παιρνουν ψιχουλα μπροστα στα λεφτα που βγαζουν στον εργοδοτη τους, ητε ειναι τραπεζα, ητε πολυενθνικη κτλ

Επισης δεν καταλαβαινω την ευκολια που λες να αφησουν τη αυτη τη δουλεια.
    Και τι να κανουν? Θα τους προσλαβεις εσυ ή θα μουν κι αυτοι στο δημοσιο???

Οσο για το αν πηγαινουν (οι περισοτεροι) με την ταυτοτητα στο στομα ειναι γεγονος, οπως και οι περισσοτεροι αλλωστε στις δουλειες τους που πατανε επι πτωματων για να πιασουν τους στοχους τους.

ΥΓ. Εκανα αυτη τη δουλεια σαν φοιτητης (πριν γινω "στελεχος" ) και σας καταλαβαινω αδερφια
    money cant buy me love !!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πιστεύω οτι το κράξιμο που τρώει το επάγγελμα αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την οδική συμπεριφορά τους παρά με οτιδήποτε άλλο. Είναι αλήθεια οτι το 90% παραβιάζει συνεχώς (ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος) μονόδρομος, φανάρια κτλ... και η πλάκα είναι οτι έχουν και υφάκι όταν εμποδίζουν εσένα να πας κανονικά στον δρόμο...

Και συγνώμη, αλλά το "δεν προλαβαίνω" ή "πολλά δρομολόγια" δεν ευσταθεί ώς δικαιολογία.. αν ήταν έτσι να αρχίσουν και οι νταλίκες να πηγαίνουν ανάποδα... τα φορτηγά με παραδόσεις...κτλ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    το ιδιο ειναι το μηχανοκινητο σπορ με το ντελιβρι;
    ιδια στανταρ ασφαλειας εχουν;
    και φυσικα δεν μιλαμε για τα ποσα!!

το οτι το ντελιβερι δεν ειναι δουλεια δεν το
    ειπα για να προσβαλω κανεναν (αλλοι μαζευουν σκατα να πουμε )
    αλλα θελω να τονισω οτι ρισκαρουν την ακεραιοτητα τους
    για 25? και σχεδον παντα χωρις ενσημο!!

και για ποιον λογο;
    για να χεστει ο καθε σουβλαντζης η το
    καθε κουριερ στο ταλαρο!!
    Ωραια τοτε να τους προσλαβεις εσυ.Μαλλον εχεις καιρο να ψαξεις για δουλεια.25 ευρω ειναι καλυτερα απο το τιποτα και ΟΛΟΙ οι εργοδοτες βγαζουν χρημα στην πλατη των υφισταμενων τους.Ταχε πει ο Καρολος αλλα μαλλον εκανες κοπανα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    τοσο σκατα τα λεω ρπστμ
    αφηστε το παιδες δεν εχω γινει κατανοητος
    γραψτε λαθος!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    τοσο σκατα τα λεω ρπστμ
    αφηστε το παιδες δεν εχω γινει κατανοητος
    γραψτε λαθος!!
    Λαθος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

@nic mor
    καταλαβαινω τι θες να πεις απλα μαλλον τα εχεις καπως μπερδεμενα στο μυαλο σου.Ειναι ενα επαγγελμα στο οποιο εισαι εκτεθειμενος στο κινδυνο και στη βλακεια που κουβαλαει καθε οδηγος ,αλλα τον ιδιο κινδυνο δε διατρεχεις και οταν οδηγας τη μοτο σου για να πας στη δουλεια?Οπως ακριβως βλεπεις στο δρομο κατι τυπους με μηχανες χωρις κρανη,με παντοφλες και κοντομανικα να κανουν σουζες και μαλακιες ετσι υπαρχουν και οι αντιστοιχοι διανομεις που τα χουν ολα γραμμενα στα @@ τους και τους βλεπεις στο παπι με φραπε τσιγαρο και κινητο.Υπαρχει βεβαια και αντιλογος (ελαχιστος δε).
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το επαγγελμα δεν ειναι απο μονο του επικινδυνο.

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Λαθος.
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Αυριο Παρασκευη, μπαινω αισιως στα 41 κι ειμαι οικογενειαρχης. Δουλευω 15 καλοκαιρια στον τουρισμο και παρα πολλοι ζηλευουν τη δουλεια μου. (δεν ξερουν, γι αυτο την ζηλευουν...). τους χειμωνες ομως, μοιραζω πιτσες. Ομως "ο ζορες βαζει τον λαγο στην τρυπα". Αν ειχα κι εγω την οικονομικη δυνατοτητα, θα προτιμουσα να καθομαι στο σπιτι μου με την οικογενεια μου και να βλεπω ποδοσφαιρο, παρα να ρωταω στο καθε σπιτι που παω "ποσο πανε ρε φιλε;" Δεν με στενοχωρει καθολου ομως. Μ αρεσει διοτι ειμαι καβαλα σε δυο τροχους, νοιωθω ελευθερος, νοιωθω οτι κανω καλο στον κοσμο, και παλιοτερα ηταν και καλα τα φραγκακια. Τωρα πας την παραγγελια σου μουσκεμα και παγωμενος, και ο καθε ψευτοκυριλακιας, στελνει το παιδακι του και περνει την παραγγελια, οχι φυσικα επειδη βαριεται να ανοιξει την πορτα ο ιδιος, αλλα επειδη το παιδακι δεν ξερει, δεν του εχει μαθει να σεβεται τον κοπο του αλλου, κι ετσι θα γλυτωσει το φιλοδωρημα, ενω αδυνατει να σκεφτει τον κοπο του και τα εξοδα του αν πηγαινε με το αμαξι του να τα παρει μονος του... Παραγγελια απο πιτσιρικαδες. Η πορτα ανοιχτη, τα λεφτα (ενννοειται ακριβως) πανω στο τραπεζι, κι αυτοι χωρις να σηκωθουν απ τη θεση τους, συνεχιζουν να παιζουν playstation, χωρις καν να σε κοιταξουν. Το πολυ να σου πουν "αστην πανω στο τραπεζι"...
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    σορρυ για το σπαμ,γιατι σιγουρα αλλο θες να πεις
    με αυτο το θεμα..
    αλλα να σου πω και εγω μια αποψη.

δεν θεωρω το κουριερ η ντελιβερι η οτιδηποτε εχει να κανει
    με μεταφορες με το μηχανακι δουλεια!! (περιμενε να εξηγηθω )

δεν μπορω να καταλαβω το λογο να παιξεις την ζωη σου
    κορωνα γραμματα...
    γιατι;
    για να φαω εγω σουβλακια (και τρωω παρα πολυ συχνα απο εξω!!)
    η για να παρω ενα δεμα!! (και δεματα παιρνω)
    με τις ελεεινες συνθηκες που υπαρχουν εξω!! (χαλια δρομοι,χαλια οδηγοι,βροχες κτλ)
    με τους ελεεινους εργοδοτες που για να βγαλουν
    παραπανω δουλεια σε πιεζουν για πιο πολλες διανομες!!
    ετυχε μια φορα να δω να κραζει ντιλιβερα ο σουβλαντζης μπροστα μου
    για πιο γρηγορες διανομες και μιλαμε τρελαθηκα!!
    και ολα αυτα γιατι;
    για το τρελο μεροκαματο μηπως;
    η για την τρελη ασφαλεια;

βεβαια εχει και τα στραβα του,
    οπως οτι το για το 90% των διανομεων δεν υπαρχουν
    ουτε ουτε ο κοκ ουτε τιποτα..
    ακομα οτι δυστυχως πολλες φορες προκαλουν μονοι τους
    την τυχη τους με πολυ επικινδυνη οδηγηση και αλλα...

το νου σου λοιπον φιλαρακι και να φυγεις απο
    αυτη τη "δουλεια" γρηγορα!!
    Τι λέει ρε συ ο τύπος? Στο πλανήτη Άρη μένεις? Η στο Ψυχικό στην βιλίτσα σου?

Ναι φίλε, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Παρα πολύς κόσμος χύνει αίμα στην πραγματικότητα για ένα κομμάτι ψωμί. Εκεί έχουμε καταντήσει. Να ρισκάρουμε κορρόνα γράμματα την ακεραιότητα μας για μια χούφτα ευρά.

Εγώ προσωπικά την έχω κάνει την δουλειά για 2 χρόνια και είναι όπως τα λέει ο συγγραφέας. Ένα συνεχόμενο ρίσκο.

Τώρα πιά για 2η δουλειά κάνω τον ακροβάτη στα φρεάτια πολυκατοικιών σαν ασανσερτζής στα 20 μέτρα.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
    Τωρα πας την παραγγελια σου μουσκεμα και παγωμενος, και ο καθε ψευτοκυριλακιας, στελνει το παιδακι του και περνει την παραγγελια, οχι φυσικα επειδη βαριεται να ανοιξει την πορτα ο ιδιος, αλλα επειδη το παιδακι δεν ξερει, δεν του εχει μαθει να σεβεται τον κοπο του αλλου, κι ετσι θα γλυτωσει το φιλοδωρημα, ενω αδυνατει να σκεφτει τον κοπο του και τα εξοδα του αν πηγαινε με το αμαξι του να τα παρει μονος του... Παραγγελια απο πιτσιρικαδες. Η πορτα ανοιχτη, τα λεφτα (ενννοειται ακριβως) πανω στο τραπεζι, κι αυτοι χωρις να σηκωθουν απ τη θεση τους, συνεχιζουν να παιζουν playstation, χωρις καν να σε κοιταξουν. Το πολυ να σου πουν "αστην πανω στο τραπεζι"...
    Μη χαλιέσαι, αυτά και χειρότερα συμβαίνουν σε όλες τις δουλειές. Που να δεις εδώ που είμαι εγώ που η κακομοίρα η παναγία σεν προλαβαίνει να λύνει και να δένει τα βρακιά της όλη μέρα!
    Όταν δούλευα ντελιβεράς καραγούσταρα. Φράγκα δεν είχε (το tip είχε κοπεί από καιρό) αλλά η σουλάτσα με το τάρταλο-ζω-πεθαίνω-σβήνω-και-σε-αφήνω στρογγυλοφάναρο 50άρι αλλά φρεζαρισμένο 90 ήταν πάντα μια διαφορετική εμπειρία κάθε ημέρα!
    Και ένα περιστατικό από Γλυφάδα μεριά.
    Πάω σε μια πολυκατοικία, τα στοιχεία του πελάτη έχουν σβήσει από τα νερά που έμπαζε το κλουβί και αχνοφαίνεται το 3ος όροφος.
    8 κουδούνια όλα και όλα στην εξώπορτα, αρχίζω το χτύπημα. Κάπια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπουκάρω μούσκεμα μέσα. Βγάζω κράνος, και ακούω από ψηλά από τις σκάλες μια ηλικιωμένη γυναικεία φωνή "Ποιός είναι; "
    Απαντάω "σας έφερα την παραγγελία με το φαγητό από του Χ "
    Και μου απαντάει η φωνή από το υπερπέραν: " Ποιο φαί; Α! Κι άλλος κλέφτης! Μπρούνο όρμα! "
    Σκέφτομαι α)πλάκα μου κάνουνε β)δεν είναι δυνατόν! γ)αυτό που ακούω είναι σα ποδαράκια σκύλου που κατεβαίνει σφαίρα τη σκάλα;
    Για πότε έκανα μεταβολή και άρχισα να τρέχω μέσα στη βροχή με τα φαγιά στο ένα χέρι το κράνος στο άλλο και τον Μπρούνο να με κυνηγάει ούτε που θυμάμαι. Ευτυχώς το τάρταλο πήρε με την πρώτη μανιβελιά και ο Μπρούνο δεν μου έφαγε όλο το παπούτσι!

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    [...]"Μπρούνο όρμα! "
    Σκέφτομαι α)πλάκα μου κάνουνε β)δεν είναι δυνατόν! γ)αυτό που ακούω είναι σα ποδαράκια σκύλου που κατεβαίνει σφαίρα τη σκάλα;
    Για πότε έκανα μεταβολή και άρχισα να τρέχω μέσα στη βροχή με τα φαγιά στο ένα χέρι το κράνος στο άλλο και τον Μπρούνο να με κυνηγάει ούτε που θυμάμαι. Ευτυχώς το τάρταλο πήρε με την πρώτη μανιβελιά και ο Μπρούνο δεν μου έφαγε όλο το παπούτσι!

μaδαφaκα

και απόλυτα ον τόπικ...--> "πακέτο"
    Ξέρω από βέσπα!

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD

Re: Το "πακέτο"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Δανείζομαι απο την ένωση deliverάδων Duck Street Voice το τίτλο μου, και ξεκινάω αυτό το φρεντ με την αγαπημένη μου σκηνή ever

No Signal (Shoot'em up)

Η σκηνή είναι 1 λεπτό.... Σκεφτείτε πως μέσα σε ένα τετράωρο διανομής, κάθε μα κάθε παραγγελία που πηγαίνω ζώ αυτό το λεπτό over and over again. Και κάθε φορά λέω "ρπμ, γιατί να'μαι με το παπί και να μην έχω κανα Hummer να γουστάρουμε..."
    Κάνοντας διανομή 5 χρόνια τώρα, διαπιστώσα οτι το επάγγελμα είναι αρκετά παρεξηγημένο, και παρατήρησα ότι και στο forum τρώει κράξιμο, άσχετως αν ποτέ δεν έχω πάρει θέση επι του θέματος.
    Θα προσπαθήσω μέσα απο εδώ να μοιραστώ τα βιώματά μου, παρελθοντικά και μελλοντικά, αποσκοπώντας στη ψυχανάλυσή μου και ιδανικά σε έστω και έναν να αναθεωρήσει τις απόψεις του για τους διανομείς, τη διανομή και ότι περιλαμβάνει αυτή.
    Θα επανέλθω...

φιλε οπως και ειπαν καποιοι πριν απο εμενα το επαγγελμα τρωει κραξιμο γιατι δυστυχως το μεγαλυτερο ποσοστο(δεν θα πω ποσο τοις εκατο το εχω στο μυαλο μου γιατι...αστο)
    ειναι ανθρωποι που δεν εχουν ουδεμια σχεση με την εννοια "μοτοσυκλετιστης" σε ολα τα θεματα.
    απλα τυχαινει και η δουλεια τους γινεται καβαλωντας διτροχα και αναφερονται στο μοτο.γρ...θα μπορουσανε να κανανε διανομη με θεριζοαλωνιστικες και να βρισκονται στο φορουm του john deere.
    και δεν θα σου πω ποσες και ποσες φορες εχω σκυλοβρισει ντελιβεραδες που η οδηγικη τους συμπεριφορα με εφερε στα ορια του ατυχηματος.
    και στα λεω αυτα εχοντας δουλεψει για 6 χρονια ακαταπαυστα ντελιβερας σε μεγαλη εταιρια
    και εχοντας δει και εχοντας ακουσει τα καλυτερα και τα χειροτερα..

τουτεστιν
    1ο.καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη,αν σκεφτεις οτι με ψωρομισθο που ξεκινησε με 500 και ανεβηκε στα peak του στα 700 μαζεψα λεφτα να παρω μηχανη,να ανοιξω μαγαζι και να εχω γκομενα στο σαλζμπουργκ οπου πηγαινα και το επαιζα και ματσό
    τωρα για hummer χλωμο σε κοβω λιγο

2ο.(απαντωντας και σε προηγουμενους) μαλακιες κανεις με το μηχανακι της διανομης οσο και να κρατιεσαι...δεν μιλαω για τραβηγμενες αλλα οταν εισαι 5-6 ωρες την ημερα και να σου πρηζουν το π@π@ρι καθε μερα για να εισαι στην ωρα σου,θα σου ξεφυγει,ανθρωπος εισαι..
    αλλα ποτε βαζοντας σε κινδυνο τους γυρω σου(κοκκινα αβερτα,να κολλας πισω απο αμαξια μηχανες και να προσπαθεις να προσπερασεις απο το σβερκο τους κ.λ.π).

3ο. βγαλε τα εσωψυχα σου,μαζι σου...αλλα μην περιμενεις αναθεωρηση αποψεων,γιατι απλα ολοι ξερουν οτι υπαρχει βελονα αλλα εχουν βαρεθει να βλεπουν αχυρα

φιλικα

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
    . Μ αρεσει διοτι ειμαι καβαλα σε δυο τροχους, νοιωθω ελευθερος, νοιωθω οτι κανω καλο στον κοσμο, και παλιοτερα ηταν και καλα τα φραγκακια. Τωρα πας την παραγγελια σου μουσκεμα και παγωμενος, και ο καθε ψευτοκυριλακιας, στελνει το παιδακι του και περνει την παραγγελια, οχι φυσικα επειδη βαριεται να ανοιξει την πορτα ο ιδιος, αλλα επειδη το παιδακι δεν ξερει, δεν του εχει μαθει να σεβεται τον κοπο του αλλου, κι ετσι θα γλυτωσει το φιλοδωρημα, ενω αδυνατει να σκεφτει τον κοπο του και τα εξοδα του αν πηγαινε με το αμαξι του να τα παρει μονος του... Παραγγελια απο πιτσιρικαδες. Η πορτα ανοιχτη, τα λεφτα (ενννοειται ακριβως) πανω στο τραπεζι, κι αυτοι χωρις να σηκωθουν απ τη θεση τους, συνεχιζουν να παιζουν playstation, χωρις καν να σε κοιταξουν. Το πολυ να σου πουν "αστην πανω στο τραπεζι"... [/B]

:a12: (μια καθημερινοτητα των ''πακεταδων'' για τους αλλους πακεταδες)εξω ομως ειμαστε ''οι αρχοντες'' κ ολοι οι αλλοι ειναι φουκαραδες κ ''γυφτοι''
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Μη χαλιέσαι, αυτά και χειρότερα συμβαίνουν σε όλες τις δουλειές. Που να δεις εδώ που είμαι εγώ που η κακομοίρα η παναγία σεν προλαβαίνει να λύνει και να δένει τα βρακιά της όλη μέρα!
    Όταν δούλευα ντελιβεράς καραγούσταρα. Φράγκα δεν είχε (το tip είχε κοπεί από καιρό) αλλά η σουλάτσα με το τάρταλο-ζω-πεθαίνω-σβήνω-και-σε-αφήνω στρογγυλοφάναρο 50άρι αλλά φρεζαρισμένο 90 ήταν πάντα μια διαφορετική εμπειρία κάθε ημέρα!
    Και ένα περιστατικό από Γλυφάδα μεριά.
    Πάω σε μια πολυκατοικία, τα στοιχεία του πελάτη έχουν σβήσει από τα νερά που έμπαζε το κλουβί και αχνοφαίνεται το 3ος όροφος.
    8 κουδούνια όλα και όλα στην εξώπορτα, αρχίζω το χτύπημα. Κάπια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπουκάρω μούσκεμα μέσα. Βγάζω κράνος, και ακούω από ψηλά από τις σκάλες μια ηλικιωμένη γυναικεία φωνή "Ποιός είναι; "
    Απαντάω "σας έφερα την παραγγελία με το φαγητό από του Χ "
    Και μου απαντάει η φωνή από το υπερπέραν: " Ποιο φαί; Α! Κι άλλος κλέφτης! Μπρούνο όρμα! "

Ρε άνθρωπε λέμε, κι άλλο πληκτρολόγιο μας χαιρέτησε.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    την έχω κάνει αυτή τη δουλειά, ευτυχώς για λίγο καιρό. ήταν σε μεγάλη (πολυεθνική) εταιρεία φαγητού, η οποία αφότου έφυγα, μετά από λίγους μήνες έκλεισε, τα μάζεψε κακήν κακώς και έφυγε οριστικά από Ελλάδα.

ήταν ίσως η πιο επικίνδυνη δουλειά που έχω κάνει. ο λόγος ήταν η τρομερή πίεση να πάμε τις παραγγελίες κάνοντας "flying lap". δεν γινόταν αλλιώς.. ακόμη κι έτσι όμως δεν γινόταν (είπαμε ότι έκλεισε.. αφού ΔΕΝ γινόταν ρε γαμώτο! ). κατά τη διάρκεια που δούλευα εκεί, αρκετοί συνάδελφοί μου βρέθηκαν στο νοσοκομείο, όπως και ένας κολλητός που δούλευε κι αυτός εκεί, με σπασμένο καρπό. κράνος, γάντια και μπουφαν (ήταν θερινή περίοδος) ανύπαρκτα. εκτός του ότι δεν τα παρείχαν, δεν προλάβαινες ούτε να τα πάρεις μαζί, όχι να τα βάλεις. τα μηχανάκια εντελώς χάρβαλα. Piaggio Free <- δεν πρόκειται να ξαναανέβω ποτέ σε αυτό το πράμα. μερικά δε είχαν σημαντικές ζημιές, όπως π.χ. χαλασμένο ρουλεμάν μπροστινού τροχού, να στρίβεις δεξιά δηλαδή και αυτό να πάει αριστερά.

ο λόγος αυτών.. η τραγική ιδέα των ιδιοκτητών να ακολουθούν κατά γράμμα τις «ιδέες» του Η/Υ. έλεγε το κομπιούτερ ότι χρειάζονται 2 υπάλληλοι; 2 υπάλληλοι λοιπόν, κι ας έχει αγώνα ποδοσφάιρου το βράδι. αποτέλεσμα, να φέυγει για παραγγελίες το αφεντικό, να επιστρέφουμε από παραγγελίες, να υπάρχουν άλλες 10 για έξω, να χτυπάει το τηλέφωνο και το άλλο παλληκάρι να σου λέει «πιάσε το τηλέφωνο και πήγαινε αυτές τις παραγγελίες, εγώ φεύγω να πάω αυτές τις πέντε». κλειδώναμε το μαγαζί και φέυγαμε για παραγγελία σφαίρα. τι πεζοδρόμια και στοπ, αν μπορούσαμε να το πάμε πάνω από τα αυτοκίνητα θα το κάναμε. και να σε βλέπει ο άλλος (το αφεντικό, ο θεός να το κάνει) στο δρόμο και να σου κορνάρει και να σου λέει με σπαστά ελληνικά: «γκρίγκορα, γκρίγκορα!». το θέμα δεν ήταν ότι γουστάραμε να τρέχουμε και να παίζουμε το κεφάλι μας μέσα στη ζούγκλα της πόλης, αλλά έπρεπε ο πελάτης να παραλάβει το φαγητό του χωρίς να μας το φέρει στο κεφάλι ..μια ώρα αφού έδωσε την παραγγελία.

από τη βιασύνη μου μια φορά έδωσα τέρμα γκάζι πριν το κατεβάσω από το σταντ και μου έφυγε σουζαριστό προς ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, τελευταία στιγμή το έσωσα.. (και την τσέπη μου, μιλάμε 1 εβδομάδα+ κινδύνου με χαμένα μεροκάματα! ). την άλλη φορά ήρθα μουρη με μούρη με αυτοκίνητο και γλύτωσα τη μετωπική κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με έναν ελιγμό από αντανακλαστικά. έφυγα από εκεί και θεώρησα τον εαυτό μου πολύ τυχερό που ήμουν ακόμη ζωντανός. γιαυτό respect σε όλους τους ντελιβεράδες. μπορεί η δική μου περίπτωση να ήταν λίγο extreme, αλλά σίγουρα συμβαίνει και σε πολλούς άλλους. το νου σας!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF