Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Poio SportTouring na dialekso?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    αν δεν κανω λαθος το t στο st ειναι touring,
    φιλε n1k3man ξερεις μηπως την αυτονομια του sv1000? μπορει να ειναι ομορφο ροπατο στριφτερο αλλα touring δεν ειναι,
    φιλε μου αν σε ενδιαφερει καλυψη απο τον αερα παρε κανα zzr1200 δεν θα σε προβληματισει με τιποτα,
    +1

έχεις κάνει ένα λαθάκι
    ''R1200S''

Προφανώς εννοείς το K1200S ή το R1200ST ή το R1100S.(διαφορετικά μηχανάκια στην ίδια κατηγορία-και τα 3: σπορ τούρινκ)
    Το Ducati δεν θα το έπαιρνα..παραείναι σπορ για τουρισμό,
    Όπως και το SV φυσικά.
    Το R1200ST δεν μ'αρέσει κ-α-θ-ό-λ-ο-υ σαν σχεδίαση.
    Απο την στιγμή που βάζεις στο παιχνίδι ΧΧ και ΖΖR το VFR φαντάζει ''λίγο''.
    Γενικά θα σε συμβούλευα να κάνεις υπομονή γιατί ΧΧ,ZZR,FAZER1000,R1100S θα αναβαθμιστούν σημαντικά.
    Αν πάλι δεν κρατιέσαι πήγαινε οπωσδήποτε να κάνεις τεστ ride ΜΗΝ μένεις μόνο στην εμφάνιση της κάθε μοτό και στις γνώμες άλλων.Όλα τα μηχανάκια που αναφέρεις είναι από λίγο εως πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Ά
    πήγαινε κάνε τεστ ride και το K1200S στον Παναγιωτόπουλο,αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο.(είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ)

Προσωπικα δεν υπαρχει στοχος στην συγκεκριμενες επιλογες ....εχεις μπλεξει παρα πολλα διαφορετικα μηχανακια!!!

1.Εχεις 3 ST αμιγως τα ducati ST4s-sprint ST-VFR
    2.Μετα βαζεις τα SST δηλαδη το ΖΖR και το ΧΧ
    3.Υστερα ενα Τ το bmw
    4.και τελος δυο street poy πλησιαζουν την κατηγορια ST αλλα αποτυγχανουν στο τομεα πληρους καλυψης αερα και αυτονομιας...το fazer1000 και το VTR αντιστοιχα!

Βασικα πες μας τι θελεις να κανεις με αυτα να σε βοηθησουμε:

Καποια ειναι βαρια καποια πολυ δυνατα καποια εχουν καλυτερη θεση οδηγησης καποια εχουν καταξιωθει στη κατηγορια ST...
    καποια ειναι κουκλες καποια δεν εχουν μπαγκαζιερες καποια εχουν καποια ειναι λιμουζινες αλλα ουτε λεξη για κινηση και αθηνα καποια ειναι μανες στην αθηνα αλλα στο ταξιδι κατι τους λειπει

Ειναι πολλα παρα πολλα...εσυ τι απολα θες να κανεις;

Παλαιό μέλος
    μηπως αυτο που ψαχνεις ειναι ενα tdm 900?

Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    μηπως αυτο που ψαχνεις ειναι ενα tdm 900?
    Ο άνθρωπος έγραψε πως προς το παρόν έχει το 850...

Παλαιό μέλος
    δηλ θεωρεις οτι ενα ψεκαστο 900 με abs ειναι ιδιο με ενα 850?
    γιατι αν ειναι ετσι τοτε ειμαι πολυ λαλακας που πηρα το πρωτο ρε Γιωργη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    triumph sprint! eidika se kokkino me abs einai polu omorfo! kai to monompratso metraei polu!

Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    δηλ θεωρεις οτι ενα ψεκαστο 900 με abs ειναι ιδιο με ενα 850?
    γιατι αν ειναι ετσι τοτε ειμαι πολυ λαλακας που πηρα το πρωτο ρε Γιωργη
    Το ίδιο βεβαίως και δεν είναι, αλλά θα το έπαιρνες αν είχες ήδη το 850;;; Αν μου πεις "ναι", πάω Ελ Πάσο, και δεν θέλω, ψήνεται από τη ζέστη τέτοιο καιρό, αλλά δεν κινδυνεύω γιατί δεν θα πεις "ναι".

Κοιταξτε να δειτε και οι δυο σας ...!!
    Οταν θεωρεις οτι ενα μηχανακι δεν σε καλυπτει ουτε στα βασικα πας σε κατι αλλο....στο εξωτερικο πολλοι παιρνουν το επομενο απο ενα μοντελλο που ειχαν και ειναι ευχαριστημενοι...εδω θελουμε και το κατιτις παραπανω...το παληκαρι εδωσε μια γκαμα μοτοσυκλεττων που ειναι ολες πολυ διαφορετικες απο οτι ενα tdm....θα ελεγα καμια σχεση....το μπλεξιμο στα μοντελα μου δειχνει τα εξης:

πρωτον θελει γκαζια (εξου τα χχ-ζζρ)
    θελει ανεση και αποθηκευτικο χωρο εξου bmw
    αλλα θελει και λιγο σπορτιβ κατασταση εξου vfr ,sprint st,st4

τωρα εαν θελει και κινηση στη πολυ εκει με τα προηγουμενα μοντελα θα τα χαλασουμε...θα πρεπει να στραφει στο fazer,vtr κλπ αλλα εκει χανει αλλα πραγματα

τωρα εαν θελετε να συγκρινετε τα προηγουμενα με το tdm....υπαρχει θεραπεια!!!!

Ανήσυχο Μέλος...
    ρε hornet χωρις παρεξηγηση..! το SV γιατι το αφηνεις στην απεξω!? Ειλικρινα δεν εχω ακουσει/διαβασει αρνητικα σχολια για το μοτορι απο τους ελαχιστους που το εχουν.. Αν ειναι επειδη δε το ξερεις [εννοω δεν εχεις γνωμη για το μηχανακι κλπ] τοτε παω βολτα στο Ελ Πασο..

Ok ειμαι πορωμενος με το SV, ειμαι SVouras και το θεωρω μια πολυ καλη επιλογη. Ευρωπη αλλωστε εχει παει πολυ καλα σε πωλησεις. Δε καταλαβαινω γιατι εδω στην Ελλαδα οι περισσοτεροι εχουν παρωπιδες και πανε σε γνωστα και μη εξαιρετεα μοντελα σαν προβατα..
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Ρε συ νικμαν δεν το χω στην απεξω απλα το μηχανακι δεν εχει καμια σχεση με sport touring ειναι στη κατηγορια του vtr και εμπιπτει στα ιδια με αυτο δηλαδη σπoρ θεση οδηγησης και μικρη αυτονομια οποτε αυτοματα και μονον απορριπτεται οπως και το vtr.
    Και επειδη μπερδευομαστε σας οριοθετω λιγο την κατηγορια Sport Touring
    Μια μηχανη αυτης της κατηγοριας θα πρεπει να..:
    Εχει πολυ καλη προστασια αερα στον αναβατη και στο συνεπιβατη σε ταχυτητες μεγαλες
    Να εχει μεγαλη αυτονομια
    Να εχει δυναντοτητα μεταφορας αποσκευων (μπαγκαζιερες η δυνατον εργοστασικες) και να μην επηρεαζεται η ευσταθεια της απο αυτες
    Η θεση οδηγησης να ειναι εργονομικη και να μην κουραζει τους αναβατες σε πολυωρα ταξιδια
    Θα πρεπει ομως και απο την αλλη να ακουμπαει και το σπορ κομματι οδηγησης δηλαδη η γεωμετρια της να ειναι αρκετα γρηγορη ετσι ωστε να στεκεται ικανοποιητικα και σε ενα track day
    Δυνατο μοτερ για σπορ οδηγηση
    πολυ καλα φρενα
    Και η δυνατον υψηλη ταχυτητα ταξιδιου με σχετικη οικονομια για την επιτευξη της μεγαλης αυτονομιας (υποψιν εχουν μεγαλα ντεποζιτα καυσιμων)
    Τωρα αλλες μηχανες πανε πιο πολυ στο Τ κομματι οπως η bmw και αλλες ακουμπανε το S οπως τα ducati
    Οι περισσοτερες απο αυτες ομως αγκομαχουν στην κινηση κατι που ευκολα κανουν τα στριτ μηχανακια οπως το fazer,vtr,sv τα οποια ομως χανουν σε καποιες αλλες απαιτησεις της κατηγοριας...θα λεγα το πιο κοντινο ειναι το fazer αλλα και αυτο χανει σε ελλειψη πληρους προστασιας λογω bikini fairink και εργοστασιακης μελετης για μπαγκαζια

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Και εγω αν εξαιρέσεις το ατύχημα μου,
    απο το μοτέρ δεν είχα παράπονο ...

Ομως δεν είναι βολικό για ταξίδι για τον συνεπιβάτη το πίσω σελάκι αν το συγκρίνεις με οποιοδήποτε ST ή SST...

Bέβαια η μηχανή για μένα είναι μονοκάβαλη απόλαυση,
    και δικάβαλη υπομονή...
    οπο΄τε αναλόγως συμβιβάζεσαι...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    πω πω μανια... ρε παιδια δεν ειχε SV στις επιλογες του ο ανθρωπος....(εμενα μ'αρεσει μη παρεξηγηθω!)

σαν τους Hondaκιδες κανετε... "παρε Honda γιατι δε σπαει"

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ανήσυχο Μέλος...
    ρε συ idimona δεν επιμενω να παρει το παιδι SV αν ειναι δυνατον! σιγα μην αποφασιζε κανεις για το τι μηχανακι θα παρει απο αποψεις αλλων..! απλα το παρουσιαζω σαν μια ακομα επιλογη σε αυτα που ειχε ετσι ωστε να το σκεφτει ΚΑΙ αυτο. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ λεμεεε!

και ξαναρωταω λεπον τι ειναι το SV αν οχι ST?? κουβεντα κανουμε..

@Tropeas: προσωπικα μου φανηκε αρκετα ανετο. και το εχω καβαλησει αρκετες φορες both ways.. δε ξερω τωρα ισως επειδη ημουν ποδηλατης εχει συνηθισει ο κωλος τι να πω!

"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Και τελος αγαπητε kachius το moto.gr δεν εχει καμια σχεση με τον εντυπο τυπο (βλεπε μοτο,0-300 κλπ) ειναι ανεξαρτητο forum στο internet

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. poio 250cc na parw?
    από kostakis8 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2010, 02:53
  2. Poso poio omorfo mporei na ginei to V-strom????????????
    από ak2 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 18:09
  3. Na poio einai to kolpo
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 09:30
  4. Poios Mporei Na Erthei Volta Kathimerines?
    από john74 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2006, 02:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF