Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: ερωτηση προς λογισταδες.........

Στην ίδια μοίρα μπαίνεις μόνος σου, όταν δικαιολογείς και επιβεβαιώνεις την κλοπή του ΦΠΑ.

Πάρτο χαμπάρι και άσε τις αστείες δικαιολογίες. Το ΦΠΑ είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτά που ΔΕΝ προορίζονται για τις τσέπη σου και τις ανάγκες σου. Είναι ποσά που φεύγουν απο την ΔΙΚΗ μου τσέπη. για να πάνε ΑΛΛΟΥ, απλά μεσάζων είσαι. Όταν τα λεφτά αυτά ΔΕΝ πάνε στον προορισμό τους, είναι ΚΛΟΠΗ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε!

Racefit Growler...τελος!!
    μαλλον δεν καταλαβατε κατι....δεν ειπε κανεις οτι ειναι το σωστο να κλεβεις το φπα....
    αλλα βρειτε εσεις που δεν ασχολειστε με ελευθερο επαγγελμα κ δεν πληρωνετε 1200? το μηνα εξοδα εναν τροπο να βγαλετε ψωμι να φατε....φανταζομαι οτι εσεις που λετε για αποδοση φπα οπως πρεπει,δεν θα γινουμε ανθρωποι κτλ ειστε υπαλληλοι σε καποια εταιρεια?υπαληλλοι σε καποιο μεγαλο καταστημα?σε καποιο μικρο καταστημα?δημ.υπαλληλοι?φοιτητες?εισοδηματιες?τι?οτιδ ηποτε αλλο εκτος απο ελευθερο επαγγελμα οπου πληρωνεις ο ιδιος τα εξοδα σου....κ φανταζομαι θα πειτε το κλασσικο "μεγαλε,αν δεν μπορεις να τα βγαλεις περα κλειστο..."
    κατι καινουριο εχετε να πειτε?

Ότι με την ίδια λογική, αν εγώ αύριο μείνω άνεργος και δεν έχω να φάω, να μπω μέσα να σου σηκώσω το μαγαζί για να βγάλω τα έξοδα μου...

Racefit Growler...τελος!!
    απο οτι καταλαβαινω ο καθενας το αντιλαμβανεται απο τη σκοπια του....
    αρα πρεπει να κλεισει το thread....δεν εχει νοημα κ δεν βγαινει κατι........

:a026:

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    μαλλον δεν καταλαβατε κατι....δεν ειπε κανεις οτι ειναι το σωστο να κλεβεις το φπα....
    αλλα βρειτε εσεις που δεν ασχολειστε με ελευθερο επαγγελμα κ δεν πληρωνετε 1200? το μηνα εξοδα εναν τροπο να βγαλετε ψωμι να φατε....φανταζομαι οτι εσεις που λετε για αποδοση φπα οπως πρεπει,δεν θα γινουμε ανθρωποι κτλ ειστε υπαλληλοι σε καποια εταιρεια?υπαληλλοι σε καποιο μεγαλο καταστημα?σε καποιο μικρο καταστημα?δημ.υπαλληλοι?φοιτητες?εισοδηματιες?τι?οτιδ ηποτε αλλο εκτος απο ελευθερο επαγγελμα οπου πληρωνεις ο ιδιος τα εξοδα σου....κ φανταζομαι θα πειτε το κλασσικο "μεγαλε,αν δεν μπορεις να τα βγαλεις περα κλειστο..."
    κατι καινουριο εχετε να πειτε?

+1000
    εγω συνολικα φετος εχω πληρωσει
    7700 ευρω φπα στο ακαθαριστο εισοδημα
    μεχρι στιγμης απο την αρχη της χρονιας το εισοδημα μου ευτυχως ειναι 0

και λεω ευτυχως γιατι ολοι τριγυρω μου ειναι -4 ενοικια και -2 τεβε.

να κλεισουμε ολοι να δουμε απο που θα τσιμπαει φπα το κρατος απο τους δημοσιους υπαλληλους
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

MOZART έχεις δίκιο, όμως όταν κάθε μήνα μπαίνεις μέσα τουλάχιστον ένα ενοίκιο, είναι σίγουρο ότι μετά απο ένα εξάμηνο οι οφειλές θα είναι τεράστιες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    MOZART έχεις δίκιο, όμως όταν κάθε μήνα μπαίνεις μέσα τουλάχιστον ένα ενοίκιο, είναι σίγουρο ότι μετά απο ένα εξάμηνο οι οφειλές θα είναι τεράστιες...
    μα αυτο σου λεω οτι τα μαγαζια το φπα το πληρωνουν απο το ακαθαριστο εισοδημα.
    σχεδον ολοι εχουν αποροφησει το 5% της αυξησης του φπα και με την κριση αναγκαζεσαι να κατεβασει και αλλο τις τιμες.

οταν φτασεις να κανεις και περαιωση τρως και το αγκουρι που ειναι εξτρα γαμισιατικα που δεν πληρωνει κανενας αλλος στην ελλαδα εκτος απο τον ελευθερο επαγγελματια και φτασανε ολοι να χρωστανε ενοικια και να μην βγαινουν.

τωρα το να κλεισεις ειναι μεγαλη κουβεντα γιατι θα πρεπει να κλισει αυτοματα ενα 60% των μικρων επιχειρησεων.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Στην ίδια μοίρα μπαίνεις μόνος σου, όταν δικαιολογείς και επιβεβαιώνεις την κλοπή του ΦΠΑ.

Πάρτο χαμπάρι και άσε τις αστείες δικαιολογίες. Το ΦΠΑ είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτά που ΔΕΝ προορίζονται για τις τσέπη σου και τις ανάγκες σου. Είναι ποσά που φεύγουν απο την ΔΙΚΗ μου τσέπη. για να πάνε ΑΛΛΟΥ, απλά μεσάζων είσαι. Όταν τα λεφτά αυτά ΔΕΝ πάνε στον προορισμό τους, είναι ΚΛΟΠΗ.
    Ρε σεις τι ειναι αυτα που λετε?
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΤΟ" ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΕΙΑ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?????????????????
    ΠΟΙΟ ΦΠΑ ΛΕΤΕ?????

ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ?
    μιλας για αυτους που τοο εισπρακτουν συμφωνω οτι ειναι κλοπη...ΓΙΑ τους αλλους ομως?
    Απο που θα αποδοσεις το ΦΠΑ?

Ερχεται ο πελατης και στο ξεκαθαριζει απο την αρχη...δΕΝ ΘΕΛΩ ΦΠΑ σου λεει?
    Μολις του πεις 1000 ευρω + 230 εγινε πουλακι και παει στον Αλβανο ( η οποιον Ελληνα δεν εχει χαρτια και δουλευει μαυρα)
    Για βρες μια τυχαια οικοδομη και ρωτησε τα συνεργεια που εργαζονται αν εχουν βιβλια και εναρξη στην εφορια.

Λοιπον μην πλαναστε...Παει οι Ελλαδα που ονειρευονται καποιοι...ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.
    Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΠΩς ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ.

Για σε ενα 1.000.000 χρονια απο τωρα θα σε κυβερνουν απατεωνες.. Ειναι θεμα επιβιωσης πλεον.Χωνευτε το.
    Μακαρι να ηταν αλλιως.
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

Επειδή ο ρομαντισμός από την απ' έξω έχει μία γοητεία (παρόμοια με της ΚΝΕ στο 1ο έτος), άκου τι γίνεται στην Ελλάδα και βρες μου τρόπο να σταθεί ο νέος επιχειρηματίας, ως "τίμιος" επιχειρηματίας.
    Με την περαίωση του 2000 έως 2005, ο φίλος μου ο Τάκης (διαλέγω λαϊκό όνομα γιατί θέλω να πιάσω όλα τα στρώματα), ο οποίος ως τότε ήταν τυπικότατος και τιμιότατος πάει στην εφορία της γειτονιάς του να κλείσει τα βιβλία του, όπως τον διέταξε το αείμνηστο ελληνικό κράτος. Ο εφοριακός του λέει : "με 20 χιλιάδες ευρώ είσαι εντάξει, μπορείς να ανάψεις μία φωτιά στην αυλή και να τα κάψεις τα αμαρτωλά βιβλία σου, ή αν δεν έχεις αυλή, στο τζάκι, ή αν δεν έχεις τζάκι βρες ένα τρόπο βρε αδερφέ !"
    Έντρομος ο φίλος μου ο Τάκης του λέει : "Μα εγώ κύριε είμαι τίμιος ! γιατί να δώσω 20 χιλιάδες ευρώ ; Είναι σαν να μου ζητάτε να παραδεχτώ ότι είμαι κλέφτης ενώ δεν είμαι !"
    Σηκώνει το κεφάλι ο εφοριακός και τον καρφώνει με το βλέμα της λοβοτομής, αυτό που έχουν εξασκήσει τόσο πολύ οι εφοριακοί πίσω από τα γυαλιά της πρεσβυωπίας, και λέει : "Κύριε αν δεν θέλετε να δώσετε 20 χιλιάρικα, τότε θα έρθουμε για έλεγχο και πιστέψτε με, δεν υπάρχει περίπτωση να σας βγει λιγότερο σε αυτή την περίπτωση."
    Δεν άκουσε την σοφή προειδοποίηση ο φίλος μου ο Τάκης και σαν κλασικός μαλάκας τραμπούκος ελληναράς απαντά όλος αυτοπεποίθηση : "Εγώ κύριε μου όπως σας είπα είμαι τίμιος και τυπικότατος. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να πληρώσω τα 20 χιλιάδες ευρώ, μπορείτε να 'ρθείτε για έλεγχο."
    Σκάει και το κλιμάκιο μετά από λίγο καιρό για έλεγχο και αρχίζουν : "Αυτό το δελτίο δεν έχει ακριβή ώρα έναρξης, πρόστιμο 500 ευρώ. Αυτό το ΤΔΑ δεν αναγράφει καθαρά την πινακίδα του οχήματος, πρόστιμο 750 ευρώ. Αυτό το ντουλάπι είναι 2,3 εκ. ψιλότερα από το έδαφος απ' όσο προβλέπεται, πρόστιμο 1000 ευρώ. Αυτός ο φάκελος είναι σκούρο γκρι, ενώ αυτός είναι ανοιχτό γκρι ποντικί, για πρόστιμο θα πάρουμε την γυναίκα σου και τον πρωτότοκο γιο σου."
    Με τα πολλά ο ταλαίπωρος ο φίλος μου ο Τάκης, έκλεισε βιβλία με 23 χιλιάρικα αντί για 20 και ένα γιο λιγότερο (την γυναίκα ποιος την χέζ@@). Από τότε ξυπνάει και κοιμάται με την έννοια του πως θα καβατζώσει λίγο ΦΠΑ μπας και του μείνει κάτι από αυτό το κωλοκράτος, που βγαίνει παγανιά κάθε 5αετία για εισπράξεις.

Ε τώρα λοιπόν αδερφέ, βρες ένα τρόπο να αλλάξουμε τον κόσμο εγώ, εσύ κι ο Τάκης, και να αφήσουμε ένα κράτος όλο μέλι και περηφάνεια στα παιδιά μας κι εγώ σου ορκίζομαι δεν ξαναπουλάω ούτε τσίχλα χωρίς απόδειξη, μα τον Δία !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
    (διαλέγω λαϊκό όνομα γιατί θέλω να πιάσω όλα τα στρώματα)
    Εδώ εννοώ όλους όσους έχουν Vstrom, έτσι ; Γιατί είμαστε και σε φόρουμ για μηχανές, μην ξεχνιόμαστε !

Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
    βΡΕ ΣΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ?
    μιλας για αυτους που τοο εισπρακτουν...ΓΙΑ τους αλλους ομως?
    Απο που θα αποδοσεις το ΦΠΑ?
    Ερχεται ο πελατης και στο ξεκαθαριζει απο την αρχη...δΕΝ ΘΕΛΩ ΦΠΑ σου λεει?
    Μολις του πεις 1000 ευρω + 230 εγινε πουλει και παει στον Αλβανο ( η οποιον δεν εχει χαρτια και δουλευει μαυρα)

Λοιπον μην πλαναστε...Παει οι Ελλαδα που ονειρευονται καποιοι...ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.
    Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΠΩς ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ.

Για σε ενα 1.000.000 χρονια απο τωρα θα σε κυβερνουν απατεωνες.. Ειναι θεμα επιβιωσης πλεον.
    ο μοναδικος χαμενος ειναι οποιος εχει μαγαζι.
    και να μην κοψει αποδειξη κανοντας σκοντο στην τιμη θα πληρωσεις στην περαιωση τα κλεμενα
    και να κοψει αποδειξη θα ειναι πιο ακριβος απο αυτον που δουλευει μαυρα.

η μονη λυση πλεον ειναι να αποροφησεις το φπα εσυ και να δουλευεις ουσιαστικα τσαμπα.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

....

Ε τώρα λοιπόν αδερφέ, βρες ένα τρόπο να αλλάξουμε τον κόσμο εγώ, εσύ κι ο Τάκης, και να αφήσουμε ένα κράτος όλο μέλι και περηφάνεια στα παιδιά μας κι εγώ σου ορκίζομαι δεν ξαναπουλάω ούτε τσίχλα χωρίς απόδειξη, μα τον Δία !
    +πολλά...

έξω από το χορό, πολλοί χορεύουν

Επειδή ο ρομαντισμός από την απ' έξω έχει μία γοητεία (παρόμοια με της ΚΝΕ στο 1ο έτος), άκου τι γίνεται στην Ελλάδα και βρες μου τρόπο να σταθεί ο νέος επιχειρηματίας, ως "τίμιος" επιχειρηματίας.
    Με την περαίωση του 2000 έως 2005, ο φίλος μου ο Τάκης (διαλέγω λαϊκό όνομα γιατί θέλω να πιάσω όλα τα στρώματα), ο οποίος ως τότε ήταν τυπικότατος και τιμιότατος πάει στην εφορία της γειτονιάς του να κλείσει τα βιβλία του, όπως τον διέταξε το αείμνηστο ελληνικό κράτος. Ο εφοριακός του λέει : "με 20 χιλιάδες ευρώ είσαι εντάξει, μπορείς να ανάψεις μία φωτιά στην αυλή και να τα κάψεις τα αμαρτωλά βιβλία σου, ή αν δεν έχεις αυλή, στο τζάκι, ή αν δεν έχεις τζάκι βρες ένα τρόπο βρε αδερφέ !"
    Έντρομος ο φίλος μου ο Τάκης του λέει : "Μα εγώ κύριε είμαι τίμιος ! γιατί να δώσω 20 χιλιάδες ευρώ ; Είναι σαν να μου ζητάτε να παραδεχτώ ότι είμαι κλέφτης ενώ δεν είμαι !"
    Σηκώνει το κεφάλι ο εφοριακός και τον καρφώνει με το βλέμα της λοβοτομής, αυτό που έχουν εξασκήσει τόσο πολύ οι εφοριακοί πίσω από τα γυαλιά της πρεσβυωπίας, και λέει : "Κύριε αν δεν θέλετε να δώσετε 20 χιλιάρικα, τότε θα έρθουμε για έλεγχο και πιστέψτε με, δεν υπάρχει περίπτωση να σας βγει λιγότερο σε αυτή την περίπτωση."
    Δεν άκουσε την σοφή προειδοποίηση ο φίλος μου ο Τάκης και σαν κλασικός μαλάκας τραμπούκος ελληναράς απαντά όλος αυτοπεποίθηση : "Εγώ κύριε μου όπως σας είπα είμαι τίμιος και τυπικότατος. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να πληρώσω τα 20 χιλιάδες ευρώ, μπορείτε να 'ρθείτε για έλεγχο."
    Σκάει και το κλιμάκιο μετά από λίγο καιρό για έλεγχο και αρχίζουν : "Αυτό το δελτίο δεν έχει ακριβή ώρα έναρξης, πρόστιμο 500 ευρώ. Αυτό το ΤΔΑ δεν αναγράφει καθαρά την πινακίδα του οχήματος, πρόστιμο 750 ευρώ. Αυτό το ντουλάπι είναι 2,3 εκ. ψιλότερα από το έδαφος απ' όσο προβλέπεται, πρόστιμο 1000 ευρώ. Αυτός ο φάκελος είναι σκούρο γκρι, ενώ αυτός είναι ανοιχτό γκρι ποντικί, για πρόστιμο θα πάρουμε την γυναίκα σου και τον πρωτότοκο γιο σου."
    Με τα πολλά ο ταλαίπωρος ο φίλος μου ο Τάκης, έκλεισε βιβλία με 23 χιλιάρικα αντί για 20 και ένα γιο λιγότερο (την γυναίκα ποιος την χέζ@@). Από τότε ξυπνάει και κοιμάται με την έννοια του πως θα καβατζώσει λίγο ΦΠΑ μπας και του μείνει κάτι από αυτό το κωλοκράτος, που βγαίνει παγανιά κάθε 5αετία για εισπράξεις.

ειναι τοσο απλο και δεν λεει κανενας να το καταλαβει.

η μονη λυση ειναι αυτο που κανουν οι μεγαλες επιχηρησεις.
    κατακλεβουν το κρατος.
    τους σκαει μια περαιωση ενα μοιριο πανε κανουν συμβιβασμο με 300χιλιαδες και ολα οκ.
    μονο ετσι επιβιωνεις πλεον
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε!
    πόση σοφία κρύβουν τα λόγια σου...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •