Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Ο μ.............ς της παρέας

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    ειμαι λαθος που πιστευω οτι στο πρωτο βιντεο,περαν της μαλακιας που εκανε,οτι το μπλοκαρισμα τον εσωσε????
    Μονο ο ιδιος ξερει γιατι και πως τοκανε.Βεβαια του βγηκε σε καλο.Το σκ@το πρεπει να εβγαινε πρεσαριστο παντως.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    ειμαι λαθος που πιστευω οτι στο πρωτο βιντεο,περαν της μαλακιας που εκανε,οτι το μπλοκαρισμα τον εσωσε????
    Ίσως θα μπορούσε να πλαγιάσει λίγο παραπάνω και να μαζευτεί... Τελος πάντων, αφου δεν χτύπησε κανένας, τουλάχιστον να έβαλε μυαλό.
    Αλλά αν αυτού του έφυγε μετά από σούζα, ο άλλος στο δεύτερο τι σκατά είχε στο μυαλό του;;; Ούτε έβλεπε τι ερχόταν, ούτε χρειαζόταν να μπει στο αντίθετο ρεύμα, ούτε τον "έβγαλε" κάποιο λάθος...
    Μακριά απο εμάς!

Μάλλον σωστός είσαι. Με το μπλοκάρισμα το μηχανάκι πλάγιασε μόνο του και έκλεισε την γραμμή του και τον γλίτωσε.(νομίζω πάντα).

Δεν νομίζω ότι το έκανε ηθελημένα πάντως. Βασικά το μόνο που έκανε από μόνος του ήταν η σούζα, όλα τα άλλα τα έκανε ο κώλος του ο φαρδύς.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Βασικά το μόνο που έκανε από μόνος του ήταν η σούζα, όλα τα άλλα τα έκανε ο κώλος του ο φαρδύς.
    :rotflmao:

:a04:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Ο οδηγος του αυτοκινητου τον εσωσε βασικα που ηταν οσο πιο ακρη μπορουσε....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
    Ο οδηγος του αυτοκινητου τον εσωσε βασικα που ηταν οσο πιο ακρη μπορουσε....

Ακριβώς αυτό και τίποτα άλλο
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    ο άλλος στο δεύτερο τι σκατά είχε στο μυαλό του;;; Ούτε έβλεπε τι ερχόταν, ούτε χρειαζόταν να μπει στο αντίθετο ρεύμα, ούτε τον "έβγαλε" κάποιο λάθος...
    Μακριά απο εμάς!

καλά αυτός νόμιζε ότι είναι στο χωριό του και μπορούσε να κάνει ό,τι του καπνίσει όποτε να ναι

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    ο άλλος στο δεύτερο τι σκατά είχε στο μυαλό του;;; Ούτε έβλεπε τι ερχόταν, ούτε χρειαζόταν να μπει στο αντίθετο ρεύμα, ούτε τον "έβγαλε" κάποιο λάθος...
    Μακριά απο εμάς!
    Είχε χώμα στο δρόμο και σήκωσε το μηχανάκι για να αποφύγει τα χειρότερα. Βέβαια μετά συνέχισε στο αντίθετο, σε τυφλή στροφή, χωρίς κανένα λόγο και έπαιζε το πουλάκι του.
    Life begins at 45°.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ποσες φορες σας εχει συμβει ή το εχετε δει στις βολτες σας το ιδιο σκηνικο, απλα τυχαια χωρις αυτοκινητο απο την αλλη;

Εμ βεβαια, ολοι οι αλλοι ειναι μ@λ@κες.. εμεις δεν δεν δεν
    Ban 'em all

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Ποσες φορες σας εχει συμβει ή το εχετε δει στις βολτες σας το ιδιο σκηνικο, απλα τυχαια χωρις αυτοκινητο απο την αλλη;

+++

Το εχω δει και με αυτοκίνητο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος

Ειδικα το 2ο ποτέ. Και εννοώ το να οδηγείς στο αντίθετο ρεύμα σε τυφλή στροφή. Αλλά βέβαια αν τα κάναμε κι εμείς ή άλλα επικίνδυνα, το ίδιο μαλάκες και κολόφαρδοι θα ήμασταν. Δεν πρέπει να βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω...

ο θεος απο κατω απο το βιντεο..
    Darwin was right...
    Το ιδιο μου ετυχε πριν λιγο,αμαξι με αμαξι. Ο τυπος ειχε κανει προσπεραση και απλα συνεχιζε στο ρευμα μου,με εσωσε η κορνα.. Ειχα και τη μανα μου μαζι..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF