Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Κορνήλιος Καστοριάδης

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    … σημασία έχει αν αντιλαμβάνεσαι το δρόμο που σου δείχνουν…
    δε νομίζω ότι μου δείχνουν κάποιο συγκεκριμένο δρόμο. ειδικά του Κορνήλιου τα γραπτά είναι και μέγιστο παράδειγμα Κριτικής Θεωρίας. μέγα σφάλμα αν πιστέψουμε ότι αυτά τα ακαδημαϊκά φιλοσοφικά γραπτά γράφτηκαν με σκοπό να μας δείξουν το «σωστό δρόμο». άλλες σχολές είναι αυτές που προσπαθούν να κάνουν αυτό το πράγμα. φτου φτου φτου μακριά από εμάς.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    δε νομίζω ότι μου δείχνουν κάποιο συγκεκριμένο δρόμο. ειδικά του Κορνήλιου τα γραπτά είναι και μέγιστο παράδειγμα Κριτικής Θεωρίας. μέγα σφάλμα αν πιστέψουμε ότι αυτά τα ακαδημαϊκά φιλοσοφικά γραπτά γράφτηκαν με σκοπό να μας δείξουν το «σωστό δρόμο». άλλες σχολές είναι αυτές που προσπαθούν να κάνουν αυτό το πράγμα. φτου φτου φτου μακριά από εμάς.
    Ναι μάνα μου συμφωνούμε, αλίμονο αν κάναμε φετιχ κάθε τι σοβαρό, θα ήμασταν για το τρελάδικο...
    Τώρα μιας και το λες, τα πρώτα γραπτά του ΚΚ δεν ήταν ακαδημαϊκά, κάθε άλλο. Είχαν πάνω τους εμπειρίες (μερικές ιδιαίτερα σκληρές...). Ακαδημαϊκά ήταν τα μεταγενέστερα, όχι μικρότερης αξίας, αλλά πιο "στεγνά".
    Μ αρέσει που γράφεις την Κριτική Θεωρία με κεφαλαίο, είχα καιρό να το δώ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αυτές τις ατίθασες κοτσίδες (με τάση να φριζάρουν) να μην είχε, μια χαρά παιδί θα ήταν...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ