Θωμά το χρώμα γ@μεί by the way..![]()
Εμ τι, μεταχειρισμένους θα βάνανε;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οι καθρέφτες τα σπάνε btw. Καινούργιοι?
Άμα είναι και ματ όπως φαίνεται θα κλάψουνε μανούλες λέμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θωμά το χρώμα γ@μεί by the way..![]()
Δεν με κατάλαβες βρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εμ τι, μεταχειρισμένους θα βάνανε;
Εννοώ ότι αποτελούν αλλαγή σε σχέση με το 2010 μοντέλο. Όπως και ο λασπωτήρας....μου φαίνεται πιο στιβαρός.
Αυτό είναι γεγονός...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όπως και ο λασπωτήρας....μου φαίνεται πιο στιβαρός.
Μετά από παράπονα τόσων και τόσων που τρώνε σκόνη η μαμά Honda τον έφτιαξε λίγο καλύτερα.
Eίναι ακριβώς οι ίδιοι με αυτούς που το συνοδεύουν τα τελευταία 20 χρόνια κύριος, και πολύ κάνουν αν θες τη γνώμη μου. Λειτουργικότατοι, ότι πρέπει για να πιάνει το μάτι σου όσους ακολουθούν..Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν με κατάλαβες βρε....
Εννοώ ότι αποτελούν αλλαγή σε σχέση με το 2010 μοντέλο. Όπως και ο λασπωτήρας....μου φαίνεται πιο στιβαρός.![]()
Transalp ενωμένα ποτέ νικημένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λειτουργικότατοι, ότι πρέπει για να πιάνει το μάτι σου όσους ακολουθούν..![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μωρέ και χώρια νά'μασταν τους έχω μόνος μου λέμε, Τρανσάλπ 700 είναι αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Transalp ενωμένα ποτέ νικημένα...
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Πολύ όμορφος χρωματισμός. Της πάει !!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
elega k ego...exi nea modela i Honda...
ida to transalp ke isixasa...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
![]()
![]()
:rotflmao:
η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...
Δεν μπορείς να βελτιώσεις το τέλειο φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
![]()
Εκτός αυτού είναι γνωστό ότι το 2012 ο πλανήτης θα καταστραφεί επομένως είναι μάταιο να ξοδεύουν λεφτά σε R&D.
Τουλαχιστον να καταστραφει και το DN-01 μαζιΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν μπορείς να βελτιώσεις το τέλειο φίλε μου.
Εκτός αυτού είναι γνωστό ότι το 2012 ο πλανήτης θα καταστραφεί επομένως είναι μάταιο να ξοδεύουν λεφτά σε R&D.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιάντα; Έχεις Luxair;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τουλαχιστον να καταστραφει και το DN-01 μαζι
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αfrica '97 Style (retro kaidensymazevetai)Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
...
Οι καθρέφτες τα σπάνε btw. Καινούργιοι?