3850ε κανει μαγκες στην ελλαδα και θελω απελπισμενα να ξαναγινω δεκαεξαρις.
3850ε κανει μαγκες στην ελλαδα και θελω απελπισμενα να ξαναγινω δεκαεξαρις.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Έχω την αίσθηση πως μόνο 16αρηδες δεν θα το πάρουν ....
Και εξηγούμαι για να μην έχουμε πολέμους απογευματιάτικα......
εμένα δεν θα με χάλαγε να το έπερνα για τη πάρτη μου , για χρήση μέσα στη πόλη , αντί να αγόραζα κάποιο παπί ή scooter
και κατανάλωση καλή , και φρένα , και πλαίσιο , και αναρτήσεις ...και εμφάνιση αστέρι ....γιατί όχι ?![]()
κι εγώ απέχω 30 χρόνια από τα 16...
Αλλά για χρήση αστική και λίγο ξεμπούκωμα απο τα καθημερινά μια χαρά τη βρίσκω!
(α, και δεν γουστάρω καθόλου παπιά, αυτόματα κλπ)
Θα την τσιμπήσω νομίζω άμεσα εκτός και αν έχει κάποιο σοβαρό κουσούρι.
Και απότι μου είπανε στο Μακινα στην θεσνίκη γίνεται και 200cc με 300 ευρώπουλα.![]()
4100 δηλαδή και έχεις κάτι καλύτερο (για να δούμε αν θα βγάλει τίποτα) από YBR250 πχ που κάνει 5000.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
ακομα δεν ηρθε και αρχισατε τα πειραγματα.αυτο ειναι που λεμε READY TO RACE![]()
![]()
![]()
![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Παίδες το χαζεύω άσχημα...θέλω ένα μικρό αντί για παπί ... αλλα αυτό το "παπί" κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ!
Συγχαρητήρια στη ΚΤΜ!![]()
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η τελική μπορεί κάποιο παιδι που το έχει στρωμένο ή εχει κανει ένα βαρβάτο τεστ να μας πεί τελική?![]()
Είδα σε ένα βιντάκι κοντρα με CBR 125 κ το χοντάκι ήθελε πολυ ψωμί να το φτάσει τουλάχιστον απο στάση...
Ενα άλλο θέμα είναι η αξιοπιστία που έχει ακουστεί για παλαιότερα κυρίως μοντέλα...
Δείκτης Βενζίνης κ ταχύτητας σε ΚΤΜ???READY TO RACE?
![]()
Στο ΓιουΤιουμπι έχει πολλά βίντεο με Σταντς!!! Δε μπορώ να το πιστέψω οτι είναι 125...!
Άν και μεγάλος για 125... αν το δείς σαν ένα ακριβό παπί... αξίζει! γτ τα παπιά δε σταματάνε... ή μάλλον σταματάνε (πάνω σε πορτ μπαγκαζ)!![]()
anyway ήμουν με το χέρι στην τσέπη... Αλλά έλεγα ρε τους Μλκς να μην το βγάλουν λίγο πιο δυνατό... με λίγο μεγαλύτερη τελική! Και κάνω ένα Google ... και είδα οτι θα βγάλουν μέσα στο 2012 μεγαλύτερο αδερφάκι... 200 μάλλον ίσως κ 250-300!
Μήπως να παίξει λίγο υπομονή???![]()
200cc το κανεις και τωρα αν θες με το κιτ της ktm.
το 2012 θα βγαλουν 350cc και λιγο πιο μετα 500cc![]()
![]()
αθανατη KTM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι μλκια να πάρεις μηχανάκι κούτα κ να αρχίσεις να το κατσαβιδιάζεις με το καλημερα...
Και ειδικά στην ΚΤΜ δε σε συμφέρει να χάσεις την εγγύηση για κανένα λόγο... γτ την χρειάζεται!![]()
![]()
Φήμες, φημες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από k0panos
Είναι μλκια να πάρεις μηχανάκι κούτα κ να αρχίσεις να το κατσαβιδιάζεις με το καλημερα...
Και ειδικά στην ΚΤΜ δε σε συμφέρει να χάσεις την εγγύηση για κανένα λόγο... γτ την χρειάζεται!![]()
![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
οταν η βελτιωση γινετε μεσα στην εταιρια η εγγυηση ισχυει κανονικα(τουλαχιστον αυτο ισχυει στα υπολοιπα μοντελα)Αρχικά δημιουργήθηκε από k0panos
![]()
Ποσο σιγουρος εισαι γι' αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
οταν η βελτιωση γινετε μεσα στην εταιρια η εγγυηση ισχυει κανονικα(τουλαχιστον αυτο ισχυει στα υπολοιπα μοντελα)
Μονο αν την δινουν γραπτως θα ισχυει..
Γιατι απο λογια και παπαριες, αλλο τιποτα για να πουλησουν![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
στα 990 adv που ειχε το προγραμμα για επιπλεον 15 αλογα δεν χανοταν η εγγυηση!Αρχικά δημιουργήθηκε από black mamba
Ποσο σιγουρος εισαι γι' αυτο?
Μονο αν την δινουν γραπτως θα ισχυει..
Γιατι απο λογια και παπαριες, αλλο τιποτα για να πουλησουν![]()
ρε παιδια μιλαμε για μια απο τις μεγαλητερες κατασκευαστριες εταιριες της ευρωπης!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ![]()
![]()
![]()
ό,τι γίνεται εντός του επίσημου συνεργείου καλύπτεται από εγγύηση.
ας λένε ό,τι θέλουν.
αρκεί βέβαια να αποδεικνύεται ότι έγινε εκεί.
![]()
Δεν αντιλεγω!Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
ρε παιδια μιλαμε για μια απο τις μεγαλητερες κατασκευαστριες εταιριες της ευρωπης!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ![]()
![]()
![]()
Αντε ομως να αποδειξεις οτι ΔΕΝ εισαι ελεφαντας...
Δηλαδη αν ο Χ πιτσιρικας που εχει υπερκυβισει το μοτερακι του και πηγαινει καντηλι για 5 χιλιομετρα
και κανει burn out μερα-παραμερα και το σκιζει γενικως, αν σε "τυχαιο" κολλημα του
μοτερ η ΚΤΜ δεν αποφανθει οτι δεν φταιει αυτη αλλα η χρηση που του εχει κανει ο εν λογω
πιτσιρικας...
Πιαστο αυγο και κουρευτο, κοινως...
Κατα τη γνωμη μου, να περιμενει να μεγαλωσει (ο πιτσιρικας) και να παρει
το 200αρι ή τον 350αρι που θα βγουνε του χρονου.
![]()
Αυτια![]()