ξεχασατε τα shiver και τα shiver GT
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
κανονική αγορά... καμία δωρεά. Εξού και έχουν τώρα πρόβλημα με τις συντηρήσεις τους.
Gandalf
Για να καταλάβω ...μιλάμε για ακριβό service ή για μηχανακια που βγάζουν "θεματάκια"???
Δεν μιλάω για tdm και xtx(γνωστά σκυλια) , ρωτω για τα dorsoduro και τα bmw ...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
μιζες πεφτουν παντου...εδω δεν θα πεσουν? Επετρεψε μου να ξερω κατι παραπανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
δεν το εννοεις αυτο που λες ετσι; Καπου εδω ηταν ενα thread που ελεγε για ενα δημο, οτι αγορασε 5 scooters 2 και 3 φορες πανω απο την κανονικη τους τιμη, γιατι ακουσον ακουσον θα ειχαν δωρεαν σερβις για 3 χρονια..!
Ποιος ξερει τί μιζες εχουν πεσει για να αγοραστουν τα συγκεκριμενα μοτο εναντι αλλων. Ουτε που θελω να το σκεφτομαι![]()
Ενας μεγαλος αριθμος ειναι δωρεα. Το οφελος της δωρας αυτουνου που τις εκανε δεν μπορω να το ξερω.
Δηλαδη εσυ αν ησουν λαμογιο δημαρχος κ ηθελες να βγαλεις φραγκα απο παντου δεν θα επαιρνες τα σκουτερ? ?
LsKostas... πάντα σύμφωνα με όσα μου μεταφέρουν , μιλάνε για ελαστικά τελειωμένα, αλυσίδες στο τέλος της ζωής τους , κάποια ηλεκτρολογικά προβλήματα και κάποια τρακαρισμένα (οχι πολλά τα τελευταία).
Μέχρι και σήμερα δεν έχει δοθεί κάτι ώς σχέδιο επαναφοράς τους στην δράση, πέρα απο ενα γενικόλογο θα γίνει. Ιδιαίτερα μετά την αλλαγή ηγεσία στο Υπ. Προ. Πο. όπου όπως πάντα ο ένας υπουργός αμφισβητεί τα δημιουργήματα άλλων...... η ΔΙ.ΑΣ ας πούμε οτι περνάει πλέον στην ίδια μοίρα όπως και οι άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Τουλάχιστον αυτά μου μεταφέρονται... για αυτό και επιφυλάσσομαι πάντα με τέτοιες πληροφορίες... πλην το οτι οι μηχανές είναι απο ΑΓΟΡΑ.. καμία απο δωρεά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μακαρι να τους τα παρουν πισω τα μηχανακια κ να τους δωσουνε αμαξια.
για την ασφαλεια τους και τη δικη μας
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Τα BMW είναι δωρεά απ ' ότι έμαθα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Delfian
Τα BMW είναι δωρεά απ ' ότι έμαθα
Αν κυκλοφορούσαν και με ΚΤΜ να είστε σίγουροι ότι θα ήταν και αυτά δωρεά...από την express service
Πάμε πάλι για πολλοστή φορά...
Οι μηχανές... ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ, αγοράστηκαν απο το Ελληνικό δημόσιο και επιβαρυνθήκαμε κοντά στα 20 μύρια ευρώ για αυτό. (πάνω κάτω). Αγοράστηκαν με ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ που εκταμιεύθηκε με προνομιακό επιτόκιο ώς ένδειξη καλής θέλησης απο τις τράπεζες αφού η ΔΙ.ΑΣ έχει ΚΑΙ ώς αντικείμενο την διαφύλαξη τραπεζικών καταστημάτων.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ... ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ (ΔΗΜΟΣΙΟ).
Οι μηχανές που έγιναν δωρεά (π.χ. τα 200αρακια της Δέλτα) ήρθαν με ορισμένου χρονικού διαστήματος service - μηχανική υποστήριξη. Αυτό δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στην ΔΙ.ΑΣ. Τώρα το τι θα γίνει απο εδώ και πέρα... άγνωστο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Hayabusa και 1000αρια ΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ..... ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ!!!!!
ξεχασατε τους δουκες!!
Κάπου υπήρχε θέμα με την ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά δεν μπορώ να το βρώ....
Ενα ευχαριστώ για το κουστούμι που μου χάρισαν, αήμερα το πρωϊ στον Πειραιά.Θα μπορούσαν να με σκίσουν, αλλά εκτός της σύστασης τίποτα άλλο. Tnx guys![]()
σουζες εκανες παλι?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάπου υπήρχε θέμα με την ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά δεν μπορώ να το βρώ....
Ενα ευχαριστώ για το κουστούμι που μου χάρισαν, αήμερα το πρωϊ στον Πειραιά.Θα μπορούσαν να με σκίσουν, αλλά εκτός της σύστασης τίποτα άλλο. Tnx guys![]()
![]()
Οι Διας νομιζω, δεν κοβουν κλησεις...
ρε μηπως εκοβες βολτες με το κοντομανικο του moto και σε καταλαβανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Θα μπορούσαν να με σκίσουν, αλλά εκτός της σύστασης τίποτα άλλο. Tnx guys![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam