ναι ρε μας το χαλασε![]()
/agreeΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
σκέφτηκε κάποιος όσους δεν το είδαν το πρωί και φρόντισε να τους βάλει στην πριζα χωρίς να φανερώσει τα αποτελέσματα, και μέσα στο ίδιο θρεντ έρχεστε και γράφετε τα αποτελέσματα???
μα είστε σοβαροί ρε γμτ?
L2use :spoiler alert:
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
........, 1ος.....i, 2oς....i, 3ος....., φοβερή μάχη για 6 θέση....
ΟΚ, mea maxima culpa, αμέσως προσπάθησα να το διαγράψω αλλά δεν κατέστη δυνατό, μόνο να το τροποιποιήσω μπορώ, ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους χάλασα το σασπένς![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
καπτεν κανε κι εσυ εντιτ στο quote![]()
η απλα βαλε αλλα ονοματα να γινει τζερτζελο![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Μην ξενερώνεις αδερφέ,εμείς θα το δούμε ότι και να γίνειΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
ΟΚ, mea maxima culpa, αμέσως προσπάθησα να το διαγράψω αλλά δεν κατέστη δυνατό, μόνο να το τροποιποιήσω μπορώ, ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους χάλασα το σασπένς![]()
![]()
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
μου τα ειπε ο αδερφος μου πριν λιγο, αλλα δεν παιζει να το χασω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοριτσια ειναι τρεις παρα κλασικα??????
και να πω οτι δεν εχεις ιντερνετ ρε συ Μενελαε...Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Κοριτσια ειναι τρεις παρα κλασικα??????
![]()
μαλιστα...
υποδεχθειτε κυριοι τον αξιο παγκοσμιο πρωταθλητη του 2010...
το ηθος ξεχειλισε,οταν δεχθηκε τα συγχαρητηρια απο τον 7 φορες παγκοσμιο πρωταθλητη,που του εδωσε κι ετοιμη μοτοσυκλεττα...
ειδικα αν σκεφτει κανεις το τι συνεβη στον προηγουμενο αγωνα και τι χρειαστηκε απο ψυχολογια η πουστρα για να τον συγχαρει,τοτε τα πραγματα ειναι 10 φορες χειροτερα...
αυτο δεν ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης...
ειναι απλα ενα τσογλανι...
να τον χαιρεται η γιαμαπα και οσοι ειναι οπαδοι του...
![]()
![]()
υ.γ. οι επομενοι αγωνες θα ειναι οι πιο ενδιαφεροντες του πρωταθληματος...ειλικρινα ευχομαι,να τον κανουν γκομενα ολοι...και πανω απ ολους η πουστρα...
frankly my dear, i dont give a damn...
Ό,τι να ναι...
Πούστρα Vs Τσογλάνι... ψηφίζω Τσογλάνι.![]()
''ειδικα αν σκεφτει κανεις το τι συνεβη στον προηγουμενο αγωνα και τι χρειαστηκε απο ψυχολογια η πουστρα για να τον συγχαρει,τοτε τα πραγματα ειναι 10 φορες χειροτερα...''
Αυτό, δεν μπόρεσα να το καταλάβω.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Επειδή δεν θυμάμαι καλά...Είχε ποτέ ο Ρόσι κλείσει το γκάζι απλά για να τερματίσει και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα;
Γιατί κάποτε στο Ντόνινγκτον,που έβρεχε πολύ ως συνήθως,έκανε ταχύτερο γύρο στούς δυο τρείς τελευταίους,μεγαλώνοντας τη διαφορά από τα 2 στα 8 δευτερόλεπτα από τον Σέτε νομίζω.
Τέλος πάντων,άξιος ο Χόρχε πράγματι αλλά σε κάτι τέτοια φαίνονται οι άντρες απ' τα αγοράκια.![]()
Φοβερή η μάχη επίσης στο τέλος για την έκτη θέση.:a19: :a19:
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Aξιος οδηγικα ο Ισπανος νεος πρωταθλητης - οι ατυχιες των υπολοιπων του εδωσαν ευκολοτερες νικες και πλεονεκτημα στη βαθμολογια αλλα μαλλον θα το κερδιζε το πρωταθλημα ούτως ή άλλως
Επιτελους ο Rossi εκανε και εναν αγωνα οπως πρεπει για να χαρουμε θεαμα....τωρα που ολα εχουν κριθει θα ακολουθησουν καλυτεροι αγωνες (ελπιζω)