Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Εσείς πώς κλειδώνετε τη μηχανή σας;

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το είπαμε και το ξαναλέμε...
    εχει ενα τετοιο φιλος στην φραπεδουπολη και
    λογω οτι το γκαραζ του ειναι ανοιχτο το αφηνει
    ελευθερο τα βραδια...
    οποιος θελει ας μπει...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα1182.jpg 
Προβολές:	365 
Μέγεθος:	91,0 KB 
ID:	214247
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το είπαμε και το ξαναλέμε...

ενα τέτοιο εκπαιδευμένο , μαθημένο να τρώει μόνο απο σένα... ΛΥΤΟ , ... εντός περίφραξης που θα έχεις και την μηχανή σου μέσα. Αυτό μόνο του αρκεί...
    Πω ρε τι σκύλος είναι αυτός

Λες και έχει ανέβει από τα βάθη της κολάσεως

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    nic mor... αυτό είναι Rotweiler του φιλαράκου σου... ούτε για πλάκα να το βρώ μπροστά μου.
    Αυτό που έβαλα εγώ είναι pressa canario. Λίγο πιο άγριο ακόμα σκέψου και ίσως (οχι πάντα) λίγο πιο δυνατό μυϊκά. Ήταν ενα παλικάρι εδώ που ήθελε να πάρει (ή έχει πάρει τέτοιο) και απο εκεί το έμαθα και εγώ και το έψαξα καλύτερα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Και για να μην πιστεύεις φίλε Volo , οτι είναι δολοφονική ράτσα... δες την παρακάτω εικόνα. Πρόκειται απλά για σκυλί σωματοφύλακα που θα σε προστατεύσει με την ζωή του.

Όνομα:	20080909074147_082018_1.jpg 
Προβολές:	356 
Μέγεθος:	14,7 KB 
ID:	214249
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    απλα το μονο που με ξενερωνει (αν και δεν ειμαι ζωοφιλος,απλα δεν πειραζω τα ζωα,εχω μια ουδετερη σχεση)
    ειναι το οτι ο οποιος αληταρας προσπαθησει να κανει κατι κακο,
    θα την πεσει στο ζωο,η με καποια φολα,η με καποια ναρκωση
    αμφιβολου πιοτητας με ρισκο την ζωη του...
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αν θέλουν να μπούν, θα μπούν.

Τα σκυλιά -ό,τι και να είναι- τα βγάζουν εκτός μάχης ΠΟΛΥ εύκολα.

Αυτό δεν το νικάνε όμως:

Όνομα:	mc10.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	14,2 KB 
ID:	214251

Ευκολο ...

Εγκαταστεις στο μπαλκονι σου ενα μεταλστορμ και εχεις το κεφαλι σου ησυχο και απο κλεφτες και απο τα σκυλια που σου κατουρανε τις ζαντες

Όνομα:	metalstorm.jpg 
Προβολές:	347 
Μέγεθος:	29,5 KB 
ID:	214254
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

χαχα, τα έχω σκεφτεί και αυτά αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο ρεαλιστικό. Δε νομίζω να παίζει κάτι άλλο από αυτά που είπα. Και καλά όταν είσαι σπίτι αν θες να πας για καφέ πως κουβαλάς αλυσίδα 6 κιλά;
    KTM adventure σκέφτομαι ή κάτι πιο μικρό σε ον οφ μεταχειρισμένο πάντα γιατί δεν έχω σκοπό να το λυπιθώ και οι γρατζουνιές στα καινούρια πλαστικά πονάνε πιο πολύ. Άσε που είναι και πανάκριβο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    απλα το μονο που με ξενερωνει (αν και δεν ειμαι ζωοφιλος,απλα δεν πειραζω τα ζωα,εχω μια ουδετερη σχεση)
    ειναι το οτι ο οποιος αληταρας προσπαθησει να κανει κατι κακο,
    θα την πεσει στο ζωο,η με καποια φολα,η με καποια ναρκωση
    αμφιβολου πιοτητας με ρισκο την ζωη του...
    +1000
    Οποιος αγαπαει τον σκυλο του πραγματικα , δεν θα ηθελε να θυσιαστει για ενα ματσο σιδερα.
    Για μενα προεχει η υγεια του σκυλου μου.

καμία άλλη ιδέα;

Αμπούλες δακρυγόνες, σε ικανή ποσότητα, περιμετρικά της μοτό, με συστηματάκι να σκάσουν όλες από όποιον την πλησιάσει! Δυστηχώς απαγορεύονται τα "καλά" χημικά (πχ λακούβα με διάλυμα χλωρίνης και θεικού οξέος για καλό "υγρό" καθάρισμα).
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Αμπούλες δακρυγόνες, σε ικανή ποσότητα, περιμετρικά της μοτό, με συστηματάκι να σκάσουν όλες από όποιον την πλησιάσει! Δυστηχώς απαγορεύονται τα "καλά" χημικά (πχ λακούβα με διάλυμα χλωρίνης και θεικού οξέος για καλό "υγρό" καθάρισμα).
    γιατι δεν βαζεις ναρκες? ειδικα οταν πρεπει να την παρκαρεις αναμεσα σε αμαξια

Εγω την εχω σε γκαραζ κλειστο με σχετικα καλη πορτα αλλα ειναι μια πολυκατοικια μπροστα και δεν εχω οπτικη επαφη.... Και μερικες φορες πριν κοιμηθω σκεφτομαι.... Λες να πανε να ανοιξουν την πορτα και να την παρουν ? Μηπως ειμαι τρελος ?

Re: Εσείς πώς κλειδώνετε τη μηχανή σας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannios
    Έπειδή δυστυχώς πολλά έχουμε ακούσει εδώ μέσα, για να μην κλαίμε μετά καλό είναι να παίρνουμε τα μέτρα μας όσο αυτό είναι δυνατόν.
    Γκαράζ δεν έχω και επειδή σε λίγο καιρό θα πάρω το εργαλείο μου ακούω ιδέες. Ξέρω ότι αν σου τη βάλουν στο μάτι δύσκολα σώζεσαι αλλά ας κάνουμε ότι είναι δυνατόν. Απ'ότι έχω διαβάσει προτείνω:
    1) δέσιμο με καλή αλυσίδα σε σταθερό σημείο με τέτοιο τρόπο που να μην είναι εύκολο να χρησημοποιηθεί κόφτης
    2) κλειδαριά δισκόφρενου ή πέταλο στη ρόδα για να μην μπορέσουν να την τσουλήσουν για να τη βάλουν σε βάν
    3) συναγερμός με τηλεειδοποίηση
    4) ανιχνευτής gps αν δεν τους προλάβεις για λίγο
    5) κάλυμα με κουκούλα χωρίς μάρκα και βλακίες που να μη χτυπάει στο μάτι

επίσης προτείνω
    6) ένα σνίπερ και εσύ άγρυπνος πάνω στο μπαλκόνι
    7) ναρκοθέτηση του χώρου γύρω απο τη μηχανή

Εσείς τι κάνετε; Ακούω ιδέες...

ante xesou re kleftroni na pas na ta ma8is ola ston dromo pou 8a sou ma8oume tin doulia emis...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

λοιπον εγω εχω την μηχανη μεσα σε αυλη η οποια ειναι κλειδωμενη με αλυσιδα!μεσα στην αυλη υπαρχει μια αποθηκη η οποια κλειδωνει με λουκετο και ειναι εξω απο το δωματιο μου!επισης για να βγει η μηχανη απο αυτην την αυλη πρεπει να περασει συριζα απο ενα στενο δρομακι που εχει παρκαρισμενα αυτοκινητα!α εχω και συναγερμο και φυσικα τον πολυαγαπημενο μου σκυλο....ενα αρσενικο rottweiler,τον Στυλ! Α και για οσουν γνωριζουν απο Θεσσαλονικη,μενω Δενδροποταμο! Απο μεριας μου οποιος την κλεψει χαλαλη του......

http://img690.imageshack.us/img690/901/008vh.jpg

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ