Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ετσι νομισε κι ενας στο φαναρι σημερα
σουφρώσαμε το παγκαρι παλι...![]()
Του ριχνεις σε κυβικα συν τον ενα κυλινδρο ρε απατεωνα...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ετσι νομισε κι ενας στο φαναρι σημερα
σουφρώσαμε το παγκαρι παλι...![]()
![]()
![]()
ειδικά το μοντέλο με τα 2 Mach/κυλινδρο... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
κοιτα να δεις...εν μερη δεν εχεις και πολυ αδικο...!!!
.....αλλα η αισθηση που περνεις οταν ανοιγεις το γκαζιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....και σου κολλαει το στομαχι στην πλατη....νονιζω οτι τα ακυρωνει ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ο φίλος είναι κ@υλ@μένος να πάρει το τδμ.
Σίγουρα δεν είναι μηχανάκι στημένο όπως τα 640-950 σας (για εσάς με τις κακές αναμνήσεις λέω) και όντως πρέπει να απλώθείς για να το οδηγήσεις .
Το μόνο που λέω δηλ είναι να πάρει κάτι καλύτερο από το ντόμινο και ας είναι και πιάνο (αφού αυτο του αρέσει) .
Πάντως + πολλά για το Βέρσυς .
Eλα πες αληθεια,δεν εχεις οδηγησει κανενα να δεις ποσο σκατα ειναι ετσι?!Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
και όντως πρέπει να απλώθείς για να το οδηγήσεις .
![]()
![]()
Έχει το φιλαράκι μου ένα και δεν έχω τρελαθεί κιόλας (δε θα το αγόαζα ποτέ) . Αλλά σε σχέση με το πρώην 640 σου ...Δεν είναι συγκρίσιμα είδη .Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eλα πες αληθεια,δεν εχεις οδηγησει κανενα να δεις ποσο σκατα ειναι ετσι?!![]()
![]()
Άμα του αρέσει ..;;;
Δεν καταλαβαινω γτ θες να το συγκρινεις με κατι...Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Έχει το φιλαράκι μου ένα και δεν έχω τρελαθεί κιόλας (δε θα το αγόαζα ποτέ) . Αλλά σε σχέση με το πρώην 640 σου ...Δεν είναι συγκρίσιμα είδη .
Άμα του αρέσει ..;;;Το μηχανακι ειναι απλα για τα μπαζα κατ'εμε.
Σε αυτο σιγουρα δεν συγκρινεται με καποιο αλλο...
![]()
Τοτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Άμα του αρέσει ..;;;
Αλλα ρωτησε και οφειλουμε να του πουμε την γνωμη μας... Δεν μπορω να του πω οτι το μηχανακι τα σπαει αφου ειναι για πεταμα και δεν κανει για τιποτα αλλο περα απο ξερογκαζιες...
ΠΑΝΤΑ την προσωπικη μου εμπειρια και αποψη εκφραζω ετσι...(αν και αλλοι εχουν την ιδια αποψη με εμενα...)
![]()
Την απόφαση την πήρες, πληρώνεις το κέφι σου και αυτό μετράει.. καλορίζικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
γιατι ... να μην παρω το τδμ (που το εχω και ερωτα) και να ειμαι με 6 ταχυτητα και με 2500-3000 στροφες...
Περιμένουμε εντυπώσεις.![]()
ομως ρε παιδια...αλλο ερωτας και αλλο η λογικη !
αν ειναι ο ερωτας να με γονατισει και να με κανει να εχω τα 1000+2 προβληματα και ερωτηματικα στο κεφαλι μου και το μονο που να με χαροπιοι να ειναι οτι πηρα αυτο που ηθελα!...τοτε ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα!
γι αυτο ζηταω την γνωμη σας γιατι το εγραψα και στην επικεφαλιδα! ''i am confused!! "
αλλα δεν ακουσα τπτ για να συγκρινω το domi me to tdm.
εγω σας ακουω να μιλατε για το τδμ. αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλυτερα να κρατησω αυτο που εχω η' να παρω το τδμ!
αν τα βαλεις κατω και πεις DOMI VS. TDM και νικησει το ΤΔΜ. τοτε οκ.
αν οχι,τοτε το ξανα σκεφτομαι.
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !
Λοιπον ,αν κανουμε την υποθεση οτι υπαρχουν ΜΟΝΟ αυτα τα 2 μηχανακια τοτε παρτο το TDM.Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
ομως ρε παιδια...αλλο ερωτας και αλλο η λογικη !
αν ειναι ο ερωτας να με γονατισει και να με κανει να εχω τα 1000+2 προβληματα και ερωτηματικα στο κεφαλι μου και το μονο που να με χαροπιοι να ειναι οτι πηρα αυτο που ηθελα!...τοτε ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα!
γι αυτο ζηταω την γνωμη σας γιατι το εγραψα και στην επικεφαλιδα! ''i am confused!! "
αλλα δεν ακουσα τπτ για να συγκρινω το domi me to tdm.
εγω σας ακουω να μιλατε για το τδμ. αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλυτερα να κρατησω αυτο που εχω η' να παρω το τδμ!
αν τα βαλεις κατω και πεις DOMI VS. TDM και νικησει το ΤΔΜ. τοτε οκ.
αν οχι,τοτε το ξανα σκεφτομαι.
Σιγουρα θα βολεψει πολυ περισσοτερο απο το υπαρχον μηχανακι για τις διαδρομες που θες να κανεις... Αλλα αν σκεφτεσε και για καποιο αλλο μοντελο τοτε μην το παρεις...
Οτι και αν αποφασισεις καλοταξιδο να ειναι![]()
![]()
![]()
Σιγα, 1000αρια θεωρουνται και τα δυο. Το οτι η γιαμαχα καταφερε απο 900 κυβικα να βγαζει 30 αλογα λιγοτερα απο τον τιγρη ειναι άλλο καπέλοΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
(στο κατω-κατω εκεινος κουνηθηκε- για να νιωσει να του κολλαει το στομαχι στην πλατη :rotflmao:
![]()
)
Αλκι, δεν εχει νοημα να συγκρινεις Ντομι με ΤΔΜ, μιλαμε για δυο τελειως διαφορετικα μηχανακια.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φίλε μου δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Dominator & TDM900.
Άλλες μηχανές.
πχ. για μέσα στην πόλη είσαι καλύτερα με τη Ντόμι.
Και φυσικά τα έξοδα είναι λιγότερα.
Η TDM είναι πιο μεγάλη, βαριά και ταξιδιάρα μηχανή.
Αν σκοπεύεις να πηγαίνεις ταξίδια/μακρινές βόλτες, η TDM θα σε πάει άνετα και γρήγορα παντού.
Εφόσον σου αρέσει κιόλας, δεν το συζητάω.
Φυσικά δεν έχει την κατανάλωση της Ντόμι.
Η TDM είναι τίμια όσον αναφορά προβλήματα και αν της κάνεις και σωστή χρήση (πράγμα που δεν γίνεται από το 90% των αναβατών της) θα την αλλάξεις όταν την βαρεθείς.
Εδώ θα ακούσεις πολλές γνώμες.![]()
Ο σωστός αναβάτης σκέφτεται τι χρειάζεται από μια μηχανή και βρίσκει αυτή που τον καλύπτει.
Σχόλια σε στυλ "ψόφια, πάρε παπί" κι έτσι πάντα παίζουν.:rotflmao:
Αν πεις και για τι χρήση την προορίζεις θα λάβεις περισσότερες γνώμες.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Παρε το TDM και δεν θα χασεις.....
Και στριβει και φρεναρει και μια χαρα ειναι για αυτα που λες.
Ειδικα η μεταβαση απο μονοκυλινδρο 650 σε δικυλινδρο 900 θα σε ξετρελανει.
Απλα για καποιους παγκόσμιους εδω μεσα δεν κανει , ειναι λίγο.![]()
Εξαλου τοσα 1000δες TDM και V-Strom που κυκλοφορουν στην Ελλαδα ,αμα δεν ηταν
ιδανικα-καλα-βολικα για τον μεσο χρηστη , δεν θα τα εβλεπες.
Εξαλου (εχε υποψη σου) οτι γραφεις και σε ενα φορουμ οπου η Αγια τριαδα ειναι : Aprilia - Ducati και GSXR1000 , ολα τα υπολοιπα ειναι πενιχρα κατασκευασματα της κολλάσεως
![]()
Παρτο με 1000 !!!!
Οντως, αν το βρεις με χιλια και σε καλη κατασταση χτυπα το!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παρτο με 1000 !!!!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
παρτο φιλε αμα σου αρεσει για τη δουλεια που το θες μια χαρα ειναι...προσωπιακ δε θα το περνα για διαφορους λογους αλλα αυτα ιενια γουστα του καθενος...
ετσι κι αλλιως ολα τα μηχανακια μπ@#ρδελα ειναι που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη απο αποψη αναρτησεων φρενων και γενικοτερα ποιοτητας και πρεπει να σκασεις πολλα γκραφα για να τα κανεις σοβαρα...
το θεμα παει δε παει στριβει δε στριβει δε το πιανω καν γιατι ειανι στον οδηγο...με το τδμ μπορεις να κανεις πλακες σε πολλα κουλαδια με σουπερσπορ αλλα βεβαια μπορει να σε περασει και κανα τσογλανι με κανα σκουτερ σε τπτ στροφες....ολα στον οδηγο ειναι
το καλο εινα πως υπαρχουν παρα πολλα μεταχειρισμενα, οποτε μπορεις να βρεις καποιο σε πολυ καλη τιμη, ειτε να το παζαρεψεις...και τα λεφτα που θα κοψεις μπορεις να τα δωσεις για αναβαθμιση καποιων μερων