Αναφορω συνεχεια....σημερα πηγα μια μεχρι 190,στην 3η σκαλα η ζελατινα και ουτε ιχνος αερα...πολυ καλη φαση...
Αναφορω συνεχεια....σημερα πηγα μια μεχρι 190,στην 3η σκαλα η ζελατινα και ουτε ιχνος αερα...πολυ καλη φαση...
GEIA XARA SE OLA TA MELH,Αρχικά δημιουργήθηκε από motoforever
Ωραίες οι φωτο Γιάννη, θα μπορούσες να μας πληροφορήσεις όταν έχεις στοιχεία για την προστασία της ζελατίνας στον συνεπιβάτη..?
EXW KAI GW TO SCREEN THS WUND. KAI THN EXW SYNDiASEI ME
MIA EPIPLEON BASH STHRI3HS THS TOURATECH.
EPIBEBAIWNW KAI GW THN KALH THS PROSTASIA ME H' XWRIS SYNEPIBATH.
STROBILOI PARAMENOUN DYSTHXWS GYRW APO TO KRANOS KAI
DIATHROUN YPSHLO EPIPEDO 8ORYBOU. ME KALO KRANOS KAI EIDIKES WTASPIDES GIA XRHSH MOTO ELATTWNETAI KAI AUTO TO PROBLHMA.
OSON AFORA TO EPIPEDO PROSTASIAS GIA SYNEBATH ISXYOUN LIGO POLY TA IDIA. DOKIMASA THN ZELATINA SE MEGALO TA3IDI (1000KM) POY EKANA PROSFATA ME ARKETA XILIOMETRA SE AUTOKINHTODROMO.
SE SYKGRISH ME TO SPOILER THS TOURATECH, TO ERGO PROSFEREI POLY KALYTERH PROSTASIA STOUS WMOYS. STHN PERIOXH TOU KRANOUS OI DIAFORES EIVAI MIKRES. O 8ORYBOS ME TO ERGO EINAI MIKROTEROS. BEBAIA, AUTA OLA PAIZOUN ELAFRWS ME TO YPSOS TOY KA8ENOS (175cm gia meva)
BTW, EDW MAS THN XREWNOUN 200EU.
KWSTAS, 1200GS, OLLANDIA
Γεια χαρα κατ'αρχην..
Η κανονικη τιμη ειναι 195 αλλα εδω Ελλαδα 3ερεις......μπορει να εχουν και δικιο οι ανθρωποι ()
Σε σχεση με τη χελατινα της μαμας ειναι κλασεις ανωτερη και εγω δεν εχω τρελους θπρυβους να σου πω την αληθεια..Ενας μικροσ θορυβος ειναι φυσικο να υπαρχει,καθως ειμαστε σε μηχανη,αλλα ειναι μηδαμινος σε αυτο που υπηρχε με της μαμας.
Η καλυψη ειναι ακομα καλυτερη και απο αυτην που ειχα στο Varadero..
ειχα παρει τηλεφωνο στη Γερμανια για αυτες τις δυο βασεις και μου ειχαν πει οτι αυτη με τις βασεις ειναι το 1ο μοντελο.
Αυτη που εχω εγω δεν εχει βασεις,και μου ειπε οτι ειναι το 2ο μοντελο,που δεν χρειαζεται αυτες τις βασεις
H EXTRA BASH POU EXW EINAI AUTH THS TOURATECH (TT)Αρχικά δημιουργήθηκε από grsart
πριν τρεις ημερες πηγα και αγορασα την ergo screen της Wunderich.
Ειναι πραγματικα πολυ αποτελεσματικη, αλλα στην φωτο που εχει μπει παραπανω φαινεται κατι σαν μια εξτρα βαση. Δεν ξερω αν ειναι αυτη που αναφερεις keido.
Ξαναβαζω την φωτο.
(KWDIKOS:01-044-0414-0, YPARXEI FWTO STO SITE WWW.TOURATECH.COM). EIXA PAREI PRIN APO TO SCREEN
THS W TO SPOILER THS TT KAI TO ANTISTOIXO WINDSCREEN SUPPORT. TELIKA SYNDIASA TO SCREEN THS W ME TO SUPPORT THS TT MIA POU TO EIXA HDH. TO SCREEN TWRA DEN DONEITAI (SXEDON) KA8OLOU.