Το οτι υπήρχαν πυρηνικά στην 116 δεν νομίζω να ήταν και ποτέ μυστικό, απλά δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ. Στα περιοδικά ειδικού τύπου υπήρχαν πάρα πολλές αναφορές και λεπτομέρειες σχετικά με την αναβάθμιση των βομβών.
Αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε και ειδική άσκηση στην οποία συμμετείχαν κυρίως τα F104 με σενάρια πυρηνικού βομβαρδισμού.
Τώρα γιατί μας κάνει εντύπωση, δεν ξέρω.
Το έγγραφο μοιάζει με αρκούδα πάντως...![]()
Γι αυτούς τους μουσάτους μιλάμε ντε...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Αυτοί οι μουσάτοι ποιοί είναι???
Δίπλα τους ποζάρουν τα ερεθίσματα που τους κρατούν σε διανοητική εγρήγορση![]()
Βρε και αλήθεια να λέει το έγγραφο, και η υπογραφή αληθινή να είναι , και αυτό το U.S office of military μπλα-μπλα να υπάρχει ....τι αλλάζει..?? τι το καινούργιο μάθαμε που δεν ξέραμε δηλαδή...?????
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Οι καλυτεροι!Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Αυτοί οι μουσάτοι ποιοί είναι???![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εγω παντος δεν γνωριζα οτι υπηρχαν(υπαρχουν?) πυρηνικα στην ελλαδα...
και να πεις οτι εβλεπα και μπαλα...
οχι τπτ αλλο,αλλα την ψαχνω κιολας ,θελω να ειμαι ενημερωμενος...
:ZZZ: :ZZZ:
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το οτι υπήρχαν πυρηνικά στην 116 δεν νομίζω να ήταν και ποτέ μυστικό, απλά δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ. Στα περιοδικά ειδικού τύπου υπήρχαν πάρα πολλές αναφορές και λεπτομέρειες σχετικά με την αναβάθμιση των βομβών.
Αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε και ειδική άσκηση στην οποία συμμετείχαν κυρίως τα F104 με σενάρια πυρηνικού βομβαρδισμού.
Τώρα γιατί μας κάνει εντύπωση, δεν ξέρω.
Το έγγραφο μοιάζει με αρκούδα πάντως...![]()
Καπ10...είσαι σίγουρος ότι οι μαλιάδες στην φώτο -ιδιαίτερα ο εξ αριστερών- είπε κάτι σαν και αυτό παρακάτω...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Τα κράτη , είναι μηχανισμοί καταστροφής και όταν δεν είναι τέτοιοι, μηχανισμοί ισορροπιών μεγάλων συμφερόντων, μπρος στα οποία οι ταπεινές ζωές των υπηκόων είναι απλά για πέταμα.
Σ'αυτη την χωρα ολοι γνωριζουν τα παντα.
Πως γινεται τωρα με τοσο γνωση των παντων να εχουμε πεσει σε τετοια λουμπα,εν μπορω να καταλαβω.
Οχι, αλλα αυτοι ειναι οι πιο διάσημοι γενειοφόροι του 19ου αιώναΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Καπ10...είσαι σίγουρος ότι οι μαλιάδες στην φώτο -ιδιαίτερα ο εξ αριστερών- είπε κάτι σαν και αυτό παρακάτω...???![]()
Γένια είχαν ο Ουγκώ κι ο Ροντέν, αλλα αυτους μονο ο Εχετλαίος τους ξέρει :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατί μάλλον αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα, δεν ασχολούνται παρά μόνο με την μιζέρια τους....την οποία συνειδητοποίησαν, μόλις γνώρισαν τα πάντα....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Σ'αυτη την χωρα ολοι γνωριζουν τα παντα.
Πως γινεται τωρα με τοσο γνωση των παντων να εχουμε πεσει σε τετοια λουμπα,εν μπορω να καταλαβω.
Μιας και η κουβεντα ως συνηθως κακοποιηθηκε ειπα να της δωσω και γω μια να παει στο διάολο...Τι, μόνο οι άλλοι θα τις γαμάνε συνέχεια, στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς; Δώστε βλακεία στο λαό να κ@βλώσει λέμε
Κατά τ' άλλα, επειδή η κουβέντα ήταν για τη γνώση-αποκάλυψη "μυστικών", υπάρχει το ιδιαιτέρως ύπουλο ερώτημα που μπορεί να την προχωρήσει: Γιατί στην εποχή που η πληροφορία κυκλοφοράει πιο γρήγορα και από τον ήλιο και επομένως η αδικία και όλα τα κοινωνικά δεινά είναι παντελώς γνωστά, δεν κουνιέται φύλο;
![]()
Πςςςςς.....τι είπες τώρα ρε πρόεδρε??:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Γιατί μάλλον αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα, δεν ασχολούνται παρά μόνο με την μιζέρια τους....την οποία συνειδητοποίησαν, μόλις γνώρισαν τα πάντα....![]()
![]()
Είδες εεε....!!!! μέχρι και γκόμενα θα ρίξω με κάτι τέτοια ο πο@στης.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πςςςςς.....τι είπες τώρα ρε πρόεδρε??:hypnotize![]()
![]()
![]()
Σορυ ρε παιδαρε, δεν ξεραμε οτι ήταν ιδιαιτέρως σοβαρο το θεμα ωστε να δωσουμε την αναλογη προσοχη, συμπαθα μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από alres
Μιας και η κουβεντα ως συνηθως κακοποιηθηκε ειπα να της δωσω και γω μια να παει στο διάολο...Τι, μόνο οι άλλοι θα τις γαμάνε συνέχεια, στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς; Δώστε βλακεία στο λαό να κ@βλώσει λέμε
![]()
![]()
Τόσο μπορούμε άλλωστε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais