Δεν με ενοχλεί το τσιπάρισμα γιατί δεν κρύβω κάτι.![]()
Άλλωστε αυτό γνόταν πάντα, ακόμη και από την προ-τσιπ εποχή.
Άλλωστε αυτό γνόταν πάντα, ακόμη και από την προ-τσιπ εποχή.
ναι.... αλλα αμα θες να κρύψεις ?Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
θα πιάσω ένα βουνό όσο γίνεται πιο μακριά, θα καλλιεργώ ότι μπορώ, θα έχω το τζάκι μου με τα τσάμπα ξύλα μου, τα ζωάκια μου, τις κότες μου, και δεν θα αφήσω κανένα να μου ξανασκοτίσει τα καλαμπαλίκια μου.....
τσιπς και πατατάκια....
![]()
ε μα να σου πω......
+1000
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Μ'αρέσει που όλοι θα πάρετε τα βουνά,
θα καλλιεργείτε,
θα έχετε κατσικούλες,
η φύση θα σας τα δίνει όλα,
ουτε που θα σας καταδιώξει ο νόμος και το κράτος,
αλλά θα σας αφήσει στην ησυχία σας για τα ωραία σας μάτια,
θα ζείτε με την pocahontas και
θα κάνετε μπάνιο στους καταρράχτες υπό τούς ήχους μιας άρπας και......
ΕΛΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕ...![]()
ΟΧΙ .. ηδη εχει προταθει νομος να μην μπορεις να "καλλιεργησεις" αν δεν εισαι στο "ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ" και να θυμισω οτι οσοι ειχαν κοτετσι στο χωριο που δεν το ειχε χαρακτηρισει η πολεοδομια "Αυθαιρετο κτισμα" , ηρθε το Υγιειονομικο επι της "ΓΡΙΠΗΣ των πουλερικων" να τους συμμορφωσει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
ουτε που θα σας καταδιώξει ο νόμος και το κράτος,
αλλά θα σας αφήσει στην ησυχία σας για τα ωραία σας μάτια,
.![]()
Συμφωνώ με την ιατρική ηλεκτρονική κάρτα αλλά σε καμία περίπτωση να τοποθετηθεί οτιδήποτε πάνω στο κορμάκι μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Συμφωνώ με την ιατρική ηλεκτρονική κάρτα αλλά σε καμία περίπτωση να τοποθετηθεί οτιδήποτε πάνω στο κορμάκι μου...
την οποια ηλεκτρονικη καρτα θα ζηταει να ελεγξει ο πιθανος εργοδοτης πριν σε παρει στη δουλεια μην τυχον του αρωσταινεις συχνα.......
η τραπεζα για να δει αν και ποσο επισφαλης προβλεπεται η αποπληρωμη τυχον δανειου.....
ακομα και η μελουσα πεθερα σου θα ζηταει αναλυση της να ξερει που επεσε η κορη της![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αντί να λάβω την κάρτα, θα μπορούσα, με περίσσεια απλωχερειά, να δώσω στον κάθε νοσηρό εγκέφαλο δυο (2) μεγάλα, τριχωτά, βαρβαντιλομυρωδάτα και καλώς κρεμμάμενα @@.
Και γιατί να πάρω εγώ τα βουνά και να μην χάσει αυτός και οι οικείοι του τον ύπνο τους τα βράδυα, λέμε τώρα...
Καλύτερο δεν ακούγεται;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
και chip, και δύο προγράμματα ανάφλεξης - χαρτογράφησης για καλύτερη καύση και εξαγωγή μεθανίου ( :rotflmao: :rotflmao: ) και στο τέλος και δύο δέκτες RF απο τα αυτιά για να έχω καλύτερη λήψη.
Θα περνάω απο ιατρικό ΚΤΕΟ μετά;
Y.G. προτιμώ να κάνω χαβαλέ με το θέμα
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Θα σου γράψω εγώ μια συνταγή να περνάς και ΚΤΕΟ και διόδια και όλα τα Alpine πάσσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Θα περνάω απο ιατρικό ΚΤΕΟ μετά;
εντ δε σ(χ)ουζ ινσαιντ.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Στην Ελλάδα είμαστε ρε σεις ..... και τσιπ να μας βάλουνε θα το κρακάρουμε και αυτό και θα γράψουμε ότι θέλουμε μέσα !!!!![]()
![]()
ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αντί να λάβω την κάρτα, θα μπορούσα, με περίσσεια απλωχερειά, να δώσω στον κάθε νοσηρό εγκέφαλο δυο (2) μεγάλα, τριχωτά, βαρβαντιλομυρωδάτα και καλώς κρεμμάμενα @@.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα απόδραση από τη Νέα Υόρκη το Mad Max και το blade runner , ταινίες που λέγαμε δεν γίνονται αυτά βγαίνουν σιγά σιγά αληθινές.
Η παγκοσμιοποίηση μας θέλει στρατιωτάκια αμίλητα, ακούραστα, χωρίς πιστεύω και θέληση.
Παλιά στη "φτωχογειτονιά" δεν υπήρχαν πλούσιοι και φτωχοί αλλά γείτονες και άνθρωποι, "φτερνιζόσουν" και άκουγες "γήτσες" από παντού, σου διάβαζαν το παιδί οι ξέροντας πέντε γράμματα παραπάνω, κ.α. παραδείγματα.
Σήμερα δεν γνωρίζουμε (και δεν μας νοιάζει) ποιος είναι στη δίπλα πόρτα αρκεί το βράδυ να μην κάνει φασαρία.
Τώρα εδώ, πάνε να μας κάνουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας να μην έχουμε ρίζες και μνήμη ούτως ώστε να χειραγωγούμαστε με ένα remote control, χωρίς καμία αντίσταση,παλιά τα έκανε αυτά η Εκκλησία και τα παπαδαριά, τώρα το κάνει ένας πλανητάρχης και τα πλανητάκια του.
με χίλιους δυο τρόπους με το κάθε κραχ, τη κάθε αρρώστια των πουλερικών, τη κάθε λαθρομετανάστευση. και με τον απλούστατο τρόπο διαίρει και βασίλευε, "βόρειοι- Νότιοι.
Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν (τσιπς) και πολλά είμαι υπέρ αυτών (κάμερες υπό προϋποθέσεις)
και θέλω να πάω στο χωριό μου, αλλά,????? μπορώ να την "κάνω" για τα βουνά? έχω τα κότσια? θέλω να χάσω πράγματα που τα έχω έτσι απλά?
Στο τέλος, δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό, πιστεύω πως θα γίνει (και ας γελάσετε) του terminator , θα υπάρξει αντίδραση και μάλιστα δυνατή.
Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι όσο το δυνατόν αναίμακτη.
Το δέντρο της ελευθερίας ποτίζεται με αίμα .Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι όσο το δυνατόν αναίμακτη.
Το ζητούμενο είναι ποιοι θα είναι οι θαρραλέοι που θα το προσφέρουν ??![]()
....που προφανώς πάντως στις μέρες μας είναι λίγοι ως άφαντοι για υτο και απλά βελάζουμε σαν καλά προβατάκια σε ότι μέτρο και αν περάσει !!!!![]()