Όπως είπα είχα το 640 πριν την Enduro έκδοση, οπότε ψηλό φτερό είχε και δεν έκανε τέτοια κοσκινίσματα. Θα του αλλάξω τα τακούνια και αν δεν βελτιωθεί με βλέπω να του βάζω σταμπιλιζατέρΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ψηλοφτερο εντουρο μηχανακι ειναι,μην περιμενεις να ειναι σταθερο στα πολλα.Παιξε με χαμηλο φτερο καλυτερα
Η βάση είναι κανονικά βιδωμένη, και τις βίδες άλλαξα και πάλι το ίδιο, την έβγαλα και ησύχασα...Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και ειμαι καμποσα κιλα παραπανω.Ειναι καλα σφιγμενη η βαση του λασπωτηρα σου?
Στην πρώτη ειδική που έκανα σπάσανε, άσε μούφα είναι τα άλλα κλοτσιές τρόγανε και δεν έσπαγαν.Δεν εχω σπασει μεχρι ωρας κανενα.Τα πισω απλα...μαζευουνε λασπη εσωτερικα απο την πισω ροδα και θελουνε ενα καθαρισματακι που και που
Μάλλον δεν ήμουν κατατοπιστικός, δεν τα έκαψα από το τελικό (Ακράπα έχω) αλλά από το λαιμό της. Έχω βγάλει και τα μεταλλικά προστατευτικά και έχουν μπει τα κάρμπον.Αυτο εχεις δικιο.Δεν ειναι εξατμιση αλλα...πυρηνικο οπλο με την θερμοκρασια που ανεβαζει.Λυση ή Ακραπα(ακριβη...) ή καγκελα για βαλιτσες που κρατανε ποδια και σακκους μακρια απο το μπουρι!
Για τη μισή βενζίνη δε θα το έλεγα, λίγο λιγότερη ναι. Λίγα χλμ παραπάνω μου βγάζει.Το οτι εχει πιο πολυ γκαζι και καιει την μιση βενζινη δεν το ανακαλυψες ωρε?![]()
Είναι ΚΤΜκαι καλές βόλτες να έχουμε
![]()