Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 69

Θέμα: Ερωτήσεις για 690 enduro

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Ψηλοφτερο εντουρο μηχανακι ειναι,μην περιμενεις να ειναι σταθερο στα πολλα.Παιξε με χαμηλο φτερο καλυτερα
    Όπως είπα είχα το 640 πριν την Enduro έκδοση, οπότε ψηλό φτερό είχε και δεν έκανε τέτοια κοσκινίσματα. Θα του αλλάξω τα τακούνια και αν δεν βελτιωθεί με βλέπω να του βάζω σταμπιλιζατέρ

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και ειμαι καμποσα κιλα παραπανω.Ειναι καλα σφιγμενη η βαση του λασπωτηρα σου?
    Η βάση είναι κανονικά βιδωμένη, και τις βίδες άλλαξα και πάλι το ίδιο, την έβγαλα και ησύχασα...

Δεν εχω σπασει μεχρι ωρας κανενα.Τα πισω απλα...μαζευουνε λασπη εσωτερικα απο την πισω ροδα και θελουνε ενα καθαρισματακι που και που
    Στην πρώτη ειδική που έκανα σπάσανε, άσε μούφα είναι τα άλλα κλοτσιές τρόγανε και δεν έσπαγαν.

Αυτο εχεις δικιο.Δεν ειναι εξατμιση αλλα...πυρηνικο οπλο με την θερμοκρασια που ανεβαζει.Λυση ή Ακραπα(ακριβη...) ή καγκελα για βαλιτσες που κρατανε ποδια και σακκους μακρια απο το μπουρι!
    Μάλλον δεν ήμουν κατατοπιστικός, δεν τα έκαψα από το τελικό (Ακράπα έχω) αλλά από το λαιμό της. Έχω βγάλει και τα μεταλλικά προστατευτικά και έχουν μπει τα κάρμπον.

Το οτι εχει πιο πολυ γκαζι και καιει την μιση βενζινη δεν το ανακαλυψες ωρε?
    Για τη μισή βενζίνη δε θα το έλεγα, λίγο λιγότερη ναι. Λίγα χλμ παραπάνω μου βγάζει.

Είναι ΚΤΜ και καλές βόλτες να έχουμε

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Το κοσκινισμα δεν εχει σχεση με το ψηλο φτερο, ειναι θεμα ρυθμισης αναρτησεων.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

FFWD Το avatar του/της DimST
    Θυμάμαι το 640 όπως και το δικό μου 520 είχε ένα αφαιρούμενο μαύρο φτερό πάνω απο το κανονικό που κάλυπτε τη μπροστά ρόδα που όντας εντελώς άκαμπτο δεν επέτρεπε να "κουνάει" τόσο πολύ στα χιλιόμετρα η μοτοσυκλέτα απο τον κραδασμό που έβγαζε το μπροστά φτερό... έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο δεν έχει το 690. Οπότε αν όντως είναι τόσο εύκαμπτο όσο το φτερό του 520 χωρίς αυτή τη βάση τότε αυτός, ίσως, είναι ο λόγος του προβλήματος σου

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    [B]Όπως είπα είχα το 640 πριν την Enduro έκδοση, οπότε ψηλό φτερό είχε και δεν έκανε τέτοια κοσκινίσματα. Θα του αλλάξω τα τακούνια και αν δεν βελτιωθεί με βλέπω να του βάζω σταμπιλιζατέρ

μεχρι τα 120-140 ειναι μια χαρα μετα κουναει αρκετα,πιστευω οτι ξερουμε τι εχουμε παρει,το μιχανακι τα κανει ολα και ειδικα στο χωμα για dual sport μιχανακι παει παρα πολυ καλα,στην ασφαλτο στριβει λες και προοριζεται μονο για ασφαλτο

πιο σταμπιλιζατερ λες και λες να βελτιωθει αρκετα?

Θα δω με την αλλαγή ελαστικών αν βελτιωθεί και πιάνει τα χλμ που λες και βλέπουμε.

Δεν έχω κοιτάξει κάτι ακόμα, αλλά σίγουρα θα αλλάξει η συμπεριφορά του τιμονιού κατά πολύ

Παλαιό μέλος

FI

μου αναβει το fi 1 φορα συνεχομενη κ 4 φορες στιγμιαιες,το κανει εδω κ 3 μερες περιπου,να το κυκλοφορω μεχρι να παω στο μαστορα η να το αφησω,ειδα στο μανουαλ κ κατι λεει για τον αερα οτι ειναι φτωχος η πολυ πλουσιος,το αφησα ενα τεταρτο στο ρελαντι αλλα τιποτα,τι κανω?εχει παρουσιαστει αλλη φορα?

Παλαιό μέλος
    α ξεχασα το φιλτρο του αερα ειναι πεντακαθαρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    ...1) Πάνω από τα 110 το τιμόνι αρχίζει το κοσκίνισμα (βέβαια φοράω τακούνια)...
    Αλλάχτηκαν τα τακούνια με TKC 80 και με τη ζυγοστάθμιση που έγινε το Σαββάτο έπιασα 130χλμ χωρίς κανένα κούνημα. Ήθελα να το πάω και παραπάνω να δω αλλά είπα να οδηγήσω συντηρητικά μιας και χιόνιζε...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αλλάχτηκαν τα τακούνια με TKC 80 και με τη ζυγοστάθμιση που έγινε το Σαββάτο έπιασα 130χλμ χωρίς κανένα κούνημα. Ήθελα να το πάω και παραπάνω να δω αλλά είπα να οδηγήσω συντηρητικά μιας και χιόνιζε...
    Εμενα παντως με Sahara επανω πιανει και 140-150 σχετικα σταθερα
    Ειναι παντως ενα φασμα ταχυτητων που ειναι μαλλον αχρειαστες για ενα ουσιαστικα εντουρο μηχανακι.
    Το θες βεβαια το γκαζακι για να εξαϋλωνεις τρεις-τρεις τις νταλικες,και πιανει τα 150 στο αψε-σβησε
    (Ως προς τα TKC80 οταν τα ειχα φορεσει,καλο μΕ φανηκε το πισω,αλλα οχι καλο στο χωμα-λασπη το μπροστινο)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Τι να σου πω, δεν τα έχω ξαναφορέσει. Τα Sahara τα είχα δοκιμάσει στο προηγούμενο LC4 που είχα, φανταστικά στην άσφαλτο, αλλά στο χώμα είχαν αρκετούς περιορισμούς.

Τι να σου πω, δεν τα έχω ξαναφορέσει. Τα Sahara τα είχα δοκιμάσει στο προηγούμενο LC4 που είχα, φανταστικά στην άσφαλτο, αλλά στο χώμα είχαν αρκετούς περιορισμούς.
    Για χρηση ασφαλτο και στεγνο χωμα(απο καλοκαιρι και μετα) τα Sahara ειναι σουπερ.Ολη την Ελλαδα γυριζεις ανετα απο ασφαλτο και χωμα.Βοηθαει βεβαια και το μηχανακι μιας και το 690 ειναι αριστα στημενο και παει πολυ καλα και σε καμποση λασπη με τα Sahara.
    Kαλυτερη λυση για πιο πολυ χωμα τα Τ63(αξιοπρεπεστατα)
    Αλλιως...Enduro Competition εμπρος-πισω και φυγαμε για οργωμα(πιο σιγα στην ασφαλτο,ο μονος συμβιβασμος)
    Εν τελει ο καλυτερος συνδυασμος ειναι δευτερες ζαντες κομπλε.Ενα ζευγαρι με χωματινα και το αλλο με Sahara και βαζεις αυτο που ταιριαζει στην διαδρομη που θες να πας

Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    τι γαματο μηχάνημα αυτό το 690 εντούρο ρε μάγκες;

πραγματικά σας ζηλεύω...

Τελικά ότι βγάζει αυτή η πτανα η ktm είναι όνειρο...

Γαμώ τα φράγκα μου γαμώ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    τι γαματο μηχάνημα αυτό το 690 εντούρο ρε μάγκες;

πραγματικά σας ζηλεύω...

Τελικά ότι βγάζει αυτή η πτανα η ktm είναι όνειρο...

Γαμώ τα φράγκα μου γαμώ...
    Με πεντε χιλιαρικακια αμα ψαξεις βρισκεις αριστα 690(κι απο Γερμανια).
    Αν δεν εισαι ερωτευμενος με τα μεγαλα on-off(βαρια,ογκωδη και δυσχρηστα) και σε πιανουν τα χασμουρητα με κατι ΧΤ,DR κλπ τοτε το αρκουδογκαζο και η ελαφρια αισθηση του 690 θα σε φτιαξει
    Ειναι η καλυτερη μεση λυση,κανοντας πολλα πραγματα απο καλα εως πολυ καλα
    Δεν πουλαει γενικα γιατι οντως η τιμη του καινουργιου ειναι υψηλη.
    Εγω το ειχα παρει 8000 ευρα,τιμη βεβαια που δικαιολογειται απο τα πολυ ποιοτικα πραγματα που κουβαλαει το μηχανακι πανω του.
    Θα σε κουρασει η σελλα,αλλα βγαινει και πιο ανετη σαν αξεσουαρ

Τα Cross Ac10 φόραγε πριν (το είχε για όργωμα ο προηγούμενος).
    Προς το παρόν ευχαριστημένος είμαι, καλά κρατάνε.

Εσένα σου σβήνει που και που; Ή καμιά φορά να κλείνεις το γκάζι και να κρατάει στιγμιαία λες και δεν το έκλεισες;

παιδες το εργαλειο το εχω 2 χρονια και ειναι αστερι.το προβλημα με την πινακιδα λυνεται με νεο λασπωτηρα μαμα.το τιμονι οντως δεν κοβει και το τρεμουλο στο μπροστινο το ελυσα με λιγοτερη πιεση στο μπροστινο.στην αρχη φοραγα τα σαχαρα ελεεινα για χωμα.τωρα εχω πανω ΜΤ 21 και ειναινομιζω καλα για χρηση 50 50 .πιεση μπροστινου ελαστικου δοκιμαστε 21 psi με 24 psi.μου εχει βγαλει σε ενα ανοιγματακι 170 χλμ χωρις καθολου τρεμουλο.
    ερωτηση
    τι λαδακι βαζετε???

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF