Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Ο.Δ.Δ.Υ

japanesechoppersarthens Το avatar του/της castor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
    Οτι θελει γραφει ο καθ'ενας . Στις τρεις δημοπρασιες εαν δεν πουληθει γινετε επανεκτιμηση και βγενει παλι σε ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ.

Το μονο που θα προσεξεις ειναι οτι ολα τα μηχανακια δεν ειναι σε νενα μερος , στην πιστα δυο που ειναι τα περισοτερα αλλα και σε τολ και στον χωρο υποδοχης , εαν μπεις στο σιτε του οδδυ και δεις την διακυρηξη γραφει που ειναι ακριβωσς το καθε μηχανακι.
    Εσυ,φιλε πρεπει να εισαι πολυ αγαθος,και καλος ανθρωπος !!!(Με την καλη εννοια !!!) :rotflmao:

Ρεεεεε.... που ζεις ??????????

Εχουν φαει εκατομυρια ευρω !!!Το ΟΔΔΥ θα αφησουν !!!!!:a47:
    F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
    Εσυ,φιλε πρεπει να εισαι πολυ αγαθος,και καλος ανθρωπος !!!(Με την καλη εννοια !!!) :rotflmao:

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    Οτι θελει γραφει ο καθ'ενας . Στις τρεις δημοπρασιες εαν δεν πουληθει γινετε επανεκτιμηση και βγενει παλι σε ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ.

Το μονο που θα προσεξεις ειναι οτι ολα τα μηχανακια δεν ειναι σε νενα μερος , στην πιστα δυο που ειναι τα περισοτερα αλλα και σε τολ και στον χωρο υποδοχης , εαν μπεις στο σιτε του οδδυ και δεις την διακυρηξη γραφει που ειναι ακριβωσς το καθε μηχανακι.

και παλι στην πιστα δυο οπως λες απο τα 10 μηχανακια που εγραφαν πως υπηρχαν βρηκα μονο τα δυο.....εναν που ρωτησα υπαλληλο μου ειπε οτι ειναι μπερδεμενα και ισως να ειναι στον χωρο 2....[υπηρχαν δυο σημεια [αλανες] που τα ειχαν] τελος παντων...θα παω απο δευτερα γιαυτα που θα βγαλουν σε κυκλοφορια στης 29 του μηνος να δω αν αξιζει κανενα....οποιος πιστος ας προσελθει!
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από castor

Φωτεινο παντωγνωστη πρεπει να επεζες πολυ οταν ησουν μικρος

Εγω φιλε εχω παει και εχω ψωνισει απο εκει και δεν ειχα κανενα προβλημα .

Πεσμας και εσυ την δικια σου εμπειρια να καταλαβουμε και εμεις .

gs500f οτι εχει κιτρινα γραματα δημοπρατηται , οχι ολα στην συγκεκρημενη δημοπρασια αλλα αν δεις καποιο που σε ενδειαφερει μπορεις να πας στην γραματια και να δηλωσης ενδιαφερον και θα παρει πρωτερεοτητα και μαλον βγενει σε 2 μηνες μετα.

Φωτεινο παντωγνωστη πρεπει να επεζες πολυ οταν ησουν μικρος

Εγω φιλε εχω παει και εχω ψωνισει απο εκει και δεν ειχα κανενα προβλημα .

Πεσμας και εσυ την δικια σου εμπειρια να καταλαβουμε και εμεις .
    Για πες μας τι αγορασες ,και σε τι τιμη ..............γιατι αυτο που νομιζεις εσυ ευκαιρια,για αλλους να ειναι λαλακια !!!Ο φιλος πιο πανω ως τωρα εχει φαει δυο μεροκαματα να ψαχνει το μηχανακι !!!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!

Να μας πεις εσυ τα δικα σου και ασε τους αλλους
    Εδω παραθετουμε της πρωσοποικες μας εμπρειριες και οχι τι φανταζομαστε ή της μας ειπε ενας μπαρμπας και μια θεια.
    Εκτος αν εχεις κατι προσωπικο μαζι μου ?
    Του φιλου παραπανω του ειπα δυο πραγματα τα οποια τα ξερω προσωπικος και ισως του φανουν χρισιμα ισως και οχι ουτε τον εξυπνο θελω να κανω ουτε και τον μηδενιστη αν πας και δεις κατι που σου κανει βαζεις ενα οριο το οποιο πιστευεις εσυ οτι σε συμφερει οικονομικα
    αν σου κατσει καλος αν οχι μεγεια σ'αυτον που το πειρε αυτο ειναι ολο χωρις δρακους χωρις κακους και μαγισες.

Κανενα site με τα καλουδια του οδδυ??
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Να μας πεις εσυ τα δικα σου και ασε τους αλλους
    Εδω παραθετουμε της πρωσοποικες μας εμπρειριες και οχι τι φανταζομαστε ή της μας ειπε ενας μπαρμπας και μια θεια.
    Εκτος αν εχεις κατι προσωπικο μαζι μου ?
    Του φιλου παραπανω του ειπα δυο πραγματα τα οποια τα ξερω προσωπικος και ισως του φανουν χρισιμα ισως και οχι ουτε τον εξυπνο θελω να κανω ουτε και τον μηδενιστη αν πας και δεις κατι που σου κανει βαζεις ενα οριο το οποιο πιστευεις εσυ οτι σε συμφερει οικονομικα
    αν σου κατσει καλος αν οχι μεγεια σ'αυτον που το πειρε αυτο ειναι ολο χωρις δρακους χωρις κακους και μαγισες.

Εγω φιλε μου δεν ειπα οτι αγορασα !!!Εσυ ειπες !!!!!Εγω πηγα, ειδα,και εβγαλα ενα συμπερασμα που το ειχα κανει θεμα και εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=106721 )

Απο εκει και επειτα,αν καποιος απο εδω εχει παρει μοτο σε τιμη που,να ειναι τιμη ΟΔΔΥ ,και οχι τιμη καταστηματος,ας μας το πει,γιατι θελω να παρω αλλα 2 αφρικα !!!Αυτα ,αντε και καλη βδομαδα !!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΔΥ..............

Συμμετέχοντας στή διαδικασία καί άκολουθώντας τούς τύπους...........

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..................ΣΑΒΟΥΡΕΣ

Χαμένος χρόνος,καί μείς κομπάρσοι μιάς νομότυπης διαδικασίας...!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΔΥ..............

Συμμετέχοντας στή διαδικασία καί άκολουθώντας τούς τύπους...........

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..................ΣΑΒΟΥΡΕΣ

Χαμένος χρόνος,καί μείς κομπάρσοι μιάς νομότυπης διαδικασίας...!!!

δεν ηξερες,δεν ρωταγες?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Απο ΟΔΔΥ ειναι οπως εγραψε και καποιος αλλος πραγματικα αγορες γουρουνι στο σακι..
    Μηχανη στον ΟΔΔΥ μονο την ακινησια να σκεφτει καποιος,πως την φορτωσαν,ποσο καιρο (μηνες-χρονια) καθοταν στο πεζοδρομιο..ειναι αρκετο να καταλαβει κανεις σε τι κατασταση θα ειναι και αυτα τα ποσα που λετε μου φαινονται πααααρα πολλα για τετοιες μηχανες.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Απο ΟΔΔΥ ειναι οπως εγραψε και καποιος αλλος πραγματικα αγορες γουρουνι στο σακι..
    Μηχανη στον ΟΔΔΥ μονο την ακινησια να σκεφτει καποιος,πως την φορτωσαν,ποσο καιρο (μηνες-χρονια) καθοταν στο πεζοδρομιο..ειναι αρκετο να καταλαβει κανεις σε τι κατασταση θα ειναι και αυτα τα ποσα που λετε μου φαινονται πααααρα πολλα για τετοιες μηχανες.
    Αυτό είναι ίσως το πιο σωστό post από όλα αυτά που γράφτηκαν.
    Λαμογιές σίγουρα υπάρχουν, αλλά όχι όπως το λέει ο φίλος.
    Προσωπική άποψη μιας και έχουμε αγοράσει από ΟΔΔΥ αυτοκίνητο λίγο πριν την κρίση, η τιμή που το πήραμε με το 30% στην τιμή μετρητοίς, ήταν η μισή από ότι το έδιναν έξω μεταχειρισμένο και με τα 1/5 χλμ από ότι κυκλοφορούσε σε μεταχειρισμένο ίδιο μοντέλο ίδιας χρονολογίας.Λογικό μιας και πρέπει να παρέλθουν τουλάχιστον 5 χρόνια από οτι θυμάμαι για να δημοπρατηθεί.
    Το θέμα είναι πως λόγω ακινησίας πέρα απο μπαταρία και λάστιχα, ζήτησε και ντίζα συμπλέκτη και άρχιζε να χάνει λίγο απο το ένα σωληνάκι των φρένων. Με ένα καλό σέρβις και πάλι ήμουν πολύ κάτω από την τιμή μεταχειρισμένου. Τώρα με την κρίση δεν έχς ιδέα τι τιμή παίζουν.

Επομένως για αυτοκίνητο δεύτερης χρήσης(για τις μικροδουλειές) βρίσκεις άνετα. Τώρα για μηχανή, λόγω της ακινησίας που προείπαμε είναι ρίσκο, μπορεί να σου κοπεί κανά σωληνάκι φρένων και να ψάχνεσαι.

ειχα παει και εγω μια φορα περισυ αλλα εξωφρενικες τιμες μοτο.ενας εκθεσας χτυπησε ενα inova 2007 στα 1900 ευρα.με την εκπτωση 1330.συμφερει κατι τετοιο? πηγα να χτυπησω κι εγω ενα χτ 660 αλλα ξεφυγε για μηχανακι που δεν μπορεις να το ελεγξεις.αν παντως παει κανεις καμια βολτα ενδιαφερομαι.
    να δω τωρα τι παιζει με τους μαντραδες....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF