Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μη ψαρώνεις, πλακίτσα.![]()
![]()
![]()
![]()
:a37: :a37: :a37:
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
John Steed Fisherman :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
:a37: :a37: :a37:
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
The Tale of Scrotie McBoogerballs.
Το καλύτερο αμερικανικό novel όλων των εποχών.
Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.
Εγω παντως τρεμω στο ενδεχομενο να κανω καποτε παιδι, να διαβασει διεστραμμενη λογοτεχνια και να μου βγει διεστραμμενο. Πως θα νοιωσω σα πατερας αν βρω στον υπολογιστη του κειμενα του Μαρκησιου Ντε Σαντ? Ποσο μαλλον φωτο απο αναπαραστασεις.... Και δεν ζει κιολας να παω να του βαλω καμια καρεκλα στο πατο...
Ζητω η λογοκρισια
ΥΓ
Γι'αυτο λοιπον προτεινω να αναρτησουμε στο διαδυκτιο λιστες με ονοματα των κτηνων αυτων που γραφουν αυτα που γραφουν (διοτι προφανως ειναι θεμα χρονου να τα κανουν κιολας) ωστε με πρωτη ευκαιρια να τρωνε καμια φαπα απο κανα τζιμανι Ραμπο (τω θεω δοξα εχουμε καμποσους τετοιουνους).
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΖΗΤΩ Η ΛΟΓΟΚΡΟΣΙΑ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΝΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΖΗΤΩ Η ΑΜΑΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΝ ΓΟΥΕΙΝ....
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ,ΜΑΥΡΟΥΣ ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ...
ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ή που θα σασει μια δουλεια
ή που θα σοχαλασει
ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ....
ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ...
(ΤΖΟΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ-Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...by_governments
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ....
.....BIG DROTHER IS WATCHING.....
![]()
ή που θα σασει μια δουλεια
ή που θα σοχαλασει