ΘεόςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και γιατί 18άρα ζάντα με 40άρι προφίλ ρε μάστορα ..??
Για να πατάς δίφραγκο και να καταλαβαίνεις αν είναι κορώνα ή γράμματα ..??![]()
:a19: :a19:
ΘεόςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:a19: :a19:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
βλεπουν οι γκομενες την μεγαλη ζαντα και τους φαινεται μικρος συγκριτικα ο κωλος τους,οποτε δεν εχω πολλα ψυχολογικα να λυσω...
υ.γ. dunlop sp sport maxx tt τελικα με την εξης κεντα...για 20.000 χλμ. η εναν χρονο,ακομη και αν τα κοψω σε πεζοδρομιο αντικαθιστανται με καινουρια...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
...με την εξης κεντα...για 20.000 χλμ. η εναν χρονο,ακομη και αν τα κοψω σε πεζοδρομιο αντικαθιστανται με καινουρια...![]()
βγαινουν και σε γκόμενα?
![]()
Ουτε με τετοια εχεις ελπιδα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
βγαινουν και σε γκόμενα?
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
κρατας γκομενα ενα χρονο η για τοσα πολλα χιλιομετραΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
βγαινουν και σε γκόμενα?
![]()
![]()
![]()
![]()
μονογαμικος ε?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μονογαμικος ε?![]()
εχω ζητησει να Banάρουν τη Χαρα αλλα δεν μου εχουν κανει τη χαρη ακομα, αλλιως θα σου απαντουσα!
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Ρε μπουστη Μητσο,παιζεις πληκτρα μονο με το ενα χερι?Εισαι θεος λεμε.:rotflmao: :rotflmao: Θα αργησουν να το σβησουν λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Θα αργησουν να το σβησουν λες?
Ενα θα σου πω θείο...
![]()
ΜΠΛΕ! :o
μ@λακα αυτη δεν ειναι απλη κεντα flush royal ειναι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. dunlop sp sport maxx tt τελικα με την εξης κεντα...για 20.000 χλμ. η εναν χρονο,ακομη και αν τα κοψω σε πεζοδρομιο αντικαθιστανται με καινουρια...![]()
![]()
![]()
υ.γ: θα μου πεις και μενα γιατι το ΤΤ κατα τον Δεκεμβρη θελει τετραδα επισης...![]()
To forum μια χαρά το βλέπεις και ως επισκέπτης... επομένως προσοχή!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εχω ζητησει να Banάρουν τη Χαρα αλλα δεν μου εχουν κανει τη χαρη ακομα, αλλιως θα σου απαντουσα!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μ@λακα αυτη δεν ειναι απλη κεντα flush royal ειναι!!![]()
![]()
υ.γ: θα μου πεις και μενα γιατι το ΤΤ κατα τον Δεκεμβρη θελει τετραδα επισης...![]()
![]()
http://www.matador.sk/index.cfm?modu...WebPage&s=mp46
σε φτιαγμενο tsi...που εχω.
430? τοποθετημενα και ζυγοσταθμιση ενοειται,τιμη για εμενα.
καλο,μαλακο,ζεσταινεται γρηγορα για 225/40/18 που το εχω.
θυγατρικη της continental.μαρκα δεν ξαναπληρων για το αυτοκινητο,μονο για την μηχανη.
αν ενδιαφερεσαι στειλε pm.δεν θα στα αφησει 430? φανταζομαι αλλα σιγουρα κατω απο 500?.
το μαγαζι ειναι εθν.αντιστασεως και Υμητου στην καισαριανη κοντα στις καφετεριες.
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
+1000![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com