the same thing..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ανάμεσα από αυτά;![]()
![]()
![]()
απλα μπορει να κλεινεις και αλλους μηχανοβιους και να δημιουργειται ουρα απο πισω σου...![]()
the same thing..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ανάμεσα από αυτά;![]()
![]()
![]()
απλα μπορει να κλεινεις και αλλους μηχανοβιους και να δημιουργειται ουρα απο πισω σου...![]()
Oχι γιατι αν ειναι smart η αλλο "μικρο" και περασει αναμεσα τους αφηρημενος θα σε περασει σαν σουβλακιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ανάμεσα από αυτά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δεν ειναι, γιατι αν σκασει καποιος στο αμαξι πισω σου και αυτο με την σειρα του πρεπει να παει καπου, οποτε πανω σου..Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
the same thing..
..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Μεσογείων σταματημένος στο φανάρι μπροστά από το Λαινόπουλο, 7 το πρωί.
Έρχεται ηλικιωμένος με όσα από πίσω και με στουκάρει.
Ο κώλος του Clio έφτασε στην πλάτη του καθίσματός μου και το Clio πήγε καμιά 20αριά μέτρα μπροστά και αριστερά.
Η ζώνη με έσωσε. Και αυτόν επίσης. Το αμάξι του (ένα Alto) κωλ*τρυπίδα και κάνανε πόση ώρα να τον βγάλουνε οι πυρασβέστες.
Τον ρώτησα όταν τον βγάλανε τι σκεφτόταν και μου είπε απλά "Παιδί μου κοιμήθηκα..."
Μάτια και στον κώλ*, πάντα!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
δεκτο, αλλα μετριαζει την ενταση τουλαχιστον Αντρεα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Δεν ειναι, γιατι αν σκασει καποιος στο αμαξι πισω σου και αυτο με την σειρα του πρεπει να παει καπου, οποτε πανω σου..![]()
ενταξει τι να λεμε...ειναι να μην σου κατσει...
ακομα και αναμεσα να εισαι, μπορει να τον βρει πλαγιομετωπικα και να σε κανει σαντουϊτς...![]()
ετσι οπως το περιγραφεις την πιο πολυ σωματικη ζημια,θα την επαθε ο ταξιτζης επειδη συνηθως δε φορανε ζωνη...και σε τουμπαρισμα πας οπου να ναι...
το z8 που το βρηκε??η μπροστα αναρτηση του ειναι σουπαδερε και πεταγεται οξω
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Καλύτερα ανάμεσα και ουρά παρά να σού'ρθει κανένας μ@λ@κ@ς από απέναναντι...γιατί τό'χω ακούσει κι αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
the same thing..
![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Πραγματικα απιστευτο το σκηνικο χτες το βραδυ.Απο οσο εμαθα νεκρος δεν υπηρχε.Παντως το Ζ8 πρεπει να ειχε ανετα 200 για να γινει ολο αυτο που εγινε.
Pics or it didn't happen
:P
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
ρε δεν παμε καθολου καλα λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
....και μου το λέει και το ζώδιο ...![]()
προχτες επεσε αμαξι πισω μας (ειμασταν με το αμαξι και εμεις) στο φαναρι με μονο υλικες ζημιες.
το τρανταγμα παρ ολα αυτα ηταν δυνατο και το πρωτο πραγμα που σκευτηκα ηταν αν ημουν με τη μηχανη....
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
πόδι στην ταχύτητα και σμπλέκτης πατημένος, και βλέμμα στους καθρέφτες!
και κοιταμε και τους ελαφροχέρηδες στα φαναρια!
πριν χρονια στην Ηλιουπολεως...5 τα ξημερωματα...ανηφορα κατηφορα...στο φαναρι που αριστερα βγαινεις Αγιου Δημητριου...ακουσα κινητηρα να στριγγλιζει και τελευταια στιγμη καταφερα να παω οσο πιο δεξια μπορουσα...καταφερα να το ψαρωσω και τον σταματησα στο τελευταιο φαναρι της γυμναστικης ακαδημιας...οδηγος ΛΙΩΜΑ...μαζι με αλλους 3 πιο λιωμα ακομα...ειμασταν 2 μηχανες και ξεκιναει μανουρα...ενω ξεκινανε να πεφτουν οι πρωτες ψιλες σταματανε αλλα 10 αυτοκινητα και τρωνε το ξυλο της αρκουδας....ειχαν περασει ΟΛΗ την Βουλιαγμενης με κοκκινο...απο τοτε ΠΑΝΤΑ οσο πιο ακρη στον δρομο...και παντα σε εγρηγορση...
υ.γ. μετα απο μια εβδομαδα στον μηχανικο μου ειδα μηχανακι που την ειχε φαει απο πισω...σκελετος με υποπλαισιο εκαναν ΟΡΘΗ γωνια...ευτυχως το παλλικαρι την γλυτωσε με πταισματα...
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ....![]()
Τι θες και συ και κυκλοφορείς![]()
κάτσε μεσα να γράψεις και αυτό που άφησες μισό![]()
Travel, Grow, Share
ειδα τις φωτο και τρομαξα!!!!!!!!!!!!
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...