γίνεσαι πολυ πιεστικος και μ'αρέσειΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
σκλαβενιτη δεν κανεις καμια παρουσιαση motogp γιατι ο δδ μας εχει κλεψει ολο το νευρικο συστημα και το εχει δεσει κομπο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
γίνεσαι πολυ πιεστικος και μ'αρέσειΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
σκλαβενιτη δεν κανεις καμια παρουσιαση motogp γιατι ο δδ μας εχει κλεψει ολο το νευρικο συστημα και το εχει δεσει κομπο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer1000s
νομιζω οτι δοθηκε λαθος διασταση η μαλλον λαθος ταμπελα στο κειμενο παραπανω.
το συγκεκριμενο κειμενο προφανως γρφτηκε με ευθυμο τροπο αλλα θελοντας παντα να δοση την πραγματικη κακη νοοοτροπια των υπηρεσιων του δημοσιου και την ατελειωτη γραφειοκρατεια που τιε περισσοτερες φορες αποσκοπει στο μπερδεμα του απλου πολιτη,και ξερετε γιατι θελουν να μας μπερδευουν?(για να πληρωνουμε περισσοτερο).γιατι ειναι γνωστο οτι οι απλοι κανονες δεν οδηγουν σε μεγαλα κερδη.τεσπα για να μην ξεφευγω απο το θεμα,κακως αποπερνουμε αυτον που γραφει την εμπειρεια του και το γεγονος οτι ειναι δημοσιογραφος και το χρισιμοποιησε για να βρει το δικιο του ισως να ηταν ανηθικο αν ζουσαμε σε μια ιδανικη κοινωνια,ασε που προφανωε η αναφορα εγινε για να μαε δειξει οτι να δειτε,ενω μποορουν να μας εξυπηρετησουν δεν το κανουν εκτος και αν ακουσουν την ιδιοτητα σου.αρα δεν το λεει με στυλ ειμαι ο γα...ιας αλλα με στυλ οτι μας κοροιδευουν οι υπαλληλοι και οτι κανουν διακρισεις.οσον αφορα τωρα οτι ο ενε λογω δημοσιογραφος πηρε το βημα και γραφει οτι θελει ειναι λαθος γιατι οτι ισχυ εχει το δικο μου κειμενο που το γραφο εδο στο φορουμ αλλο τοση ισχυ εχει και το δικο του που το γραφει σε μια ιστοσελιδα.θελω να πω οτι ο στο ιντερνετ ολα τα κειμενα εχουν την ιδια ισχυ και δεν νομιζω οτι καποιος πηρε το βημα μεσα απο ενα κειμενο και δειχνει δεν ξερω γο τι.
συνηθως αποφευγω να εμπλεκομαι σε διαμαχες στο φορουμ γιατι τα φορουμ πρεπει να ειναι πηγη πληροφοριων και προβληματισμων και οχι καφριλας και ευκολων σχολιων που κρυβει η ανωνυμια μας.εγω προσωπικα σε καθε τι που διαβαζω περνω αυτο που μαρεσει και το υπολοιπο το πεταω.
+1000:![]()
το κειμενο ειναι απολαυστικο μιας και και απεικονιζει ακριβως την ελληνικη πραγματικοτητα...τωρα αν ειναι για γελια η για κλαμματα ειναι με ποια πλευρα ταυτιζεσε...αυτουνου που το γραφει και βιωνει η της αλλης πλευρας που απλα διαβαζει...το βασικο φαουλ που σου βρισκω ειναι η homemade πινακιδα...ξεκινοντας απο οτι οπως αναφερανε ειναι παραποιηση και επιβαλει και προστιμο...μετα απο την αλλη μας ειπες οτι στο ''σφυριξε'' καποιος αστυνομικος...αρα ειναι νομιμο η οχι...στο ειπε βαση καποιας νομοθεσιας η με την φιλικη σχεση που εχετε??αρα η μας λες και το ονομα του αστυνομικου ωστε οποιος αποφασησει να το κανει να μπορει να τον παραπεμψει στον αστυνομικο με την "εξυπνη" προταση....η απλα βαζεις μια υποσημειωση οτι η μουφα πινακιδα ειναι παρανομη και ο καθενας θα πρεπει να υποστει τις συνεπιες...Αρχικά δημιουργήθηκε από venitof
Ο Στέφανος Σκλαβενίτης είμαι και επειδή παίζει θέμα επί προσωπικού πρέπει να απαντήσω. και γω δεν γουστάρω τους δημοσιογράφους αν και συνάδελφοι αλλά ο κομπλεξισμός μερικών εξ υμών με τη δημοσιογραφία έτσι όπως την έχετε στο μυαλό σας από την τηλεόραση και κάποιες φυλλάδες δεν παίζεται, είναι απίστευτα αφοριστική στάση.
εσύ τι θα έκανες φίλε εξυπνάκια, δεν θα προσπαθούσες να εξυπηρετηθείς και να μην μείνεις ούτε λεπτό παραπάνω εκεί μέσα; όλοι υπεράνω και καλά...Επίσης, δε ξέρεις με ποιον τρόπο αναφέρθηκε η 'δημοσιογραφική μου ιδιότητα', το 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ', το υποθέτεις αλλά καθρεφτίζει μάλλον τη δική σου σκέψη. Στο δικό μου κείμενο χρησιμοποιήθηκε για να καταδείξω πως αντιδρούν οι δημόσιοι λειτουργοί όταν ακούν τη λέξη.
Για το ποιος έχει κάκαλα να κάνει έρευνα για το θέμα και ποιος δεν έχει, άσε το χρόνο να δείξει και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα
![]()
υ.γ. για το motogp +1299
Προφανώς είναι παράνομο, γι'αυτό του το είπε "ανεπίσημα". Αυτό που εννοεί, υποθέτω, είναι ότι οι περισσότεροι θα κάνουν τα στραβά μάτια, αν έχεις και την κανονική πινακίδα μαζί σου. Φυσικά, αν τελικά χρεωθείς πρόστιμο, δε θα τρέξεις στον αστυνομικό που έδωσε τη "συμβουλή".Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αρα ειναι νομιμο η οχι...στο ειπε βαση καποιας νομοθεσιας η με την φιλικη σχεση που εχετε??αρα η μας λες και το ονομα του αστυνομικου ωστε οποιος αποφασησει να το κανει να μπορει να τον παραπεμψει στον αστυνομικο με την "εξυπνη" προταση....η απλα βαζεις μια υποσημειωση οτι η μουφα πινακιδα ειναι παρανομη και ο καθενας θα πρεπει να υποστει τις συνεπιες...
Life begins at 45°.
σε τετοια σοβαρα θεματα ουτε υποθεσεις πρεπει να υπαρχουν ουτε ανεπισησιμοτητες...μονο ο νομος...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Προφανώς είναι παράνομο, γι'αυτό του το είπε "ανεπίσημα". Αυτό που εννοεί, υποθέτω, είναι ότι οι περισσότεροι θα κάνουν τα στραβά μάτια, αν έχεις και την κανονική πινακίδα μαζί σου. Φυσικά, αν τελικά χρεωθείς πρόστιμο, δε θα τρέξεις στον αστυνομικό που έδωσε τη "συμβουλή".
...κι ο τσακ νοριςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σε τετοια σοβαρα θεματα ουτε υποθεσεις πρεπει να υπαρχουν ουτε ανεπισησιμοτητες...μονο ο νομος...
όταν ο τσακ νόρις πάει στο συγκοινωνιών φίλε μου , το (κτίριο του) συγκοινωνιών κρυβεται lol:
άσε που όταν ο Τσακ Νόρις γυμνάζεται , δυναμώνει το μηχανήμα!!!
Ποια χολη ρε συ αδελφε; Λες να γεννηθηκαμε εμεις χτες ή ετσι σας προτρεπουν οι ιλουμινατοι του διαδικτυου να επιχειρηματολογειτε στα φορουμ που αντικειμενο εχουν να μας προστατεψουν από τους εαυτούς μας;Αρχικά δημιουργήθηκε από venitof
φίλε gandalf σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό με μεγάλη ευκολία, φαίνεται από το πόσο εύκολα και αβίαστα κρίνεις! φίλε μου stabak καλή η χολή που στάζεις, αλλά αν θες έλα να μου επιβάλλεις εσύ το προστιμο, ή μήπως θες να σου στείλω τα 300 από τώρα... χα χα
![]()
Σαν και του λογου σου εχουμε δει στο στρατο, σε μπλοκα τροχαίας, σε εφοριες, νοσοκομεία κλπ να λενε οτι ειναι δημοσιογράφοι συχνα απειλώντας για να κανουν την δουλεια τους. Πρωτη φορά το ακους αυτο εσυ; Δεν εχω δει κανενα να λεει, ξερεις ποιος ειμαι γω υδραυλικος ας πουμε, καναλας ξερω γω και να εκανε την δουλεια του.... οποτε πες τα σε κανα παιδακι αυτα.... επαναλαμβανω εχει καει η γουνα απλου κοσμακη απο το γραφειοκρατικο τερας και σε τέτοιες περιοδους λιτότητας δεν εχει κανένα μα κανένα χιουμοριστικο υφος το όλο νοημα της ιστοριας σου...
Ως προς τν πινακιδα..... φανταζομαι ο καλοθελητης μπατσος θα σε ξερει για να σου εδωσε τετοιο γραφειοκρατικο τιπ...; Ε; Μπορει να ειναι και κρυφος σου θαυμαστης; Μονο που πες του οτι αν σε πιασει κανα στριμενο αντερο, θα στην χωσει την κληση θες δεν θες.... αλλα ξεχασα... εισαι δημοσιογραφος.
Καληνυχτα μας![]()
Ban 'em all
Τι έγινε;.... αγγίξαμε νεύρο;.... Κρίνω απο τα γραφόμενα καθώς δεν σε γνωρίζω. Απο τα γραφόμενα λοιπόν αυτό βγαίνει στα μάτια και στην σκέψη μου ώς άποψη. Κάνε μια βόλτα στο εδώ forum που απαξιώνεις και πάλι μέσα απο τα γραφόμενα σου (αν και μπαίνεις στον κόπο να απαντήσεις.. άρα κάποια δυναμική έχει...) να δείς πως έχουν γράψει κάποια παιδιά κείμενα για περιπέτειες σε τελωνείο , σε εφορίες κτλ.. για να έχεις μια ιδέα πως αντιμετωπίζονται παρόμοιες καταστάσεις χωρίς κασσανδρισμούς και κορώνες.φίλε gandalf σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό με μεγάλη ευκολία, φαίνεται από το πόσο εύκολα και αβίαστα κρίνεις!
π.χ. http://www.moto.gr/forums/showthread...E6%DD%EB%EF%F2
Απο εκεί και πέρα και όσον αφορά την πινακίδα... κάνε μια βόλτα και απο το www.ecfpo.gr/forum, να σου πουν και οι ένστολοι απο εκεί τι μπορείς να πάθεις αν φέρεις μη νόμιμη πινακίδα στην μηχανή σου. Για να μην πληρώνεις πάλι 350αρια , χάνεις δίπλωμα κτλ.. και τρέχεις μετά να τα πάρεις πίσω, γράφοντας και πάλι κείμενα όπως το παραπάνω.
Δεν έχω κάτι το προσωπικό μαζί σου... αφού απλά δεν σε γνωρίζω. Γραφόμενα κρίνω και αυτό που μου βγάζουν.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Φιλε μου η τιμη και η υποληψη του καθενος ειναι υποκειμενκη.... και αν θες την απαντηση μου αυτη ειναι οχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Φιλε μου εχεις κανει ποτε καταγγελια εσυ η καποιος που να ξερεις και να εχει αποτελεσμα?Καθε αλλο θα ταλαιπωρηθεις ακομα περισσοτερο γιατι ουτε αυτο που θες θα παρεις πιο εγκαιρα και θα εχεις και τα τρεξιματα της καταγγελιας.
Επιπλεον δεν βλεπω που ειναι το κακο να επικαλεισε τη δουλεια σου για να εξυπηρετηθεις...Λες και επιβεβαιωσαν απο καπου αν λεει αληθεια η οχι.Αν σου ελεγα εγω οτι οποτε πηγαινεις σε μια υπηρεσια του δημοσιου θα λες οτι εισαι δημοσιογραφος(και ας μην ησουν) θα παιρνεις την πρεπουσα μεταχειριση(τιποτα παραπανω απο τη μεταχειριση που θελει και ο πολιτης με αλλο επαγγελμα) δεν θα το εκανες?
Σου φαινεται παραξενο οτι δεν θελω να παιζω θεατρο, να μου κανουν χατηρια διαφοροι τσατσοι για να κανω την δουλιτσα μου ε;
Ban 'em all
λοιπόν, για να το λήγουμε και να μην κουράζουμε εαυτούς και άλλους... Στο θέμα της πινακίδας ευχαριστώ για το αλτρουιστικό σας ενδιαφέρον, αλλά αν την φάω θα την φάω εγώ, δεν παίρνω κανέναν άλλο στο κεφάλι μου, ανέφερα απλά τι έπραξα και τους λόγους που το έκανα. σε δεύτερο επίπεδο φυσικά έχω ακόμη απορία πως γίνεται όλοι στις μοτο-συζητήσεις να μιλούν για 300άρες, για σούζες, για μπάντες, για δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά να σοκάρονται όταν φοράς μια ακριβώς ολόιδια πινακίδα με την πραγματική -που κατασκευάζεται δίπλα στην Τροχαία της Θεσσαλονίκης, στα 15 μέτρα-μόνο και μόνο για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία να σε κλέψουν ξανά. ούτε είπα ότι κυκλοφορώ χωρίς πινακίδα, ούτε ότι έχω πινακίδα με ψεύτικό νούμερο ώστε να την σκαπουλάρω αν σε χτυπήσω, ούτε τίποτα, φοράω πινακίδα με το ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ.
Ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείς gandalf είναι λανθασμένος γιατί γράφεις δημόσια φίλε. κι εγώ σκέφτομαι πολλά για κάποιους με βάση αυτά που γράφουν αλλά το να τους πω μαλάκες είναι το μόνο εύκολο. το δύσκολο είναι σας είπα και πριν να πας τη συζήτηση στο επόμενο επίπεδο, εσείς οι δυο σε ποιο ακριβώς επίπεδο το πήγατε;
είσαι ο αδέκαστος και ο αμάσητος φίλε στάμπακ? μπράβο, για άνθρωπος με ψευδώνυμο μάλλον θα είσαι. βλέπεις εγώ γράφω επώνυμα. εγώ εκθέτω την ιστορία και -γιατί όχι;- εκτίθεμαι π.χ στον αστυνομικό για την πινακίδα. εσύ ηθικολογείς και βλέπεις φαντάσματα από τις εμπειρίες. αν σε στιγμάτισαν τόσο αυτές οι συμπεριφορές να κάνεις κάτι όταν τις βλέπεις μπροστά σου, όταν σου παίρνουν τη σειρά σου μέσα στα μάτια σου, όταν σε σταματάνε για να περάσει με τη βοήθεια περιπολικού κάποιος σημαντικός, τότε, όλα τ'άλλα -στο έγραψα και πριν- τα φανταζεσαι.
Κλείνω και ποστάρω για τελευταία φορά -ελπίζω- λέγοντας πως αυτά τα χαζά περί απαξίωσης του φόρουμ μην τα πουλάτε σε μένα, γιατί όποιος διάβασε το προηγούμενο ποστ μου, μπορεί να καταλάβει αν σέβεται το φόρουμ κάποιος που επιχειρηματολογεί ή κάποιος που αποκαλεί τον άλλο μαλάκα. Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά.
φιλε venitof, σε αντιμετωπιζω σαν ενα μοτοσυκλετιστη και κανω κριτικη στο κειμενο σου. Αν αυτο δεν μπορεις να το υποστεις, μαλλον δεν θα επρεπε να απευθυνεσαι σε μη ελεγχομενο αναγνωστικο κοινο... ισως θα επρεπε να τα λες σε εκεινα τα φορα, δεν με ενδιαφερει η επωνυμια σου πιστεψε με... οπως θα την ελεγα στον οποιοδηποτε την λεω και σε σενα.. και ειμαι ετοιμος και γω με την σειρά μου να δεχθω οποιαδηποτε κριτική απο τον οποιοδήποτε που εχει μια επιχειρηματολογική βάση.... ειμαστε συμφωνοι;
Δεν ηθικολογώ και ουτε φαντασιωνομαι, σου εξηγω πολύ απλά πως δεν ανακάλυψες την Αμερική, βρεθηκες και συ θυμα της γραφειοκρατιας, κατεληξες να χρησιμοποιείς "μεσα" και στο τελος βγηκες και κουρεμενος.. οπως λες ελεγχόμενα παρανομώντας .. σωστα;
Το ηθικο της υποθεσης χεστο... το αληθινο πρόβλημα ομως παρόλη την γλαφυρότητα παραμένει, εσυ ισως εχασες τον χρονο σου καθολα σεβαστο, αλλοι εχουν χασει ποδια και χερια, εχουν μπει φυλακη για κανα διχρονο κα και δεν ειχαν καμια "ιδιοτητα" να τους ξελασπώσει... Δεν ξερω αν καταλαβαινεις την λεπτη γραμμη της κωμωδιας απο την τραγωδια.... ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι.
Ομολογώ πως με το σάντουιτς γελασα...
Ban 'em all
Δηλ εσυ σταμπακ καθε φορα που αντιμετωπιζεις το τερας της γραφειοκρατιας, αδικαιολοογητες καθυστερησεις και πηγαινε ελα κλπ στις συναλλαγες σου με το δημοσιο, προβαινεις σε καταγγελιες, αναφορες και εισαγγελεις? Για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη...
...ex 88 SS 600 GR
Οχι Μητσο μου. Σκυβω το κεφαλι και με κανουνε γιο γιο ο καθε μη πω τι, περιμενοντας να φιλοτιμηθει να με εξυπηρετησει.... και που σαι, διχως να φανει οτι γκρινιαζω και ενισταμαι γιατι θα πάρω τα @@ μου στο τελος... δεν θα ναι και η πρωτη φορά δα...
απο την αλλη εχουμε φαει κλησεις για πολυ μικροτερα αδικηματα.... απο την πλαστογραφεια
δεν εχουμε ολοι μπαρμπες στην κορωνη ουτε ειμαστε δημοσιογραφοι ή οτι αλλο εμπεριεχει προνομιακη μεταχειριση.....
νταξ τωρα;
Ban 'em all
Να σου πω τι εκανα εγω.Στο υπουργειο στον Πειραια.Επειδη μια γεροντοκορη υπαλληλος με πηγαινε πιπα κωλο για να επανεκδωσει την ειδικη καρτα για το ταξι,πηγα στη διευθυντρια της και εκανα τα παραπονα μου.Εκεινη φωναξε την υπαλληλο μπροστα μου,εγινε μια αντιπαραθεση,η δουλεια μου τελειωσε σε 5 λεπτα κι η θεια μου ειπε υο αμιμητο:Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Δηλ εσυ σταμπακ καθε φορα που αντιμετωπιζεις το τερας της γραφειοκρατιας, αδικαιολοογητες καθυστερησεις και πηγαινε ελα κλπ στις συναλλαγες σου με το δημοσιο, προβαινεις σε καταγγελιες, αναφορες και εισαγγελεις? Για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη...
-Καλα επρεπε να πας στην διευθυντρια?![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related