Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 82

Θέμα: 80 εκατοστα ρεεεεε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αν δεν εχεις δηλωσει τον χωρο σαν "Χωρο Σταθμευσης" με αδεια απο την πολεοδομια (που κοστιζει αρκετα σε πληροφορω)....και ελικοπτερο να παρκαρεις μεσα , κανενα μετρο που θα παρεις δεν θα ειναι νομιμο.
    Η πιο ευκολη λυση ειναι να εχεις παντα κατι δικο σου μπροστα παρκαρισμενο.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Το οτι ειναι ιδιωτικος χωρος, ΔΕΝ σημαινει οτι αυτοματα μπορεις να το ονομασεις παρκινγκ. Μπορεις να παρκαρεις οτι θελεις μεσα αλλα ΔΕΝ μπορεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ, επειδη ειναι δικος σου χωρος, να απαγορευεις σε καποιον αλλο να παρκαρει ακριβως εκει μπροστα που ΔΕΝ ειναι ιδιωτικος σου χωρος αλλα μια νομιμη θεση σταθμευσης στον δρομο.

ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει αδεια, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι χαρακτηρισμενος ως χωρος σταθμευσης στα πολεοδομικα σχεδια, για να μπορεις να ζητας απο τους αλλους να μην παρκαρουν εκει.

Πιο απλα? Το οτι εσυ εκανες/μετετρεψες/ονομασες τον δικο σου ιδιωτικο χωρο σε παρκινγκ, δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι...

Ακομα πιο απλα? Εφτιαξα το σπιτι μου ετσι ωστε να εχει αυλη? Ωραια. Θελω να βαζω το αυτοκινητο μου εκει μεσα? Επισης ωραια. ΔΕΝ εχω το δικαιωμα να απαγορευω σε κανεναν να παρκαρει μπροστα απο την αυλη μου οπου η θεση στον δρομο ειναι δημοσια.

Θα φας χοντρη "καμπανα" καθε φορα που ενας θα σε καταγγξλει...
    Διαβασε λιγο την νομοθεσια...πρεπει να εχει αδεια το κτιριο απο πριν και να ειναι χαρακτηρισμενο σαν παρκινγκ απο κατασκευης του κτιριου,να τηρει καποιες αναλογικες διαστασεις κλπ...
    Αυτο που κανεις εσυ ειναι να θεωρεις "τσιφλικι σου " τον χωρο μπροστα απο το πεζοδρομιο ενω δεν ειναι !!!
    Ακομα και για την ραμπα μπορεις να φας μυνηση!!

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtop...35066&start=15
    http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=1363
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Αυτο που κανεις εσυ ειναι να θεωρεις "τσιφλικι σου " τον χωρο μπροστα απο το πεζοδρομιο ενω δεν ειναι !!!

...δεν ανοιγω τα λινκ περι νομοθεσιας φιλαρακι....εξ'αρχης σου λεω οτι εχεις δικιο....

Ουτε θεωρω τσιφλικι μου τιποτα......πιο πολυ εκκληση σε φιλοτιμο ειναι (δεν ζηταω να παρκαρω νταλικα-ουτε καν μηχανακι!)...λιγα εκατοστα να περναω θελω , πιστευω οτι η πολεοδομηση της πολης μας , η χωροταξια της γειτονιας αυτης και η κοινωνια μας γενικοτερα θα μπορεσει να ανταπεξελθει στο ''χτυπημα'' που θελω να της ριξω!:rotflmao: :rotflmao:

... λεω ''φιλοτιμο'' και εξηγουμαι:
    ''θες να παρκαρεις?..κουρασμενος απο την δουλεια?''ΩΡΑΙΑ!
    ''δεν θες ο καθε μ@λακας να ιδιοποιειται τους χωρους σταθμευσης με καρεκλες και μπετονια?''....ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΑ!

....αφου βλεπεις ρε μ@λακα το ''Ρ'' , δεν μπορεις να καταλαβεις οτι μπαινοβγαινει αλλος ενας μ@λακας και αν τον κλεισεις θα τον ταλαιπωρησεις?...και να τον κλεισεις απ'εξω παλευεται!...αν τον κλεισεις μεσα και δεν μπορει να παει για δουλεια???

Εαν υπηρχε αυτο το φιλοτιμο δεν θα καναμε αυτην την κουβεντα τωρα.....εχω αδικο?
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ....εχω αδικο?
    όχι, αλλά καθώς ούτε νόμιμος είσαι, ούτε φιλότιμο υπάρχει,
    η λύση με το χρέπι που έχεις σκεφτεί νομίζω είναι η καλύτερη δυνατή
    Ξέρω από βέσπα!

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    ...δεν ανοιγω τα λινκ περι νομοθεσιας φιλαρακι....εξ'αρχης σου λεω οτι εχεις δικιο....

Ουτε θεωρω τσιφλικι μου τιποτα......πιο πολυ εκκληση σε φιλοτιμο ειναι (δεν ζηταω να παρκαρω νταλικα-ουτε καν μηχανακι!)...λιγα εκατοστα να περναω θελω , πιστευω οτι η πολεοδομηση της πολης μας , η χωροταξια της γειτονιας αυτης και η κοινωνια μας γενικοτερα θα μπορεσει να ανταπεξελθει στο ''χτυπημα'' που θελω να της ριξω!:rotflmao: :rotflmao:

... λεω ''φιλοτιμο'' και εξηγουμαι:
    ''θες να παρκαρεις?..κουρασμενος απο την δουλεια?''ΩΡΑΙΑ!
    ''δεν θες ο καθε μ@λακας να ιδιοποιειται τους χωρους σταθμευσης με καρεκλες και μπετονια?'....'ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΑ!

....αφου βλεπεις ρε μ@λακα το ''Ρ'' , δεν μπορεις να καταλαβεις οτι μπαινοβγαινει αλλος ενας μ@λακας και αν τον κλεισεις θα τον ταλαιπωρησεις?...και να τον κλεισεις απ'εξω παλευεται!...αν τον κλεισεις μεσα και δεν μπορει να παει για δουλεια???

Εαν υπηρχε αυτο το φιλοτιμο δεν θα καναμε αυτην την κουβεντα τωρα.....εχω αδικο?
    καλε μου φιλε καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου αλλα επι της ουσιας δεν εχει βαση.δεν μπορεις να επικαλεισαι φιλοτιμο οταν αυτο που ζητας ειναι παρανομο.φανταζεσαι ολοι να επιλαλουντο φιλοτιμο για θεση parking?δεν θα υπηρχε χωρος σταθμευσης για κανεναν.
    εγω στο σπιτι μου εχω πληρωσει δυο θεσεις παρκιν και αναφερεται στην πολεοδομια.ηδη εχεις αυθαιρετησει με το να βαψεις το πεζοδρομιο,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρκαρεις το χρεπι που θα αγορασεις με πινακιδες απ εξω.εχωντας πινακιδες εχεις και δικαιωμα να καταλαμβανεις χωρο σταθμευσης στο οδοστρωμα.και παλι σου λεω οτι καταλαβαινω τη θεση σου αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν οι αλλοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Το οτι ειναι ιδιωτικος χωρος, ΔΕΝ σημαινει οτι αυτοματα μπορεις να το ονομασεις παρκινγκ. Μπορεις να παρκαρεις οτι θελεις μεσα αλλα ΔΕΝ μπορεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ, επειδη ειναι δικος σου χωρος, να απαγορευεις σε καποιον αλλο να παρκαρει ακριβως εκει μπροστα που ΔΕΝ ειναι ιδιωτικος σου χωρος αλλα μια νομιμη θεση σταθμευσης στον δρομο.

ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει αδεια, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι χαρακτηρισμενος ως χωρος σταθμευσης στα πολεοδομικα σχεδια, για να μπορεις να ζητας απο τους αλλους να μην παρκαρουν εκει.

Πιο απλα? Το οτι εσυ εκανες/μετετρεψες/ονομασες τον δικο σου ιδιωτικο χωρο σε παρκινγκ, δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι...

Ακομα πιο απλα? Εφτιαξα το σπιτι μου ετσι ωστε να εχει αυλη? Ωραια. Θελω να βαζω το αυτοκινητο μου εκει μεσα? Επισης ωραια. ΔΕΝ εχω το δικαιωμα να απαγορευω σε κανεναν να παρκαρει μπροστα απο την αυλη μου οπου η θεση στον δρομο ειναι δημοσια.

Θα φας χοντρη "καμπανα" καθε φορα που ενας θα σε καταγγξλει...
    Διαβασε λιγο την νομοθεσια...πρεπει να εχει αδεια το κτιριο απο πριν και να ειναι χαρακτηρισμενο σαν παρκινγκ απο κατασκευης του κτιριου,να τηρει καποιες αναλογικες διαστασεις κλπ...

νομικά έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το ίδιο ξέρω και εγώ για όλους τους άλλους που έχουν ένα μαμημένο P έξω από το parking τους και δεν τους το κλείνω ώστε να κάνουν τη δουλειά τους και εκείνοι εφόσον έχουν ένα parking να βάζουν τα αυτοκίνητα τους ή τις μηχανές τους.

ποιος πληρώνει εξάλλου στο δήμο για να είναι νόμιμο το parking του, κανένας απλά (ή έστω ελάχιστοι γιατί κάποιοι θα πεταχτούν και θα δηλώσουν νομότυποι οπότε το δέχομαι εκ των προτέρων)

παρόλα αυτά εγώ δεν παρκάρω ΠΟΤΕ έξω από ένα χαρακτηρισμένο σαν parking χώρο γιατί το σέβομαι πάω λίγο παρακάτω και κάνω την δουλειά μου, το ίδιο ζητάω και γω χωρίς να καταφεύγω σε ακραίες λύσεις καφασιών και χαζολογημάτων λίγο σεβασμό ο ένας στον άλλο δεν είναι κάτι φοβερό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    νομικά έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το ίδιο ξέρω και εγώ για όλους τους άλλους που έχουν ένα μαμημένο P έξω από το parking τους και δεν τους το κλείνω....

παρόλα αυτά εγώ δεν παρκάρω ΠΟΤΕ έξω από ένα χαρακτηρισμένο σαν parking χώρο γιατί το σέβομαι πάω λίγο παρακάτω και κάνω την δουλειά μου....
    ....ρε γ@μοτ δεν εχω κλεισει ΠΟΤΕ parking.......ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!

Μου κανει για πολυ ''καφριλα'' να πας να παρκαρεις μπροστα απο σημα ''Ρ''.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    ....,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρκαρεις το χρεπι που θα αγορασεις με πινακιδες απ εξω.εχωντας πινακιδες εχεις και δικαιωμα να καταλαμβανεις χωρο σταθμευσης στο οδοστρωμα....
    ...για εκει θα παει η δουλεια , το βλεπω......

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    ....ρε γ@μοτ δεν εχω κλεισει ΠΟΤΕ parking.......ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!
    Κι αυτοί που παρκάρουν εκεί που σε ενοχλεί δεν κλείνουν κανένα parking πάντως.
    Το να βάλεις εσυ ενα P δεν σημαίνει τίποτα απολύτως εφ όσον δεν εχεις αδεια για χωρο σταθμευσης.

Φαντασου οτι εγω εχω κανονικό parking με 4 μετρα πρόσοψη, αδεια κανινικά, 3 σήματα κλπ.
    Πολλές φορες παρκάρει αυτοκίνητο και μου το κλείνει...

Κι εγω σκεφτηκα να βαλω εμπόδιο, αλλά είναι παράνομο.

Με ενα μηχανακι θα λυθει το πρόβλημα. Να ειναι 50ρι αλλιώς θέλει και τελη κυκλοφορίας δεν φτανει η πινακίδα όπως ειπώθηκε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    αφου υπαρχει ατομο με αναπηρια διπλα,παιρνει πινακιδα απο τον δημο(?) που μεχρι και θεση παρκινγκ μπορει να του κραταει.
    ξερω ενα διαβητικο και εναν με κινητικα προβληματα που το εκαναν γιατι ειχαν ο ενας προβλημα με εισοδο εξοδο και ο αλλος προβλημα με ραμπα
    δες τι μπορειτε να κανετε μαζι
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πηγαίνεις στον Δήμο της περιοχής σου και κάνεις αίτηση για να τοποθετήσεις πινακίδες απαγόρευσης στάσης -σταθμευσης .Θα σου ζητήσουν βέβαια κάπoια χαρτιά π.χ κατόψη παρκιν ή πυλωτής.

Στη συνέχεια θα σου χορηγήσει ο Δήμος σου μία αδεια που θα αναγράφει και το μήκος του δρόμου που θα ισχυέι η σχετική απαγορευση ( συνήθως 3,5 με 5 μέτρα ανάλογα με με τα κριτήρια που υπάρχουν).

Στη συνέχεια πηγαίνεις σε ένα κατάστημα που φτιάχνει διαφημιστικές πινακίδες και παραγγέλνεις 2 πινακίδες απαγόρευσης στάσης -στάθμευσης προσοχη όμως ζητάς να αναγράφεται στο ορατό μέρος τους ,ο αριθμός απόφασης του Δημου(αν δεν αναγράφεται η Τροχαία δεν εχει το δικαίωμα να γράψει τον παραβάτη ή και να μεταφέρει το όχημα με τον γερανό ) και τις τοποθετείς στην είσοδο του parking.

Απο σχετικό ερώτημα στο http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic....parking#p43232

Απο την στιγμή που δεν έχεις άδεια , δεν μπορείς με κανένα νόμιμο τρόπο να μπλοκάρεις δίοδο στο οδόστρωμα για να έχεις ελεύθερη είσοδο , έξοδο.

Ο μόνος ημι-νόμιμος τρόπος είναι να παρκάρεις δικό σου όχημα εκεί μπροστά. Ημί-νόμιμος διότι και αυτό το όχημα να ξεπεράσει κάποιο διάστημα άνευ μετακίνησης άνετα στο σηκώνει ο Δήμος ώς "παρατημένο".

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Κι αυτοί που παρκάρουν εκεί που σε ενοχλεί δεν κλείνουν κανένα parking πάντως.
    Το να βάλεις εσυ ενα P δεν σημαίνει τίποτα απολύτως εφ όσον δεν εχεις αδεια για χωρο σταθμευσης.
    ούτε και αυτά κλείνω όμως και ας το ξέρω ότι δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα, είναι θέμα νοοτροπίας.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    αν εχει πινακιδες,θα στο σηκωσει σαν παρατημενο μονο μετα απο καρφωτη και 2-3 συστασεις.αν ειναι βρωμικο η/και σπασμενο,τοτε μπορει ο καρφωτικος να ισχυριστει πως ειναι εστια μικροβιων,ποντικων,τρυποκαρυδων κλπ.το εχω ρωτησει για εναν τυπα που παρκαρει,επιτηδες,ενα φορτηγακι του ετσι ωστε να κλεινει 2 θεσεις για να ειναι ανετος...ο δικος μου δημος ετσι ειπε,τωρα μπορει να μην θελουν και να κανουν τιποτα λογω εκλογων(συμπτωματικα την περασμενη εβδομαδα ρωτησα)
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Απο σχετικό ερώτημα στο http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic....parking#p43232

Απο την στιγμή που δεν έχεις άδεια , δεν μπορείς με κανένα νόμιμο τρόπο να μπλοκάρεις δίοδο στο οδόστρωμα για να έχεις ελεύθερη είσοδο , έξοδο.

Ο μόνος ημι-νόμιμος τρόπος είναι να παρκάρεις δικό σου όχημα εκεί μπροστά. Ημί-νόμιμος διότι και αυτό το όχημα να ξεπεράσει κάποιο διάστημα άνευ μετακίνησης άνετα στο σηκώνει ο Δήμος ώς "παρατημένο".

Gandalf
    επειδη ενα φεγγαρι δουλευα σε οδικη και μαζευαμε παρατημενα σας λεω τα εξης.ποτε δεν σηκωναμε οχημα με πινακιδες.εκτος αν πιστοποιημενα το υγειονομικο το εκρινε επικινδυνο για τη δημοσια υγεια(ποντικια κτλ).
    οσα δεν ειχαν πινακιδα,πρωτα κολουσαμε ενα ειδοποιητηριο με ανοχη ενος μηνος.αν και τοτε ο ιδιοκτητης δεν συμορφωνοταν τοτε τα πηγαιναμε στο οδδυ που παλι υπηρχε ενας μηνας αναμονης.αν δεν εμφανιζοταν ιδιοκτητης προχωρουσε η διαδικασια πλειστηριασμου οπου και παλι ο ιδιοκτητης ειχε τον πρωτο λογο στην πρωτη προσφορα

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    σορρυ για το σπαμ φιλαρακι, αλλα αλλαξε τιτλο γιατι ψαρωνουμε μερικοι κ μετα απογοητευομαστε:wacko:
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το Κρανοσ Ρεεεεε!
    από powerphot στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 65