Αφού η κούτα του έγραφε medium, τότε μάλλον έχουν κάνει λάθος. Κι εγώ από Αγγλία παρήγγειλα το XR-1000 και γράφει Ε6. Και ήταν αυτό ακριβώς που είχα δοκιμάσει και εδώ σε καταστήματα.
Αφού η κούτα του έγραφε medium, τότε μάλλον έχουν κάνει λάθος. Κι εγώ από Αγγλία παρήγγειλα το XR-1000 και γράφει Ε6. Και ήταν αυτό ακριβώς που είχα δοκιμάσει και εδώ σε καταστήματα.
Αυτό που έχω να πώ τελικά είναι ότι εκεί στο fc-m@t@ δεν ξέρουν τι θα πεί εξυπηρέτηση πελατών.
Στέλνω 10 mail (περιγράφω τη κατάσταση αναλυτικά κ στα επόμενα επιμένω ζητώντας απάντηση)για να απαντήσουν μετά από 10 μέρες, χαλαρά με ένα απλό "εντάξει στείλτο πίσω κ βλέπουμε" χωρίς καν τα τυπικά (dear sir και τέτοια).
Και βλέπουμε τι;Θα μου στείλουν άλλο large;θα στείλουν άλλο μέγεθος; και γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Τα ρωτάω αυτά, στέλνω άλλα δέκα email ακόμα να απαντησουν.
Εγώ δηλαδή πρέπει να πληρώσω , να το στείλω πίσω και να περιμένω σα μαλάκας αυτούς που κάνουν δέκα μέρες να απαντήσουν σε ένα mail, να το λύσουν ;
$#@$*&^
Δυστυχως αυτος ειναι ο κινδυνος των αγορων μεσω internet.Τα εξοδα επιστροφης και ξανα αποστολης σε 'σενα,ποιος τα πληρωνει;Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Αυτό που έχω να πώ τελικά είναι ότι εκεί στο fc-m@t@ δεν ξέρουν τι θα πεί εξυπηρέτηση πελατών.
Στέλνω 10 mail (περιγράφω τη κατάσταση αναλυτικά κ στα επόμενα επιμένω ζητώντας απάντηση)για να απαντήσουν μετά από 10 μέρες, χαλαρά με ένα απλό "εντάξει στείλτο πίσω κ βλέπουμε" χωρίς καν τα τυπικά (dear sir και τέτοια).
Και βλέπουμε τι;Θα μου στείλουν άλλο large;θα στείλουν άλλο μέγεθος; και γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Εγώ δηλαδή πρέπει να πληρώσω , να το στείλω πίσω και να περιμένω σα μαλάκας αυτούς που κάνουν δέκα μέρες να απαντήσουν σε ένα mail, να το λύσουν ;
$#@$*&^
Δηλαδη αν σου εγραφαν dear sir θα αλλαζε κατι;Τελος παντων...τωρα τι γινεται.
Με τι τροπο εχεις πληρωσει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
...
Α και να ξερεις η εξυπηρετηση τους δεν ειναι και η καλυτερη..
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
$#@$*&^
τα εχω περασει![]()
@krubas
Εννοείται πως δεν έχω καμιά κάυλ@ να με προσφωνούν κύριο !Αλλά δε φτάνει που με έχει γραμμένο σαν πελάτη, ούτε τους τύπους δεν κρατάει !
Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εμένα αν δε κάνω λάθος, τα της αποστολής του καινούριου πίσω Ελλάδα δεν ξέρω. Αντικαταβολή είχα πληρώσει.
Προς το παρόν το έχω βάλει αγγελία...
και έβγαλες άκρη;Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
τα εχω περασει![]()
η ακρη ειχε βγει μονη της, αλλα εμενα δεν με ενημερωναν..
δες και τί ειχα γραψει τοτε
το τελευταιο που εγραψα παντως δεν το τηρισα, γιατι το κρανος πριν κανα 2μηνο απο κει το πηρα, χωρις παρατραγουδα αυτη τη φοραΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
εγώ ένα ζευγάρι γάντια παρήγγειλα από εκεί, αλλά όταν έκανα το checkout ξέχασα να δώσω το κουπόνι για έκπτωση 10% που είχα.. τους πήρα τηλ και τους είπα ότι ξέχασα να δώσω το εκπτωτικό κουπόνι που είχα και μου είπαν ''οκ θα το βάλουμε εμείς τώρα'', ε από τότε αρχισαν τα παρατραγουδα...
περίμερα 15 μέρες, και βλέποντας οτι αργουν υπερβολικα τους πηρα τηλεφωνο.. επιασα γραμμη μετα απο 2 μερες (δεν το σηκωνε κανεις).. ουτε στα mails απανταγαν..
Όταν μίλησα τελος πάντων με τον πωλητή εκεί πέρα τί μου είπε? ''Α ξέρετε δεν έχουμε διαθέσιμο το μέγεθος που παραγγείλατε και γι'αυτο δεν σας τα έχουμε στείλει'' . Και του λέω εγώ δεν έπρεπε να ενημερωθώ?? Τί να πω δηλ τέτοια απαξίωση ούτε από τους παρακμιακούς πωλητές στο ebay. Ακύρωσα την παραγγελία και τα εφερα απο Αμερικη τα γαντια και μου βγηκαν 20? φτηνότερα! (δεν πληρωσα τελωνιο)
Δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω από fc moto ποτέ..![]()
Και τελικα αν ολα πανε καλα και σου αλλαξουν το κρανος,ποσο θα σου στοιχισει;Μπορει και πιο ακριβα απο εδω.Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
@krubas
Εννοείται πως δεν έχω καμιά κάυλ@ να με προσφωνούν κύριο !Αλλά δε φτάνει που με έχει γραμμένο σαν πελάτη, ούτε τους τύπους δεν κρατάει !
Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εμένα αν δε κάνω λάθος, τα της αποστολής του καινούριου πίσω Ελλάδα δεν ξέρω. Αντικαταβολή είχα πληρώσει.
Προς το παρόν το έχω βάλει αγγελία...
και έβγαλες άκρη;
Οταν ξαναψωνισεις απο το internet φροντισε να πληρωσεις μεσω paypal.Οτι χρειαστεις,ειτε πληροφορια ειτε προιοντα ρωτα με.