Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 107

Θέμα: Διακαναλική συνέντευξη ΓΑΠ...

Βρεγμένο μέλος Το avatar του/της kaiba
    Μου αρέσει που καθίσατε και την παρακολουθήσατε . Τι περιμένατε να πει ; Αλήθειες ; Εγώ υποψιάζομαι πως και τις ερωτήσεις θα τις ήξερε . Δεν κάθισα να το δω . Βγήκε να πει μαλακιές μπας και τον ψηφήσει κανένας . Δεν φοβάμαι σα λαός έχουμε κάνει και γάμο τις επιλογές τόσα χρόνια .

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    φορ δε πουτς για αλλη μια φορα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

Αηδία!

Για πόσο μαλάκες μας περνάνε άραγε...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Πολλη φόρα παιδες και πολυ θυμο βλεπω,συμπασχω...
    Το θεμα ομως ειναι,οταν φτασετε μπροστα απο την ρημαδα την καλπη θα σκεφτειτε ετσι?
    Γιατι ολοι φωναζετε αλλα οι πρασινομπλε Μαυρογιαλουροι παιρνουνε μαζι ενα 75%+ του εκλογικου σωματος.
    Οποτε εαν ειμαστε τοσο ραγιαδες σαν ψηφοφοροι,διατι διαμαρτυρομαστε?
    Εμενα να με συμπαθατε αλλα ασπαζομαι την σκεψη του τεραστιου Νικολα του Ασιμου,Ελληνες κλαστε ελευθερως ...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ετσι απλα λοιπον Το avatar του/της ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ
    ειναι καιρος να πιασουμε τα παλουκια κ να τους τα ΒΑΛΟΥΜΕ στον [μπιτ για το εσρ.]
    ολα αλλαζουν αρκει να το πιστεψεις!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    [...] Οποτε εαν ειμαστε τοσο ραγιαδες σαν ψηφοφοροι,διατι διαμαρτυρομαστε?
    [...]
    γιατι ειναι ευκολο και τζαμπα

@Gandalf : Εχεις βαλθει να γινει το μοτο πολιτικο φόρουμ; Κι εσυ και τόσοι άλλοι που ανοιγετε ασχετα θέματα "προβληματισμου" ή "επικαιρότητας" ή απλα αναπαράγετε σκουπιδια απο τρωκτικα και ζουγκλες...

Βάλτε λιγο μετρο ή σπαταληστε το χρονο σας σε κανενα μπλογκ απο το χιλιαδες που υπαρχουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ήταν τόσο προβλέψιμο ότι θα ήταν μπουρδολογία και τίποτα άλλο που δεν κάθισα να χάσω το χρόνο μου

βασικά αντί για μία ώρα όλο το νόημα θα μπορούσε να κρατήσει 2 λεπτά με τις εξής προτάσεις από την μεριά του πρωθυπουργού.

Παραλάβαμε χάος stop
    Η ΝΔ τα έκανε πουτάνα stop
    Προσπαθούμε να σώσουμε τη χώρα από τη χρεωκοπία stop
    Αλλά δεν έχουμε σχέδιο και το (ψάχνουμε, βρίσκουμε) στην πορεία stop
    Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είναι αναγκαστικές παράπλευρες απώλειες stop
    Μη μου κάνετε ερωτήσεις κοιτάξτε το μνημόνιο και απαντήστε στα υπόλοιπα stop
    Για το θέμα της ανάπτυξης έχω βγει γύρα σε όλο τον κόσμο και θα φέρω επενδύσεις από όπου βρω (Κινέζους, Ισραήλ, Αραβες κτλ) και βλέπουμε stop
    Οι εξεταστικές είναι για τα μάτια του κόσμου, δεν θα μπει κανένας φυλακή απλά γίνονται για να πούμε ότι βάλαμε το μαχαίρι στο κόκκαλο stop
    Ψηφίστε μας για να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας stop

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    γιατι ειναι ευκολο και τζαμπα

@Gandalf : Εχεις βαλθει να γινει το μοτο πολιτικο φόρουμ; Κι εσυ και τόσοι άλλοι που ανοιγετε ασχετα θέματα "προβληματισμου" ή "επικαιρότητας" ή απλα αναπαράγετε σκουπιδια απο τρωκτικα και ζουγκλες...

Βάλτε λιγο μετρο ή σπαταληστε το χρονο σας σε κανενα μπλογκ απο το χιλιαδες που υπαρχουν
    Οταν τα βαζεις εσυ ομως ολα μια χαρα.

Οπως στο σε ειδα που εβαζες χερι σε οποιον σπαμαρε και μολις αρχισες εσυ να σπαμαρεις στραβωνες κιολας οταν στην λεγαμε.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt.... δεν ήξερα οτι σε έβαλαν λογοκριτή των πάντων. Να το ξέρουμε δηλαδή. Συγνώμη κιόλας που ειδικά τα θέματα της πολιτικής με απασχολούν περισσότερο απο το να πάω μια βόλτα με την μηχανή... που δεν θα έχω και μηχανή αν τελικά το καλοσκεφτείς με αυτά που περνάμε.

Η μηχανή είναι το σημείο ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ... δεν είναι το ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Cpt.... δεν ήξερα οτι σε έβαλαν λογοκριτή των πάντων. [...]

Gandalf
    Tην άποψή μου είπα, πρόσεχε λιγο τις λέξεις

Ζεφυρε, ας μου τα φανε όλα τα θρεντ, καρφι δε μου καιγεται
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Άποψη είναι ...

όλα όσα έγραψες χωρίς το "Βάλτε λιγο μετρο ή σπαταληστε το χρονο σας σε κανενα μπλογκ απο το χιλιαδες που υπαρχουν " το οποίο απο τα λίγα Ελληνικά που γνωρίζω ΥΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ πράξη...

Εν πάση περιπτώση... όπως είπα και πριν εφόσον μιλάμε με απόψεις.

Η μηχανή είναι το κοινό ενδιαφέρον και έχω ουκ ολίγα θέματα και μηνύματα στο ιστορικό μου εδώ μέσα... δεν είναι όμως το μόνο μου ενδιαφέρον. Και αν μη τι άλλο απο όσο βλέπω και παρατηρώ απο συμμετοχή σε παρόμοια νήματα... αυτό ισχύει και για πολλούς άλλους εδώ.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Ο ακατανομαστος εφηβος των 93ετων ειπε πως ειναι αναποφευκτο και αυτονοητο πως το βιοτικο επιπεδο των Ελληνων ΠΡΕΠΕΙ να κατεβει (εκει που κλαιγαμε για τα 700 ευρω που δεν ανεβαινανε)

ΟΠΟΤΕ ο Camden Hardog να επιστρεψει το SAAB και να αγορασει Hyundai Accent...(ολοι στη λενε , εγω ετσι να κατσω?)

εμενα γνωμη μου ειναι πως στην καλυτερη περιπτωση (ακομα κι αν "ξεσηκωθουμε" δηλαδη) δεν προκειται να αλλαξει κατι...γι 'αυτο το λενε 'κατεστημενο' ....

Θα σας ανεβασουν τους μισθους? θα ρεει μετρητο στην αγορα? οχι.... απλα αν ξεσηκωθουν οι Ελληνες ...θα σηκωσει τα χερια ο Γιωργακης ...θα παραιτηθει επειδη ειμαστε απαραδεκτοι και δε "συμμορφωνομαστε" και η μοιρα μας θα πεσει σε χερια αλλου μαλακα ανικανου
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ζεφυρε, ας μου τα φανε όλα τα θρεντ, καρφι δε μου καιγεται

Αυτο τι ειναι τωρα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Αυτο τι ειναι τωρα?
    Απλα, λέω οτι και να μου ξηλώσουν οι μοντς θρεντ εαν ειναι ασχετα με το φορουμ δε θα με πειραξει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Όπως είχε πει και ο μέγας Χαρυ Κλυν για τον πατέρα του :

«ρε… αυτός είναι ικανός να μιλαει δυο ώρες για την αξία της σιωπής…»

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνεντευξη Pedrosa στο crash.net
    από vassilis88 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2007, 21:01
  2. Συνεντευξη pedrosa στο motogp.com