Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ξανα ebay-ερωτηση

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Καθόλου κουλό ...

Αν είσαι αποφασισμένος και σωστά ενημερωμένος να πάρεις κάτι βάζεις το ποσό που εσύ θεωρείς πως αξίζει να δώσεις και τελειώνει εκεί.

π.χ. Πήρα πρόσφατα ενα ζευγάρι μπότες MEINDL για πεζοπορία κτλ.. (οι γνώστες θα ξέρουν την μάρκα). Ο πληστηριασμός ξεκίναγε απο τις 10 uk λίρες καθώς είχαν ενα μικρό ελάττωμα (απο τις 120λίρες λιανικής... ). Έβαλα 50 λίρες ώς μέγιστο χτύπημα γιατί τόσο θεώρησα οτι αξίζαν...

Προς το τέλος της δημοπρασίας, οριακά έγιναν δικές μου καθώς ο προηγούμενος είχε δώσει 49 λίρες!!!

Οι περισσότεροι που παίζουν σε πληστηριασμούς γνωρίζουν την αξία του κάθε προϊόντος και δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τρελά λεφτά για να πάρουν το όποιο αντικείμενο .. και για να το φέρουμε στην πραγματικότητα.

ΟΔΔΥ και μηχανές.. βγάινουν δημοπρασία απο 100 ευρώ ας πούμε. Έχεις στην τσέπη 5000 ευρώ καθώς τόσο θεωρείς οτι αξίζει. Στο μυαλό σου έχει αυτό ώς μέγιστο χτύπημα. Η δημοπρασία ανεβάινει και εσύ χτυπάς ζωντανά με όριο τις 5000 αν είσαι τυχερός μπορεί να σταματήσει πολύ πιο νωρίς το χτύπημα στα 2΄η 3000 μπορεί όμως να πάει και στα όρια σου, μπορεί και παραπάνω.

Απλά το ebay κάνει όλη αυτή την διαδικασία αυτόματη. Αν τώρα βέβαια θες να το παίξεις "μπρούκλης" και να πετάξεις χρήματα (χωρίς να τα έχεις) μπορείς να δώσεις ενα μέγιστο χτύπημα σε τρελό ποσό και να προσεύχεσαι μην βρεθεί κανάς άλλος λιγότερο τρελός απο εσένα και δώσει "παρά 10" απο σένα και πρέπει να πληρώσεις μετά.

Υπόψη οτι υπαναχώρηση απο πληστηριασμό σε ebay έχει ποινές.

edit=== υπόψη οτι το max bid δεν φαίνεται σε κανέναν παρά μόνο σε σένα...έτσι δεν μπορεί να "στηθεί" τίποτα απο πωλητή ή αγοραστή άλλον ===/edit

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οποτε ολο αυτο λειτουργει ουσιαστικα εναντιον του πωλητη

διοτι αν εγω μπω και δω οτι εσυ θα το φτασεις μεχρι 400 ευρω, δεν θα μπω καν στην διαδικασια να σε χτυπησω

οποτε εσυ μπορει να το παρεις και 12 πχ.

όχι ρε συ, γιατί το max bid των άλλων παιχτών δεν το ξέρεις, δε μπορείς να το δείς!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    όχι ρε συ, γιατί το max bid των άλλων παιχτών δεν το ξέρεις, δε μπορείς να το δείς!
    ε τοτε ενταξυ

ειναι απολυτα λογικο ρε παιδια..

το κουλο που ελεγα πηγαινε σε αυτο, οτι αν ξερεις τα μαξ bid των αλλων δεν μπαινεις καθολου

οποτε το ολο πραγμα ειναι οτι να ναι..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οποτε ολο αυτο λειτουργει ουσιαστικα εναντιον του πωλητη

διοτι αν εγω μπω και δω οτι εσυ θα το φτασεις μεχρι 400 ευρω, δεν θα μπω καν στην διαδικασια να σε χτυπησω

οποτε εσυ μπορει να το παρεις και 12 πχ.

αντι πχ, αν δεν υπηρχε το μαξ bid μπορει να κοντραραμε για λιγο, μεχρι να βαρεθω, και να το φταναμε, μπορει οχι στα 400, αλλα σιγουρα πανω απο 12 ευρω
    Κάτι έχεις μπερδέψει. Δεν μπορεί κανείς εκτός του bidder να δει ποιό είναι το max ποσό που έχεις ορίσει.
    Εχω δει δημοπρασία σε μεταχείρω διπλά αμορτισέρ της Ohlins που συνήθως έφταναν τα 200?, να φτάνουν στα 450 (ακριβότερα από καινούργια), επειδή οι δύο που μπλέχτηκαν στην κόντρα ήταν άσχετοι με το θέμα. (2-3 συναλλαγές έκαστος)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Κάτι έχεις μπερδέψει. Δεν μπορεί κανείς εκτός του bidder να δει ποιό είναι το max ποσό που έχεις ορίσει.
    ναι ναι

διελευκανθηκε αυτη η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ λεπτομεροια:wacko:

anyway, δεν ειμαι εγω ο ενδιαφερομενος, απλα με αυτα που παν τα παιδια στην αρχη
    πηγα να βγαλω μια ακρη του πως δουλευει το πραγμα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Έβαλα 50 λίρες ώς μέγιστο χτύπημα γιατί τόσο θεώρησα οτι αξίζαν...
    Μια "συμβουλη" απο εναν καμμενο

Μη βάζετε ποτε ακριβες ποσο στο max bid, αλλα παντα κομμα κατι.

Πχ δεν εχει ουσιαστικη διαφορα στο κοστος το 50 λιρες με το 50,76 ή 51,13.

Εχω χάσει μερικες δημοπρασιες έτσι αλλα εχω κερδίσει κιολας

edit

Εχω δει μάλλον να φτιαχνουν δημοπρασια ο πωλητης με καλα κολλητο, για να φτάσουν τη τιμη εκει που θέλει ο πωλητης ή και ακομα παραπανω.

ο κολλητος παρακολουθουσε και μπινταρε καθε φορα λιγο παραπανω απο το μαξ μπιντ εκεινη την ωρα ετσι ωστε να τραβηξει τη δημοπρασια σε ανεβασμενα ποσα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    χεχεχεχε.. το ξέρω αυτό... 50,5 για την ακρίβεια.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Μια "συμβουλη" απο εναν καμμενο

Μη βάζετε ποτε ακριβες ποσο στο max bid, αλλα παντα κομμα κατι.

Πχ δεν εχει ουσιαστικη διαφορα στο κοστος το 50 λιρες με το 50,76 ή 51,13.

Εχω χάσει μερικες δημοπρασιες έτσι αλλα εχω κερδίσει κιολας

edit

Εχω δει μάλλον να φτιαχνουν δημοπρασια ο πωλητης με καλα κολλητο, για να φτάσουν τη τιμη εκει που θέλει ο πωλητης ή και ακομα παραπανω.

ο κολλητος παρακολουθουσε και μπινταρε καθε φορα λιγο παραπανω απο το μαξ μπιντ εκεινη την ωρα ετσι ωστε να τραβηξει τη δημοπρασια σε ανεβασμενα ποσα.

Αργα το εμαθα αυτο το κολπο

Ευχομαι να την κερδισω

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ξανά.......ερώτηση για ανορθωτή
    από kostakisK στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 13:46
  2. ερωτηση για ebay
    από gasto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2009, 11:22