Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ωρέ πατριωτάκι, δεν χρειάζεσαι μηχανάκι για να γράψεις δυό κουβέντες.
Τα κυβικά δεν είναι εισητήριο....
Με το καλό το τραν-σΛάπ.![]()
![]()
+600 Καλωσήρθες και απο μένα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ωρέ πατριωτάκι, δεν χρειάζεσαι μηχανάκι για να γράψεις δυό κουβέντες.
Τα κυβικά δεν είναι εισητήριο....
Με το καλό το τραν-σΛάπ.![]()
![]()
+600 Καλωσήρθες και απο μένα.
Καλώς ήρθες φιλαράκι.![]()
![]()
![]()
Και τώρα δλδ δε ντρέπεσαι να γράψεις?![]()
Τρανσαλπ μωρέ?![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Πω πω τι εισαι συ αδερφακι μου;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δάσκαλε τελικά τα κατάφερες ρε μπαγάσα και βρήκες τον σωστό τον δρόμο. Μπράβο σου κι ας άργησες. Επειδή εγώ σε ξέρω και δεν χρειάζεται να λέω "ρουφιανιές", λέγε ρε Qφάλα την αλήθεια για την στέρηση της μηχανής, πες ότι ναι, γυναικείος δάκτυλος με ανάγκασε να την στερηθώ, πες ρε για το τσόκαρο που πέφτει ανελλιπώς και αδιαλείπτως από την συμβία σου και άσε τις παπάτζες για τα "νεφελίμ" που σε ανάγκασαν να στερηθείς το δίτροχο.
Τες πα μιας και είναι ή επίσημη πρώτη σου να μη σε κάνω ρόμπα σήμερα. Καλορίζικος και καλοτάξιδος και μην άγχεσαι τρώνε κι άλλοι τσόκαρο και μάλιστα περιποιημένο
:rotflmao: :rotflmao:
Γειά σου Χαρούλη κι ελπίζω να τα λέμε και σε καμία βολτούλα.
![]()
![]()
Επρεπε να με δωσεις στεγνα σε ολους εδω μεσα;;;:rotflmao: :rotflmao:
Θα σου ξηγηθω αρνταν απο κοντα οταν θα ειναι κι αλλοι συμφορουμιτες μπροστα![]()
![]()
Για δε λες κ για τα δικα σου εεεε;;;;;; Για δε λες;;;;;;;; :rotflmao: :rotflmao:
Tpap, chris_honda κ daz οταν υπαρχει το μοτορι κατω απο το σπιτι σου, γραφεις κατι και ενα χαμογελο διαγραφεται στα χειλη σου. :smilea: Οταν δεν υπαρχει γραφεις κ εισαι![]()
Οσο για το Τρανσαλπ δεν ηταν κ απο τις πρωτες μου επιλογες αλλα ειπαμε, το βρηκα καλα![]()
Να στε καλα για την υποδοχη![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.