Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: μανιβελα husqvarna te 450

Λεφτα υπαρχουν....!!!!! !! Το avatar του/της pav.ion
    σημερα επειδη δεν ειχα πολυ δουλεια το πρωι δεν αντεξα και ελυσα το πλαινο καπακι απο την μερια τις καμπανας να δω τι συμβαινει...
    η αψογη εσωτερικη κατασταση στο μοτερ επιβεβαιωνει τη σωστη συντηριση εκτος απ το κομπλερ τις μιζας που ηταν η μοναδικη φθορα που ειδα και αυτο μαρτυρα οτι μαλλον ο αυτοματος αποσυμπιεστης δεν κανει σωστα την δουλεια του....
    εχει παθει κανεις κατι παρομοιο ???
    μπας και βρω ακρη..!!!!!!!!

Αν έχεις manual δες στις πόσες μοίρες ανοίγει ο αποσυμπιεστής.

Θα χρειαστείς αυτό το μοιρογωμόνιο που μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	92ed191889f04a7596f1cc955a1b5039_o (494 x 494).jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	82,3 KB 
ID:	216952

Αρχικά δημιουργήθηκε από pav.ion
    σημερα επειδη δεν ειχα πολυ δουλεια το πρωι δεν αντεξα και ελυσα το πλαινο καπακι απο την μερια τις καμπανας να δω τι συμβαινει...
    η αψογη εσωτερικη κατασταση στο μοτερ επιβεβαιωνει τη σωστη συντηριση εκτος απ το κομπλερ τις μιζας που ηταν η μοναδικη φθορα που ειδα και αυτο μαρτυρα οτι μαλλον ο αυτοματος αποσυμπιεστης δεν κανει σωστα την δουλεια του....
    εχει παθει κανεις κατι παρομοιο ???
    μπας και βρω ακρη..!!!!!!!!
    συνηθως οι αυτοματοι,παραδιδουν πνευμα πολυ νωρις και ειναι σαν να μην υπαρχουν...απ την στιγμη που παιζει χειροκινητος εισαι κομπλε...

τωρα αν κανεις κεφι να βγαλεις εκκεντροφορο για να τσεκαρεις τον αυτοματο , καλο κουραγιο...

τα κομπλερ μιζας στα husky την ακουνε ουτως η αλλως...

το προβλημα σου δεν εχει να κανει με τον αποσυμπιεστη...απο την στιγμη που η συμπιεση σπαει και μπορεις να κατεβασεις μανιβελα,την δουλεια του την εχει κανει...

εγω,εκτος απο καρμπ,θα τσεκαριζα πηνια και πολλαπλασιαστη ,αν δινουν την σωστη ταση...αν ολα ειναι οκ,αυτο που μενει ειναι αυτο που σου ειπε το ραμολι...ελατηρια...

edit...κι ενα τσεκ στην προπορεια αναφλεξης δεν θα ταν κακο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    συνηθως οι αυτοματοι,παραδιδουν πνευμα πολυ νωρις και ειναι σαν να μην υπαρχουν...απ την στιγμη που παιζει χειροκινητος εισαι κομπλε...

τωρα αν κανεις κεφι να βγαλεις εκκεντροφορο για να τσεκαρεις τον αυτοματο , καλο κουραγιο...

τα κομπλερ μιζας στα husky την ακουνε ουτως η αλλως...

το προβλημα σου δεν εχει να κανει με τον αποσυμπιεστη...απο την στιγμη που η συμπιεση σπαει και μπορεις να κατεβασεις μανιβελα,την δουλεια του την εχει κανει...

εγω,εκτος απο καρμπ,θα τσεκαριζα πηνια και πολλαπλασιαστη ,αν δινουν την σωστη ταση...αν ολα ειναι οκ,αυτο που μενει ειναι αυτο που σου ειπε το ραμολι...ελατηρια...

edit...κι ενα τσεκ στην προπορεια αναφλεξης δεν θα ταν κακο...
    [/QUOT
    rein...ακου τωρα ενα κουφο....ενω το χασκυ αρνειται να παρει πεισματικα μπροστα
    ηρθε σημερα ενας φιλος με yzf450 βαλαμε το καρμπ μου στο δικο του και πηρε με την πρωτη...οταν βαλαμε το δικο του μαμα fcr στο δικο μου επισεις πηρε με την πρωτη... ?????
    βγαλαμε παλι το δικο μου mikuni tmr απ το yzf που δουλευε ρολοι στο δικο μου και τιποτα....!!!!!
    καναμε ενα διαλυμα για να ηρεμησουμε και μετα πιασαμε το αυτ. αποσυμπιεστη...βγαζουμε εκκεντροφορο εξαγωγης που στην ακρη του εχει τον αποσυμπιεστη ....ειχε φαγωθει το αυτακι του αντιβαρου με αποτελεσμα να μην ανοιγει καθολου την βαλβιδα, το γεμισαμε με ηλεκτροκοληση για δοκιμη βαζουμε πισω εκκεντροφορους δοκιμαζουμε με μανιβελα και στην δευτερη γινεται το θαυμα......:rotflmao: :rotflmao:
    αυριο πρωι παραγγελνω καινουριο αντιωαρο και ελπιζω οτι δεν θα εχω αλλο προβλημα....!!!!!!!
    υγ...δεν καταλαβα ομως οτι ενω ειχε προβλημα ο αποσυμπιεστης και δεν επερνε με το mikuni πηρε με το fcr..????

Αρχικά δημιουργήθηκε από pav.ion

rein...ακου τωρα ενα κουφο....ενω το χασκυ αρνειται να παρει πεισματικα μπροστα
    ηρθε σημερα ενας φιλος με yzf450 βαλαμε το καρμπ μου στο δικο του και πηρε με την πρωτη...οταν βαλαμε το δικο του μαμα fcr στο δικο μου επισεις πηρε με την πρωτη... ?????
    βγαλαμε παλι το δικο μου mikuni tmr απ το yzf που δουλευε ρολοι στο δικο μου και τιποτα....!!!!!
    καναμε ενα διαλυμα για να ηρεμησουμε και μετα πιασαμε το αυτ. αποσυμπιεστη...βγαζουμε εκκεντροφορο εξαγωγης που στην ακρη του εχει τον αποσυμπιεστη ....ειχε φαγωθει το αυτακι του αντιβαρου με αποτελεσμα να μην ανοιγει καθολου την βαλβιδα, το γεμισαμε με ηλεκτροκοληση για δοκιμη βαζουμε πισω εκκεντροφορους δοκιμαζουμε με μανιβελα και στην δευτερη γινεται το θαυμα......:rotflmao: :rotflmao:
    αυριο πρωι παραγγελνω καινουριο αντιωαρο και ελπιζω οτι δεν θα εχω αλλο προβλημα....!!!!!!!
    υγ...δεν καταλαβα ομως οτι ενω ειχε προβλημα ο αποσυμπιεστης και δεν επερνε με το mikuni πηρε με το fcr..????
    εγω λεω να μην παιρνετε ναρκωτικα την ωρα που κρατατε εργαλεια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγω λεω να μην παιρνετε ναρκωτικα την ωρα που κρατατε εργαλεια...
    εχουμε ντοπιο φρεσκο και αγνο πραμα πως να αντισταθουμε ???????
    :rotflmao: :rotflmao:
    αααα....μανιβελα τελος...
    μπηκε ο καινουργιος αποσυμπιεστης και περνει με την σκεψη και μονο....!!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Husqvarna TE-610E , ο ηχος...
    από OrEsTiS82 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2014, 22:29
  2. Husqvarna Te 410 2001
    από nantin στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 11:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ