Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 138

Θέμα: δυστυχως...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ζμπουτσοσ...

μη διανοηθεις να κατηγορησεις τον εαυτο σου για αυτη την εκβαση, αυτοι χανουν, οχι εσυ!

Υπονονη, αισιοδοξια και θα βρεθει κατι καλυτερο

Χρησταρα υπομονη ρε μαν (και θα εχω το νου μου )

Σε νιώθω φίλε !!!

...έχω και γω μία εβδομάδα άνεργος .

Να ναι καλά η super εταιρεία που εργαζόμουνα 5 χρονια και η εμπορική της πολιτική

Κάνε υπομονή πάρε το ταμείο ανεργίας και ότι βρέξει ας κατεβάσει .

Μαζευόμαστε αρκετοί σιγά σιγά .....και δε ξέρω αν είναι για γέκια ή για κλάματα !!!

Στην υγειά της στρατιάς των νεοανέργων

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    thanx ρε μαγκες αλλα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.Μεχρι στιγμης επαιρνα φραγκοδιφραγκα που φταναν ισα ισα για να πληρωνω τις τραπεζες και κατι ψιλα των παιδιων.Αν δεν δουλευε η γυναικα μου τα πραγματα θα ηταν εφιαλτικα.Οσο κι αν ντρεπομαι που το γραφω οι ρολοι εχουν αντιστραφει και το ζορι το τραβαει εκεινη.
    Αυτο ειναι χειροτερο απο την απολυση ρε γαμωτο.
    Πάλι ρε Χρηστάρα...

Τη υγεία σου, τα παιδιά σου που τα λατρεύεις και την οικογενειακή σου γαλήνη πρόσεχε και όλο κάτι θα εμφανισθεί.

Υπομονη και επιμονη, μονο αυτο χρειαζεσαι.

Ειμαι και γω στη θεση σου εδω και μια βδομαδα...και η απολυση παιχτηκε ακριβως με τον ιδιο τροπο, καλημερα σας αλλα ξερετε η συνεργασια μας τελειωνει εδω λογω αλλαγης πλανων την εταιρειας.........

Ηρεμησε, βαλε τις σκεψεις σου σε μια ταξη, κατσε φτιαξε παλι το βιογραφικο σου οσο καλυτερα γινεται και αρχισε να στελνεις παντου...μονο ετσι μπορει να γινει κατι....

Περαστικα μας....
    Ολα φαινονται καλυτερα πανω σε δυο τροχους......

Εσύ να είσαι καλά.
    Τα λοιπά θα σιάξουνε στην πορεία.
    Υγεία!

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    .....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Υπομονή φίλε.

Κάθε εμπόδιο για καλό δε λένε? Ποτέ δεν ξέρεις!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
    Sent from me using a computer.

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Καλημέρα και από μένα ,
    στην ίδια κατάσταση βρέθηκα και εγώ πριν από ένα χρόνο και κάτι μήνες , με βρήκε πριν το γάμο μου και χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου, έξοδα για το σπίτι και το περιεχόμενό του να τρέχουν κτλ κτλ.
    Δέκα χρόνια και ξαφνικά σου λένε ένα λυπάμαι αλλά..... , και το λένε πάντα λίγο πριν ολοκληρώσεις το 8ωρο οι καργιόληδες για να δουλέψεις κανονικά και την τελαυταία μέρα σου.
    η πρώτη εβδομάδα ήταν ζόρικη θυμάμαι αλλά ευτυχώς μετά ''επανήλθα'' και τα πράγματα ζυγίστηκαν .
    Να είσαι αισιόδοξος και να αρχίσεις από τώρα να ψάχνεις κάτι άλλο , σίγουρα κάτι θα βρεθεί και όλα θα πάνε καλά .
    Προσοχή γιατί η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στις συνεντεύξεις.
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Κάθε Εμπόδιο για Καλό!!!

Με απέλυσαν τον Μάϊο, έκανα 2 μήνες να βρώ δουλειά, και βρήκα πολύ καλύτερη!!!!

Μην απελπίζεσαι, μην απογοητεύεσαι, κάνε το θυμό σου(γιατί σίγουρα τα σκέφτεσαι και τσαντίζεσαι) πηγή δύναμης και ΟΡΜΑ!!!!

επιδομα ανεργιας και ψαξου...τα παμε και στο Pm...ισως η απολυση να ειναι το εναυσμα για να παρεις αποφαση να κανεις κινηση...

στ @@ σου...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    .......
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    έχω περάσει δύο φορές από την αντίστοιχη θέση. Τότε δεν είχε θεριέψει η κρίση βέβαια αλλά καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις
    δύο πραγματάκια.
    1). Υ-πο-μο-νή!
    2). ΜΗΝ επιτρέψεις τα κακά συναισθήματα και την απογοήτευση που κάποια στιγμή σίγουρα θα βγουν, είναι λογικό, να σε κυριέψουν. Πάντα έρχεται το καλό εκεί που δεν το περιμένεις

Καλή συνέχεια και δύναμη
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ευχαριστω ρε παιδες.
    @ Εχετλαιος δεν εχω λογια.Το ιδιο εζησα και τον Απριλιο.Τελειωσε η συμβαση στην ερτ και ψαχνομουνα.Ας ειναι καλα ο Βυρωνας (το λεω δημοσια οτι εισαι ενας απο τους (αρκετους) ανθρωπους του μοτο που αγαπω,εκτιμω και σεβομαι) που βοηθησε τοτε και δουλεψα για λιγο ταξι.
    Το ταξι μας τελειωσε πολυ γρηγορα και ηρθε ενα φορτηγο.Διανομη παγωτων.6 με 6 το καλοκαιρι,ουτε λογος για αιρ κοντισιον αλλα το παλευα.Τρεις οδηγοι ειμασταν ολοι κι ολοι.Σημερα εδιωξε τους δυο και κρατησε αυτον που ειχε τις μικροτερες πωλησεις και τα περισσοτερα παραπονα απο πελατες.Δοξα τω γιαραμπι οι δικοι μου πελατες μονο καλα λογια ελεγαν κι αυτο ειναι σημαντικο για μενα γιατι αυριο μπορει να ξανακανω διανομη και να ξαναμπω στα μαγαζια τους.
    Για σας που ρωτατε τι δουλεια κανω τα πραγματα ειναι απλα.Ειμαι οπερατερ με πολυ πλουσιο βιογραφικο αλλα επειδη εχω και Γ κατηγοριας διπλωμα οπως και ειδικη καρτα (και τα δυο εδω και παρα πολλα χρονια) δουλευω και σαν οδηγος.Δεν με απασχολει πλεον το τι δουλεια θα κανω φτανει να ειναι εντιμη και να πληρωνεται οσο πρεπει.

Αυτα κι αλλο κακο να μη μας βρει.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    3 ατομα απο το πρωι με σενα που απολυθηκαν σημερα,μολις μπηκε μια ταμιακη για κλεισιμο καταστηματος,πουλαω ταμιακες και πλεον δεν πουλαω μονο κανω αναγνωσεις για μαγαζια που κλεινουν.

Εχτες ακουσα οτι οι κινεζοι παλευαν 10 χρονια να φτιαξουν ενα τεραστιο φωτοβολταικο παρκο στην πελλοπονησο αλλα λογω γραφειοκρατιας τα παρατησαν και πηγαν τουρκια και το στησαν.

Οτι καλυτερο σου ευχομαι αλλα γω αυτο που βλεπω ειναι οτι σε λιγο καιρο ολοι θα μαστε στην θεση σου,μακαρι μπας και αλλαξουμε μυαλα.

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δυστυχώς φίλοι (και εχθροί μου μου-rct) έτσι είναι...
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2006, 16:45
  2. Lisboa-Dakar 06-Δυστυχώς η πρώτη απώλεια
    από juan pablo στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 15:25
  3. δυστυχώς, κάτι στενάχωρο.......
    από maintenance στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 18:02
  4. Δυστυχως