Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Συνεχιζεις η κατεβαινεις?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σαφώς!
    Τι σαφως ρε?Στις αντιπαραθεσεις ειμαστε.

Τα σκηνοθετημενα παντως υπαρχουν απο το 90,δεν ειναι καινουριο φρουτο.Μονο που τωρα γιναμε πιο πολλοι αρα και πιο πολλοι οι απατεωνες.Αν δεν εισαστε σιγουροι για το τι εχει γινει προσπεραστε,βρειτε ενα καταλληλο σημειο(οπως πολυ σωστα ειπε καποιος φιλος παραπανω),ριχτε μια ματια και εκτιμηστε οσο μπορειτε την κατασταση.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Πριν κανα μηνα κατεβαινωντας την Ιουλιανου,σε καποιο καθετο δρομο ειδα εναν τυπο πεσμενο κατω,δεν φαινοταν ουτε για ναρκωμανη η κατι αλλο.Σκεφτηκα να σταματησω αλλα δεν το εκανα,επειδη φοβομουν οτι θα γινει κανα σκηνικο κ θα γυρναγα σπιτι γυμνος και ξυπολιτος.Φυσικα σταματησα στον Σταθμο Λαρισης.Τηλεφωνακι στο 166 και τους ειπα τι ειχε παιχτει,μου ειχαν πει οτι ειχαν λαβει κ αλλες κλησεις για το συγκεκριμενο σκηνικο.
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

ελα να φας κουνελι μελος
    Έχεις δει κάποιον με σπασμένο το κεφάλι και τον εγκέφαλο στο δρόμο ή με κομμένο χέρι ή πόδι;

Μην χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα τους άλλους
    δεν παυει να χρειαζεται βοηθεια ομως.σφιγγεις τα δοντια κ πας
    απο πανω ρε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
    δεν παυει να χρειαζεται βοηθεια ομως.σφιγγεις τα δοντια κ πας
    Ναι οκ, δεν έχεις δει.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ελα να φας κουνελι μελος
    Ναι οκ, δεν έχεις δει.
    ενταξει εσυ κατσε σε μια ακρη κ βλεπε
    απο πανω ρε

εσυ κατσε και δες τον κολλητο σου με τα ακρα γυρισμενα προς τα μεσα σαν να βλεπεις θριλλερ,τα ματια-ασπραδι μονο και αφρους απο το στομα,ψαχνε να βρεις που σκατα εχει παει το χερι αυτου που εσκασε στα βραχια μπροστα σου,θαψε και καμια 15 φιλους και μετα να δουμε αν θα ξανακαβαλησεις μηχανακι,ποσο δε μαλλον αν θα σταματησεις σε παρομοια φαση...

οποιος αντεχει σταματαει...μην κακοχαρακτηριζετε,ομως, οσους δεν το κανουν...ειναι το λιγοτερο αδικο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Βλέπε;

Φιλαράκι, δεν είναι το ίδιο να παίρνεις μια μπριζόλα και να την κόβεις με το να βλέπεις έναν άνθρωπο κομμένο ή τραυματισμένο....

Δεν συζητώ το πως ένοιωσα όταν είδα κάποιον που πάτησε νάρκη - άσχετα αν εγώ αντέχω ή όχι το θέαμα, δεν θα κρίνω τους άλλους. Υπάρχουν κι άνθρωποι που στην θέα τέτοιου σκηνικού λιποθυμούν ακαριαία....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ελα να φας κουνελι μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εσυ κατσε και δες τον κολλητο σου με τα ακρα γυρισμενα προς τα μεσα σαν να βλεπεις θριλλερ,τα ματια-ασπραδι μονο και αφρους απο το στομα,ψαχνε να βρεις που σκατα εχει παει το χερι αυτου που εσκασε στα βραχια μπροστα σου,θαψε και καμια 15 φιλους και μετα να δουμε αν θα ξανακαβαλησεις μηχανακι,ποσο δε μαλλον αν θα σταματησεις σε παρομοια φαση...

οποιος αντεχει σταματαει...μην κακοχαρακτηριζετε,ομως, οσους δεν το κανουν...ειναι το λιγοτερο αδικο...
    επειδη εχω κανει αρκετα δυστυχως απο αυτα που λες παλι θα σταματουσα παλι καβαλαω μηχανακι κ ας εχω σιδερο στο ποδι κ θα συνεχισω να το κανω κ ας περιμενο το δευτερο παιδι.μιλαμε για ανθρωπια κ τιποτα παραπανω.κ επισης τα παιρνω με αυτους που εγινε μπροστα τους το συμβαν κ κανανε το μαλακα κ απλα προσπερασανε σα να μην συμβαινει τιποτα
    απο πανω ρε

ελα να φας κουνελι μελος
    Βλέπε;

Φιλαράκι, δεν είναι το ίδιο να παίρνεις μια μπριζόλα και να την κόβεις με το να βλέπεις έναν άνθρωπο κομμένο ή τραυματισμένο....

Δεν συζητώ το πως ένοιωσα όταν είδα κάποιον που πάτησε νάρκη - άσχετα αν εγώ αντέχω ή όχι το θέαμα, δεν θα κρίνω τους άλλους. Υπάρχουν κι άνθρωποι που στην θέα τέτοιου σκηνικού λιποθυμούν ακαριαία....
    δεν ειπα οτι εισαι χαλαρος με τον αλλο να ειναι κατω.λεω τι κανονικα θα επρεπε να γινεται κ οχι να γυρνας την πλατη
    απο πανω ρε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σταματαω και βοηθαω.

δεν θα αντιπαρατεθω με οποιονδηποτε δεν σταματαει, απλα ευχομαι να μην του τυχει ποτε να ειναι κατω και να μην τον βοηθησει κανεις!

my 2 cents
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σταματαω και βοηθαω.

δεν θα αντιπαρατεθω με οποιονδηποτε δεν σταματαει, απλα ευχομαι να μην του τυχει ποτε να ειναι κατω και να μην τον βοηθησει κανεις!

my 2 cents

+1000

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    Έχεις δει κάποιον με σπασμένο το κεφάλι και τον εγκέφαλο στο δρόμο ή με κομμένο χέρι ή πόδι;

Μην χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα τους άλλους
    πλακα κανεις ελπιζω....

και που θα δεις βγαλμενα αντερα (ας πουμε) τι θα παθεις ρε φιλε;; θα ξερασεις; θα λιποθυμησεις;
    θα βλεπεις μετα το βραδυ εφιαλτες; εδω μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. θα αρνηθεις στον αλλο την βοηθεια σου για την πιθανοτητα οτι μπορει να ζαλιστεις; στην τελικη σταματα και προσπαθησε!
    μπροστα σου εγινε το ατυχημα!

υπ οψιν οτι και γω δεν τα μπορω τα ατυχηματα αλλα οποτε χρειαστηκε σταματησα ασχετα αν μεχρι τωρα ευτυχως δεν εχω δει κατι τρομερο...

και δεν τα λεω προσωπικα, τα λεω για οποιον σκεφτεται ετσι

Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
    πλακα κανεις ελπιζω....

και που θα δεις βγαλμενα αντερα (ας πουμε) τι θα παθεις ρε φιλε;; θα ξερασεις; θα λιποθυμησεις;
    θα βλεπεις μετα το βραδυ εφιαλτες; εδω μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. θα αρνηθεις στον αλλο την βοηθεια σου για την πιθανοτητα οτι μπορει να ζαλιστεις; στην τελικη σταματα και προσπαθησε!
    μπροστα σου εγινε το ατυχημα!

υπ οψιν οτι και γω δεν τα μπορω τα ατυχηματα αλλα οποτε χρειαστηκε σταματησα ασχετα αν μεχρι τωρα ευτυχως δεν εχω δει κατι τρομερο...

και δεν τα λεω προσωπικα, τα λεω για οποιον σκεφτεται ετσι
    Στη δουλεια εχω δει πολυ αιμα αλλα παντα μεσα απο το βιζερ.Μολις τραβαγα το ματι μου ομως ηθελα να τα βγαλω.Δεν εχουν ολοι την ιδια ψυχραιμια οταν βλεπουν αιματα κλπ.Φυσιολογικο ειναι καποιος που φοβαται να μη σταματησει επι τοπου.Παραλογο και ανηθικο ειναι να μην παρει ουτε ενα τηλ σε τροχαια,166 κλπ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Παραλογο και ανηθικο ειναι να μην παρει ουτε ενα τηλ σε τροχαια,166 κλπ.

Και να μάθει πως θα ζούσε αν κάποιος καλούσε το 166...

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Και να μάθει πως θα ζούσε αν κάποιος καλούσε το 166...
    Αυτο πια.Αληθεια πως αντεχει καποιος ενα τετοιο βαρος ργτ?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF