Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Estoril live

ρε την ΑλμπαΤΣετε....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ο Τσαρούχας είναι ο ακατοίκητος που λέει τον Lorenzo "αμετροεπή" γιατί έχει βάλει τον άσσο χωρίς να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα? :ZZZ: :ZZZ:

...και επίσης ηθοποιός,συγγραφέας,υποψήφιος αντιδήμαρχος,εκτελούνται μεταφοραί μετακομίσεις,κηπουρικαί εργασίαι...κλπ κλπ

Νέα μόδα είναι η μη προβολή του βάθρου?
    Πόσο μα πόσο μαλάκες είναι εκεί στον ΣΚΑΙ?Πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν την τηλεθέασή της εκπομπής της Πέμπτης?Κούνια που τους κούναγε..
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    ...και επίσης ηθοποιός,συγγραφέας,υποψήφιος αντιδήμαρχος,εκτελούνται μεταφοραί μετακομίσεις,κηπουρικαί εργασίαι...κλπ κλπ

Νέα μόδα είναι η μη προβολή του βάθρου?
    Πόσο μα πόσο μαλάκες είναι εκεί στον ΣΚΑΙ?Πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν την τηλεθέασή της εκπομπής της Πέμπτης?Κούνια που τους κούναγε..
    Δεν ειναι θεμα ΣΚΑΙ δυστυχως...Απλα κανει οτι γουσταρει ο ΔΔ.Στο ΣΚΑΙ ουτε που τον βλεπουν στον σταθμο.Ο τυπακος κανει οτι γουσταρει
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
    και βηχει πανω στο μικροφωνο :hypnotize
    αντε να ακουσουμε κ την χλεμπονα να σκαει πανω στο μικροφωνο *φλουπ*

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: έλιωσα λέμε
    Φύγαμε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μπροστά στον Τσαρούχα ο ΔΔ είναι ο Διακογιάννης του MotoGP...εκτός κι αν το κάνει επίτηδες για να δείξει ότι υπάρχουν και χειρότερα...τι μ@λάκας ο Πασχάλης...γιατί λέει ο Lorenzo έβαλε το 1 στη φόρμα του...Άμα έβαζε το 99 μείον 98 θα τον πείραζε;;; Κι έχει αμετροέπεια...Ενώ ο Rossi στα 250 με τον Biaggi δεν είχε αμετροέπεια...Πάντως ο Lorenzo έκλεισε στόματα σήμερα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πάντως πλέον επειδή τον έχει πάρει εργολαβία τον Notis, η εκπομπή πρέπει να μετονομαστεί σε Τα Νέα του Νότη Παπαπαύλου με διαλείμματα από MotoGP...Η περιγραφή της επικής μάχης του Notis με τον ετεροθαλή αδερφό του Rossi γλαφυρή...Και ο Rossi μάλιστα αναφέρθηκε λέει στον αγώνα αυτό...Κι εγώ στη Λευκάδα πέρασα στην ευθεία για Πόρτο Κατσίκι τον γιό του περιπτερά που ψωνίζει o Rossi εφημερίδα αλλά δεν έγινε τόσος ντόρος...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ξερουμε αν τη νεα σεζον θα βλεπουμε αγωνες απο την ΤιΒι?

λεω γω τωρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ξερουμε αν τη νεα σεζον θα βλεπουμε αγωνες απο την ΤιΒι?

λεω γω τωρα...
    Εσυ τι πιστευεις?Οτι δεν θα πουλησει ο Κυριος Καβουρης τα δικαιωματα που αγοραζει απο την Dorna σε καποιο καναλι???Και εαν δεν τα πουλησει νομιζεις οτι θα βλεπουμε τους αγωνες τσαμπα στο woop φιλε μου?20 ευρω κ αγωνας φιλε μου..
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
    Εσυ τι πιστευεις?Οτι δεν θα πουλησει ο Κυριος Καβουρης τα δικαιωματα που αγοραζει απο την Dorna σε καποιο καναλι???Και εαν δεν τα πουλησει νομιζεις οτι θα βλεπουμε τους αγωνες τσαμπα στο woop φιλε μου?20 ευρω κ αγωνας φιλε μου..

δεν ξερω ,γι'αυτο ρωτναω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δεν ξερω ,γι'αυτο ρωτναω...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    θα μας ενημερωσει κανεις τι εγινε στον αγωνα μια και προτιμησα να δω τα 600 στη τριπολιτσα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ωραιος αγωνας χωρις το αγχος (και καλα) για πρωταθλημα...

πρωτος ο χορχε ,δικαιωσε το ονομα του σαν ΝΟ1 εφετος...

ΔΕυτερος ο Βαλε (aka η φουστρα που λεει και ρεινμαιστερ)

και τριτος δεν θυμαμαι... μαλλον ο ντοβι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θα μας ενημερωσει κανεις τι εγινε στον αγωνα μια και προτιμησα να δω τα 600 στη τριπολιτσα....
    Xοντρα χοντρα

1ος Λορενθο
    2ος Ροσσι
    3ος Ντοβιτσιοζο

Οδηγουσε την κουρσα ο Γιατρος μετα απο προσπεραση στον Χορχε,εγινε προσπεραση απο Χ ορχη.2η θεση Γιατρος.Η 3η θεση παιζοτανε μεχρι το τελος απο Σιμοντσελι και Ντοβι οπου και εγινε μια καταπληκτικη μονομαχια κ κερδισε την θεση στο ποντιουμ στο τσακ!Ο Δοντιας επεσε απο low.Ο Πεντροσα εκανε ενα καλο comeback με παρατριχα μια πτωση.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ευχαριστω ρε μαγκες

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Καλά έχει μία στομαχάρα ο Λορένθο σιδερένια!!!!
    Πηγαινει στο 90 τις εκατό,αφήνει το Ρόσι να πιστεύει οτι μπορεί να κάνει ότι θέλει,του κάνει πόλεμο νευρων λίγους γύρους από πίσω του,
    και ύστερα τον ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ κάνοντας του ένα προσπέρασμα 100 τις εκατό ροσικό.Δηλαδή ή σε περνάω ή πέφτουμε κι οι δύο!!
    Ανεμίζει το βρακί του Ρόσι κάνοντας σερι καλύτερων γύρων και του ρίχνει αέρα και κάτι δευτερολεπτάκια!! :rotflmao: :rotflmao:

.... Για να σε βλέπω να ξαναβγάζεις DVD με τον καλύτερο αγώνα...

Μπαααα, δεν το βλέπω...
    Από πλευράς σχολιασμού,είπε τόσες παπάρες ο Τσαρούχας,όπως αυτή με τους κατασκευαστες και τους κινητήρες που έφερε ακόμα και τον Διατσίδη σε δύσκολη θέση.
    Κανένα πλάνο του [Π]ούτσιο γιατί δεν έδειξε?
    Μήπως επειδή φοβότανε οι κάμεραμαν να τον πλησιάσουνε?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Live Music
    από afrotwin στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:55
  2. Liber Animus live at Jive Cafe 30.10.04 (Μετά τα μεσάνυχτα)
    από superfour στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2004, 10:25
  3. Τεχνολογία Live CD
    από dxeavy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2004, 22:56
  4. kalgeorge lives!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2004, 13:45
  5. φωτο απο live....που θα θυμαμαι..