επιτελους μοτοσυκλετα παραγωγης με ιδιο (ακριβως ιδιο) χρωμα πλαισιο και ζαντες.
![]()
επιτελους μοτοσυκλετα παραγωγης με ιδιο (ακριβως ιδιο) χρωμα πλαισιο και ζαντες.
![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Κουκλα!![]()
καύλα είναι
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
:a07: :a07: :a07: :a07:
Πανεμορφη..αλλα μακρυνο ονειρο..και εκτος του οτι δεν υπαρχουν λεφτα ειναι και δικυλινδρη ε?![]()
αν κανω λαθος πειτε να αρχισω οικονομια!
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
Oτι καλυτερο για την Ελλαδα δλδΑρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
:a07: :a07: :a07: :a07:
ειναι και δικυλινδρη ε?![]()
![]()
Φουλ αξιοποιηση δυναμη απο πολυ χαμηλα![]()
![]()
![]()
τι θα γινει ρε παιδια μ αυτα τα ducati , παντα εχω στο μυαλο την αποκτηση ενος , αλλα ολο ακουω και διαβαζω για ζημιες και ξενερωνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
τι θα γινει ρε παιδια μ αυτα τα ducati , παντα εχω στο μυαλο την αποκτηση ενος , αλλα ολο ακουω και διαβαζω για ζημιες και ξενερωνω.
Δεν εισαι ανθρωπος τις περιπετειας ε? σ'αρεσουν τα αναλατα και με χαμηλη χοληστερινη....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Πραγματικά όμορφη μοτοσυκλέτα. Ίσως απο τα καλύτερα trackbike για ιδιώτη... μετά απο 1098S μεταχειρισμένο εννοείτε![]()
Φατε ματια ψαριαΑρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Μακάρι να ήταν και ξηρο-κάμπανο...
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF
:μου τρεχουν τα σαλια: :μου τρεχουν τα σαλια: :μου τρεχουν τα σαλια: :μου τρεχουν τα σαλια:
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.