ξέρω ότι θα ακουστεί κάπως...
αλλά τι γύρευε μέσα στον κάδο αφού ξέρει ότι κάποια στιγμή θα πέρναγαν τα απορριματοφόρα...
μήπως ήθελε να αυτοκτονήσει?
Οι καημένοι οι σκουπιδιάρηδες πρέπει να έφαγαν χοντρή φρίκη...
αλλά τι γύρευε μέσα στον κάδο αφού ξέρει ότι κάποια στιγμή θα πέρναγαν τα απορριματοφόρα...
Made in Greece...
Απελπισια λεγετε φιλε μου..., προσπαθησε να προστατευθει απο το κρυο και αν ηταν και νυστικος δεν ηταν σε θεση να παρει αποφασεις. Απελπισια λοιπον.Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
...αλλά τι γύρευε μέσα στον κάδο...
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Ωραια τα λες.....ΕΣΥ τι σκοπευεις να προσφερεις απο οσα αναφερεις? εθελοντης σε Ασυλο? προετοιμασια & διανομη γευματων στον Ε.Σ.? μοιραζεσαι με τους φτωχους?
Σου φάνηκε κάτι παράξενο απ' αυτά που είπα;
Κατά 1ον δεν με ξέρεις. Κατά 2ον αν θές να σου πώ πιο συγκεκριμένα, Στείλε π.μ αν θές. Μην γμσουμε το thread, εδώ πέρα.
Απλά αν σε καλύψω από δω, για μένα συγκεκριμένα πάντα. Είχα πολύ δικό μου άτομο σε Άσυλο Ανιάτων και έχω δεί πάρα πολλά και το πιο σημαντικό το πως είναι να παραπετάς 1 άνθρωπο, γιατι τον νιώθεις "βάρος". Το πως είναι να προσφαίρεις 1 πακέτο τσιγάρα και να σου λένε 7000 ευχαριστώ. Όχι δεν στο παίζω καλός σαμαρίτης. Απλά έχουμε χάσει λίγο την μπάλα σαν άνθρωποι...
Eτσι ειναι.Ο ανθρωπος ειναι πολυ ευαλωτος οταν ειναι HALT.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
Απελπισια λεγετε φιλε μου..., προσπαθησε να προστατευθει απο το κρυο και αν ηταν και νυστικος δεν ηταν σε θεση να παρει αποφασεις. Απελπισια λοιπον.
Hungry
Angry
Lonely
Tired
Εκει την πατησε ο φουκαρας αλλα οπως ειπανε και πιο πανω εκει την πατησαμε και μεις σαν συνολο.![]()
Ρε παληκαρια τωρα που αρχισαν τα κρυα,παρτε οτι ρουχο εχετε και καθεται στην ντουλαπα και μοιραστε το.Αφου δεν μπορουμε να βοηθησουμε αλλιως και λιγη ζεστασια καλη θα ειναι.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δε το ξερεις. Δε πιστευω να κρινεις απο τον εαυτο σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
Ειναι τελειο που σε καθε ποστ εδω και πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο σατιριζουμε τα χαλια μας αλλα ποτε δεν κανουμε τπτ παραπανω..
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
Φαντάσου τη φρίκη που έφαγε αυτός όταν τον συμπίεζε η πολλών τόνων ροπής πρέσσα του απορριματοφόρου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
υπερβολικό το σκεπτικό σου.Αφελείς μπορεί και βλακάς μπορεί να ήτανε που δεν φρόντισε να προστατευθεί από αυτόν τον κίνδυνο, αλλά δεν πιστεύω να ήθελε να αυτοκτονήσει και διάλεξε αυτό τον τρόπο.
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ