ρε Χρήστο ποτέ δε μου την έχουν "πέσει" έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
βέβαια ο γιάννης sas
ειναι μυαλωμένο άτομο και πιστεύω οτι κάνει διερεύνηση αυτή την στιγμή...![]()
ρε Χρήστο ποτέ δε μου την έχουν "πέσει" έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
βέβαια ο γιάννης sas
ειναι μυαλωμένο άτομο και πιστεύω οτι κάνει διερεύνηση αυτή την στιγμή...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
ρε Χρήστο ποτέ δε μου την έχουν "πέσει" έτσι![]()
ωχχχχχ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
αμα ναι....
γουσταρσσσσ
μια "πεταλούδα"????
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ένα σουσελάκι...ένα πράμαΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
αμα ναι....
γουσταρσσσσ
μια "πεταλούδα"????
![]()
![]()
![]()
Se antitheti periptosi, noikiazeis to skafos me skipper mazi, plironeis kati parapano alla exei to kefali sou isixo, kanontas apla krouaziera. Alla den einai auto mono to zitoumeno,gia mena toulaxiston.Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Εγώ θεωρώ ότι όταν μια παρέα νοικιάσει κάτι (αυτοκίνητο, σκάφος, και όχι π@τανα!!!!), και με αυτό το κάτι διασκεδάσουν όλοι, τότε (και έτσι λέει ο δικός μου κώδικας περί παρέας) όλοι έχουν την ευθύνη (οικονομική) αν πάει κάτι στραβά. Γιατί δε μπορεί να είμαστε στο χαβαλέ παρέα και στην στραβή ευθυνόφοβοι.
Πολύ περισσότερο μάλιστα στην περίπτωση που όλοι είναι γνώστες του αντικειμένου, οπότε και την ευθύνη (τόσο για τον χειρισμό όσο και για το οικονομικό μέρος) την έχουν όλοι.
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
Se antitheti periptosi, noikiazeis to skafos me skipper mazi, plironeis kati parapano alla exei to kefali sou isixo, kanontas apla krouaziera. Alla den einai auto mono to zitoumeno,gia mena toulaxiston.![]()
απο τη μικρη γνωση που εχω θεωρω πως το σκαφος "δεν παει "με 2 ατομα μονο-ενεργα-
σκιππερ τιμονι/πορεια,πληρωμα σε αγκυρα,μπαλονακια,πανια(ειδικα αν δεν υπαρχουν αυτοματα βιτζιρελλα).......κλπ....
εκτος αν ειναι να παμε με μηχανη οποτε τα 2 ατομα φτανουν και περισσευουν!
τεσπα αν τελικα οργανωθει ,κατα 90%και γω μεσα!
![]()
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
paei kai parapaei me 2 atoma energa. an itan agonas, ontos den tha pigaine alla gia ena kontino taksidi ftanoun. eksalou to na mathei esto kai asxetos na kratisei poreia stin anoixti thalassa den einai kai toso diskolo. milamai gia mikro skafos , oxi gia karavi..
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
Sas, εγώ εννοούσα την ευθύνη για τον χειρισμό, γιατί φυσικά σε μια παρέα στην στραβή που θα γίνει την οικονομική ευθύνη την έχουν όλοι. και εμένα ο κώδικας περί παρέας αυτό μου λέει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Εγώ θεωρώ ότι όταν μια παρέα νοικιάσει κάτι (αυτοκίνητο, σκάφος, και όχι π@τανα!!!!), και με αυτό το κάτι διασκεδάσουν όλοι, τότε (και έτσι λέει ο δικός μου κώδικας περί παρέας) όλοι έχουν την ευθύνη (οικονομική) αν πάει κάτι στραβά. Γιατί δε μπορεί να είμαστε στο χαβαλέ παρέα και στην στραβή ευθυνόφοβοι.
Πολύ περισσότερο μάλιστα στην περίπτωση που όλοι είναι γνώστες του αντικειμένου, οπότε και την ευθύνη (τόσο για τον χειρισμό όσο και για το οικονομικό μέρος) την έχουν όλοι.
Μην μου πεις όμως ότι αν είναι ένας γνώστης δεν θα έχει την ευθύνη να καθοδηγεί άλλα 5 – 6 άτομα πάνω στο σκάφος που μπορεί και να μην ξέρουν τι σκοινί να τραβήξουν…![]()
για αυτό το πράγμα μιλούσα.
Τώρα αν είναι όλοι λίγο πολύ γνώστες, τότε είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
Όμως, πάνω στο σκάφος ο καπετάνιος είναι πάντα ένας (και ελέω θεού!!!)![]()
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
Se antitheti periptosi, noikiazeis to skafos me skipper mazi, plironeis kati parapano alla exei to kefali sou isixo, kanontas apla krouaziera. Alla den einai auto mono to zitoumeno,gia mena toulaxiston.
Σαφώς και δεν είναι αυτό το ζητούμενο !!!
![]()
![]()
![]()
Course captain?
σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Όμως, πάνω στο σκάφος ο καπετάνιος είναι πάντα ένας (και ελέω θεού!!!)![]()
απλά αν ξέρουν και οι άλλοι που είναι στο σκάφος, και παρατηρήσουν ότι ο καπετάνιος κάνει παπαριές......
τοοοοότε.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
μια ανταρσία δε θα ήταν και άσχημη![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.
απλά αν ξέρουν και οι άλλοι που είναι στο σκάφος, και παρατηρήσουν ότι ο καπετάνιος κάνει παπαριές......
τοοοοότε.
.
μια ανταρσία δε θα ήταν και άσχημη![]()
![]()
Αμάν την πέσανε στον καπετάνιο πριν ακόμα σαλπάρουμε…:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Course captain?