ο λογος που γινεται κατι τετοιο ειναι για να πλησιασουμε την (ανυπαρκτη) λειτουργια του δικου τους μυαλου,ετσι ωστε να γινουν οι απαραιτητες συνεννοησεις γιο το πρωτο κρεββατι...![]()
![]()
ο λογος που γινεται κατι τετοιο ειναι για να πλησιασουμε την (ανυπαρκτη) λειτουργια του δικου τους μυαλου,ετσι ωστε να γινουν οι απαραιτητες συνεννοησεις γιο το πρωτο κρεββατι...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εισαι φαιδρος![]()
Αλλά γνώστης
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Eγώ για να πω την αλήθεια έχω μεγάλο θέμα με τις ωραίες γυναίκες.. κοκκινίζουνε τα μάγουλά μου και μπερδεύω τη γλώσσα μου ενώ η σεξουαλικότητά μου υπολειτουργεί μέχρι να πάρω τον αέρα της κατάστασης. Είμαι μάλλον αυτό που περιγράφει η έρευνα παρόλο που η αυτοπεποίθησή μου φτάνει στο ζενίθ - όχι άδικα βέβαια μιας και οι όμορφες παθαίνουν το ίδιο δίπλα μου.
Μέχρι να φυσήξει λοιπόν δεν υπάρχει επικοινωνία ουσιαστική, μιλάμε με πολλά φωνήεντα κι όπου "ρ" μπαίνει "μπρ" κι ενίοτε και "γρ", κάτι που υπό τη θέρμη τεσσάρων κόκκινων μαγουλών κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική και τα κορμιά να λιώνουν, τον λόγο δηλαδή που μας οδηγεί στα στρωμάτσα από το πρώτο κιόλας ραντεβού.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
μπλα μπλα μπλα
Γύρισες πουλάκι μου;![]()
safety doesn't happen by accident
Γυμπροφέγρνω κοπελιά! Ω! Να το πάλι!Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
![]()
όπως βλέπεις... περιμένουμε και τον Ντεβιλς τωρα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
Για να συμβεί αυτό πρέπει εκτός από όμορφη να είναι κ μικρή...
Δεν λειτουργώ με πουρά. Δεν είμαι ο Devils. :rotflmao:
Eίναι 1000% ράδιο αρβύλα, από το τρομακτικό. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201....html?spref=fb
και επισημα πλεον το λεει και η ερευνα...
μην πεταχτει κανεις και πει οτι ειναι απο το τρομακτικο ραδιο αρβυλα, ισχυει 1000%![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Eίναι 1000% ράδιο αρβύλα, από το τρομακτικό. :wacko:
Ήξερα ότι κάτι βρωμάει αλλά τώρα σιγουρεύτηκα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
όπως βλέπεις... περιμένουμε και τον Ντεβιλς τωρα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ακουσες πουλακι και ξεθαρεψες??
εμενα ΠΟΤΕ δεν με φωναζουν με υποκοριστικα...
![]()
Θα πρεπε ρε μλκ..... με της μαμάδες που βγαίνεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ακουσες πουλακι και ξεθαρεψες??
εμενα ΠΟΤΕ δεν με φωναζουν με υποκοριστικα...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Για να συμβεί αυτό πρέπει εκτός από όμορφη να είναι κ μικρή...
Δεν λειτουργώ με πουρά. Δεν είμαι ο Devils. :rotflmao:
ρε Τασο μας εχεις πρηξει με τις πιτσιρικες....
για να δεις τι ψαρια πιανεις πρεπει να κανεις καταστασεις με μεγαλες που εχουν δει και 2 πραγματα...
να πηγαινεις στην πιτσιρικα και να το παιζεις κονιορδος και "κοιτα τι ωραιες πιπες εχω"...
αφου δεν εχει ΙΔΕΑ απο αυτα...
ναι θα σου πει σε ολα και μετα θα καμαρωνεις σαν γυφτικο σκεπαρνι...![]()
![]()
μου μαθατε τωρα ολα τα παππουδια..πεσανε οι αποδοσεις και οι αντοχες σας και κοιτατε μονο δια του εντυπωσιασμου να φατε κανα κοκκαλακι...
"στην ταμπακιερα ειναι η ουσια" που λεει και ο φιλος μου ο Σπυρος!!![]()
![]()
![]()
ναι,ενω εσυ με οποια και να βγεις, για λουτρινο σε εχει...γουτσου γουτσου μωρε...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θα πρεπε ρε μλκ..... με της μαμάδες που βγαίνεις....
![]()
και ειναι "τις"...![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μου μαθατε τωρα ολα τα παππουδια..πεσανε οι αποδοσεις και οι αντοχες σας και κοιτατε μονο δια του εντυπωσιασμου να φατε κανα κοκκαλακι...
Ρε μπας και θες να σε παμε καμμια "βολτα" εμεις τα παπουδια και δεν το λες ευθεια?:rotflmao: :rotflmao:
Ρε σεις γαμοτικον με "παππουδι" να στριβει τη μουστακα δεν εχουμε?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related