Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: δυστυχημα μεσανυχτα Σαββατου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

Δεν μπορείς να ελέγξεις τα παιδιά

Φίλοι μου,

Τα παιδιά σε αυτή την ηλικιά ειναι ασυγκράτητα και θέλουν έχουν νεες εμπειρίες..
    Ακόμα κι εάν οι γονείς απαγορεύουν κάτι, αυτά από αντίδραση θα κάνουν το δικό τους..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ουυυυυ, δεκαδες....

Δες την περιοχη λιγο και θα καταλαβεις (λετε να φοραγαν κράνη; )
    τι έχει η περιοχή?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    τι έχει η περιοχή?
    καγκουρες...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

τι έχει η περιοχή?
    Οδηγικη παιδεία
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    καγκουρες...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οδηγικη παιδεία
    Kαλά, χαλαρώστε ρε σεις.
    Ένα σωρό παιδιά από το φόρουμ μένουν Ίλιον.
    Αλλά στο Κολωνάκι έχουν καλύτερη παιδεία και δεν υπάρχουν κάγκουρες...
    Πως έγινε το θέμα τοπικιστικό..δεν το κατάλαβα...

Kαλά, χαλαρώστε ρε σεις.
    Ένα σωρό παιδιά από το φόρουμ μένουν Ίλιον.
    Αλλά στο Κολωνάκι έχουν καλύτερη παιδεία και δεν υπάρχουν κάγκουρες...
    Πως έγινε το θέμα τοπικιστικό..δεν το κατάλαβα...
    Γιατι εμεις που μεναμε?

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Τα συλλυπητήρια μου
    Ήμουν τυχερός που δεν μου έδωσαν ποτέ βόλτα 1000αρια και μαλακίες γρήγορες όταν ήμουν
    σε τέτοια ηλικία.
    Μην δίνετε τις μοτό σε παιδιά που δεν έχουν εμπειρία και είναι καυλωμένοι ρε γαμώτο

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Κρίμα για τα παιδιά. Κρίμα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

το ατυχημα εγινε αρκετα κοντα στο σπιτι μου,,η πορεια που εκανε η μηχανη μονη της ειναι απεριγραπτη που σημαινει οτι πηγαιναν κοντα στα διακοσα τουλαχιστον,,,τα παιδια γυρναγαν απο παρτυ,δεν φορουσαν κρανη,τρεχαν με 200 σε ανυπαρκτο δρομο και ο οδηγος εκανε σουζα..εφυγε ο πισω και μετα εχασε τον ελενχο και ο ιδιος..τελικα δυο νεα παιδια χαθηκαν..το προβλημα δεν ειναι ιλιον η κολωνακι αλλα ολοι οι πιτσιρικαδες που οδηγαμε μηχανη τι παιδεια εχουμε πιστευω πρωτα απο το σπιτι,,ετσι και αλλιως το κρατος ειναι ανυπαρκτο κι στην οδικη παιδεια...

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    για δευτερη φορα, γραφεται το θεμα "περιοχη" λες και οι πιο πανω περιοχες εχουν 3ης κατηγοριας 20χρονα παιδια που απλα εκαναν αυτα που και εμεις/εγω εκανα, ισως οχι σε αυτο το βαθμο.

Ας χαλαρωσουν λιγο αυτες οι παρατηρησεις καθως δεν υπαρχει καμια ΜΑ καμια βαση.

Ειχα ξαναγραψει τον Γεναρη που σκοτωθηκαν ενα κοριτσι και ενα αγορι στο Μενιδι, και που τα παιδια ηταν σταματημενα και συζητουσαν, και το παπι στο σταντ, και επεσε αυτοκινητο πανω τους και τα σκοτωσε, και αμεσως αναφερθηκε η Περιοχη (καταραμενο μενιδι και δυτικα προαστια ) και φυσικο ηταν οτι δεν φορουσαν κρανος χωρις να ξερουνε το γεγονος καν.

Οπως παντα βιαζομαστε και πεταμε οτι μας ερθει απλα για να πουμε κατι.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Η νεολαια στη μηχανη του κιμα.... το μελλον μας στο χωμα....

σκατα ρε μαγκες.......
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

ευθύνες

Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να μην τα φορτώνουμε αλλού...
    Φυσικά το περιστατικό με το ατύχημα των παιδιών που ήταν σε στάση είναι άλλο θέμα και στατιστικά οι πιθανότητες για να συμβεί είναι ελάχιστες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    για δευτερη φορα, γραφεται το θεμα "περιοχη" λες και οι πιο πανω περιοχες εχουν 3ης κατηγοριας 20χρονα παιδια που απλα εκαναν αυτα που και εμεις/εγω εκανα, ισως οχι σε αυτο το βαθμο.

Ας χαλαρωσουν λιγο αυτες οι παρατηρησεις καθως δεν υπαρχει καμια ΜΑ καμια βαση.

Ειχα ξαναγραψει τον Γεναρη που σκοτωθηκαν ενα κοριτσι και ενα αγορι στο Μενιδι, και που τα παιδια ηταν σταματημενα και συζητουσαν, και το παπι στο σταντ, και επεσε αυτοκινητο πανω τους και τα σκοτωσε, και αμεσως αναφερθηκε η Περιοχη (καταραμενο μενιδι και δυτικα προαστια ) και φυσικο ηταν οτι δεν φορουσαν κρανος χωρις να ξερουνε το γεγονος καν.

Οπως παντα βιαζομαστε και πεταμε οτι μας ερθει απλα για να πουμε κατι.
    Στην Αθηνα γενικα τα δυτικα προάστεια ειναι τιγκα καγκουριλικι τώρα αν θέλετε δλδ να πιστευετε κατι άλλο.. τι να πω...

Εγω εμεινα 10 χρονια Νεα Λιοσα... (Ιλιον πως το λενε ) τωρα μενω Μενιδι ... αλλα ετυχε και να μεινω και 5 χρονια Μαρουσι... και αλλα 15 Πάτρα... !!οπου εμεινα εχω φιλους και ωραιες αναμνησεις...

Το σκηνικο με τα παιδια ειναι απλά η εξαιρεση στο κανονα... γιατι μεσα στο μηνα αλλες 2 φορες ειχαν σκοτωθει πιτσιρικια με μηχανάκια... και ειχαν γινει πάλι τα ιδια εκτροπα πορειες με παπακια απο τους κάγκουρες φιλους τους... και καψιμο λάστιχων και burn out απο τυπους που το κράνος πρεπει να νομιζουν οτι ειναι για να μη βρεχεται το τσουλουφι τους...

Κριμα κριμα κριμα.... και εγω στεναχωριέμαι... αλλα δυστυχως ο καθενας ορίζει τη μοιρα του και οταν επιλέγεις να κάνεις καγκουριλικια και δε φοράς ουτε κράνος δυστυχως μπορει να συμβεί και το χειρότερο...

Οι γονεις τους ξέρουν τι παει να πει πίκρα....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Στην Αθηνα γενικα τα δυτικα προάστεια ειναι τιγκα καγκουριλικι τώρα αν θέλετε δλδ να πιστευετε κατι άλλο.. τι να πω...

Εγω εμεινα 10 χρονια Νεα Λιοσα... (Ιλιον πως το λενε ) τωρα μενω Μενιδι ... αλλα ετυχε και να μεινω και 5 χρονια Μαρουσι... και αλλα 15 Πάτρα... !!οπου εμεινα εχω φιλους και ωραιες αναμνησεις...

Το σκηνικο με τα παιδια ειναι απλά η εξαιρεση στο κανονα... γιατι μεσα στο μηνα αλλες 2 φορες ειχαν σκοτωθει πιτσιρικια με μηχανάκια... και ειχαν γινει πάλι τα ιδια εκτροπα πορειες με παπακια απο τους κάγκουρες φιλους τους... και καψιμο λάστιχων και burn out απο τυπους που το κράνος πρεπει να νομιζουν οτι ειναι για να μη βρεχεται το τσουλουφι τους...

Κριμα κριμα κριμα.... και εγω στεναχωριέμαι... αλλα δυστυχως ο καθενας ορίζει τη μοιρα του και οταν επιλέγεις να κάνεις καγκουριλικια και δε φοράς ουτε κράνος δυστυχως μπορει να συμβεί και το χειρότερο...

Οι γονεις τους ξέρουν τι παει να πει πίκρα....

δεν διαφωνω.

ΚΑι εγω μεγαλωσα στην Καλλιθεα, στην αλητεια της δεκαετιας του 80 και τωρα Ολ. Χωριο - Θρακομακεδονες. Και? αλλαξα οδηγικη συμπεριφορα?
    ΟΧΙ φυσικα. Η παιδεια ειναι το Α και το Ω και οχι που ζεις, και ποια η γενικη φιλοσοφια της περιοχης.

Δεν μπορω να καταλαβω και εξοργιζομαι οταν λεγονται τετοια.

Δηλαδη, φαντασου καποιος να ζει στην Βουλιαγμενη, παντρευεται και παει στα Ανω Λιοσια.
    Καβαλαει μηχανη, πεφτει ενας πανω του και τον καθαριζει.

Θα ειπωθει εδω: Δειτε που εγινε, κρανος φοραγε?

και τετοιες αλλες αηδιες. Ελπιζω να καταλαβες φιλε μου τι ηθελα να πω.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ikaros892003
    το ατυχημα εγινε αρκετα κοντα στο σπιτι μου,,η πορεια που εκανε η μηχανη μονη της ειναι απεριγραπτη που σημαινει οτι πηγαιναν κοντα στα διακοσα τουλαχιστον,,,τα παιδια γυρναγαν απο παρτυ,δεν φορουσαν κρανη,τρεχαν με 200 σε ανυπαρκτο δρομο και ο οδηγος εκανε σουζα..εφυγε ο πισω και μετα εχασε τον ελενχο και ο ιδιος..τελικα δυο νεα παιδια χαθηκαν..το προβλημα δεν ειναι ιλιον η κολωνακι αλλα ολοι οι πιτσιρικαδες που οδηγαμε μηχανη τι παιδεια εχουμε πιστευω πρωτα απο το σπιτι,,ετσι και αλλιως το κρατος ειναι ανυπαρκτο κι στην οδικη παιδεια...

Give me fuel, Give me fire

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Liber Animus live at Jive Cafe 30.10.04 (Μετά τα μεσάνυχτα)
    από superfour στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2004, 10:25
  2. Από την συγκέντρωση του Σαββάτου 02/10
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 08:37
  3. ΑΝΑΚΗΝΩΣΗ για την κινητοποίηση του Σαββάτου.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 22:48
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46
  5. φωτο απο την διαμαρτηρια του σαββατου.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2004, 15:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF