Μέγαρα ΟΧΙ
Σέρρες ΝΑΙ
ο νωόν νοείτω
Μέγαρα ΟΧΙ
Σέρρες ΝΑΙ
ο νωόν νοείτω
My eyes hurt :PΑρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ο νωόν νοείτω
Life begins at 45°.
Το όποιο χάλι των Μεγάρων είναι καλύτερο απο τον τελειότερο δημόσιο δρόμο
Τώρα σαν αρχάριος αν θέλεις να μάθεις στην πίστα ξεχνάς το χρονόμετρο για πολύ
μεγάλο διάστημα
Travel, Grow, Share
πονεμενη ιστορια θα συμπληρωνα (για πολλους απο εμας....)Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Μέγαρα ΟΧΙ
Σέρρες ΝΑΙ
ο νωόν νοείτω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
νομίζω ότι δεν χωράει ερώτηση ανάμεσα στο ναι/όχι στην πίστα
το θέμα είναι τα μέγαρα θεωρούντε ασφαλή πίστα?????![]()
![]()
![]()
![]()
εεεε σορρυ αλλα δεν ειναι .........(για πιστα)
κριμα τα λευτα που παιρνουν
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
για μενα τα μέγαρα είναι παρά πολύ καλή πίστα .τεχνικότατη ,σφιχτή και ωραία χάραξη...
Μακάρι να είχε καλύτερη άσφαλτο να μπορούσαμε να πηγαίνουμε λίγο πιο ξένιαστα αλλά και έτσι μια χαρά είναι...
Ίσα-ίσα που σε προτρέπει να καθείς να ανοίγεις το γκάζι νωρίτερα για να μην χάσεις το μπροστινό...
Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που πηγαίνει στο δρόμο χωρίς αύριο,νομίζει ότι κάτι κάνει και ότι γεμίζει αδρεναλίνη και ότι πάει στο όριο ,δεν έχει πατήσει πότε σε πίστα και αν του πεις για πίστα ,σνομπάρει ή νομίζει ότι θα γίνει μαλ
για μενα τα μέγαρα είναι παρά πολύ καλή πίστα .τεχνικότατη ,σφιχτή και ωραία χάραξη...
Μακάρι να είχε καλύτερη άσφαλτο να μπορούσαμε να πηγαίνουμε λίγο πιο ξένιαστα αλλά και έτσι μια χαρά είναι...
Ίσα-ίσα που σε προτρέπει να καθείς να ανοίγεις το γκάζι νωρίτερα για να μην χάσεις το μπροστινό...
Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που πηγαίνει στο δρόμο χωρίς αύριο,νομίζει ότι κάτι κάνει και ότι γεμίζει αδρεναλίνη και ότι πάει στο όριο ,δεν έχει πατήσει πότε σε πίστα και αν του πεις για πίστα ,σνομπάρει ή νομίζει ότι θα γίνει μαλακ
Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που πηγαίνει στο δρόμο χωρίς αύριο,νομίζει ότι κάτι κάνει και ότι γεμίζει αδρεναλίνη και ότι πάει στο όριο ,δεν έχει πατήσει πότε σε πίστα και αν του πεις για πίστα ,σνομπάρει ή νομίζει ότι θα γίνει μαλακ
Μ'αρέσει που σε κανέναν απο εσάς δεν τον απασχολεί το οικονομικό...
Σε πίστα δεν έχω μπεί ποτέ μου.... ναι , αρχίστε να βαράτε τώρα...
Ο βασικότερος λόγος είναι να μην μπώ στην πρίζα και αρχίσω να πληρώνω τα μαλλιοκέφαλα μου σε εισόδους, λάστιχα, βενζίνες κλπ κλπ.
Κάποια στιγμή ρώτησα τι κοστίζει όλη η ιστορία και φρίκαρα!!!
Θέλεις ολόσωμη στολή (δεκτόν, αλλά δεν είχα τότε).
Τα λάστιχά σου θα αντέξουν το πολύ 3 Track day (πάνω που τα συνήθισα να αντέχουν 1 καλοκαίρι???)
Το εισιτήριο είναι ακριβό, αλλα πληρώνεις την ασφάλεια σου στην πίστα κλπ κλπ (Θυμάμαι μου είπε μια "αουτς" τιμή).
Ξεκινάς με γεμάτο τεπόζιτο και ελπίζεις να έχει μείνει βενζίνη για την επιστροφή σπίτι...
Ασε το άλλο που μου λένε να ξεκινήσω και CSS για να τερματίζω και το μπροστινό... (πόσο είπατε??? 300? το μάθημα???)
Συγνώμη αλλά όσο και να αγαπάω να κάνω παιχνίδια με την μηχανή μου... χρήματα για τις απαιτήσεις της πίστας δεν μου περισσεύουν...
meno γνώμη μου, είσαι λάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ο βασικότερος λόγος είναι να μην μπώ στην πρίζα και αρχίσω να πληρώνω τα μαλλιοκέφαλα μου σε εισόδους, λάστιχα, βενζίνες κλπ κλπ.
Τα λάστιχά σου θα αντέξουν το πολύ 3 Track day (πάνω που τα συνήθισα να αντέχουν 1 καλοκαίρι???)
Το εισιτήριο είναι ακριβό, αλλα πληρώνεις την ασφάλεια σου στην πίστα κλπ κλπ (Θυμάμαι μου είπε μια "αουτς" τιμή).
Ξεκινάς με γεμάτο τεπόζιτο και ελπίζεις να έχει μείνει βενζίνη για την επιστροφή σπίτι...
Ασε το άλλο που μου λένε να ξεκινήσω και CSS για να τερματίζω και το μπροστινό... (πόσο είπατε??? 300? το μάθημα???)
Συγνώμη αλλά όσο και να αγαπάω να κάνω παιχνίδια με την μηχανή μου... χρήματα για τις απαιτήσεις της πίστας δεν μου περισσεύουν...
για να πάω μια καλή βόλτα πχ επίδαυρο θα κάψω τις ίδιες βενζίνες και περισσότερες από όσο θα κάψω σε 4-5 sessions στα μέγαρα
πληρώνω το κόστος συμμετοχής, 50-60 ευρώ, και αυτά με απαλλάσουν απο το αγχος του μαλάκα απο το αντίθετο ρεύμα, της μπαριέρας, του γκρεμου... ναι αξίζουν τα 50 ευρώ ... (γενικά μιλάω, όχι για τις παροχές του εκάστοτε διοργανωτή)
το θέμα της ολόσωμης είναι απλά κακή νοοτροπία του έλληνα. Στο εξωτερικό η ολόσωμη φόρμα θεωρείται defacto αγορά είτε μπαίνουν σε πίστα είτε όχι...γιατί έτσι πρέπει! τα τελευταία 4 χρόνια στις "βόλτες" μου σε άλπεις, ιταλία, πυρηναία κλπ η πλειοψηφία των αναβατών με σπορ μηχανάκια φορούσαν ολόσωμες στις βόλτες τους. Είναι 2nd skin τελεία και παύλα...
για τα λάστιχα, δεν έχω να πώ κάτι... δεν έχω δει όμως πολλούς να αλλάζουν λάστιχα σε κάθε τρακντει στα μέγαρα. Με ένα ζευγαρι βγάζεις άνετα μια σεζόν (6μηνο) .... απο κει και πέρα η αλλαγή είναι επιβεβλημένη έτσι και αλλιώς... τα λάστιχα μας κρατάνε όρθιους
το σχόλιο περί CSS ειναι ακυρο και δυστυχώς δε θα σε πεισει κανείς, παρά μόνο εσύ ο ιδιος όταν και αν το κάνεις. Το CSS δεν είναι για να "τελειώνεις" το μπροστινό σου
my 2 cents
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Με την πίστα, γενικά ως ιδέα, διαφωνώ, αλλά για το σχολείο, έχεις άδικο. Το πρώτο CSS, τουλάχιστον, άξιζε κάθε ευρώ και είδα _τεράστια_ διαφορά, μέσα σε μια μόλις ημέρα. Αν βρεις τα χρήματα, κάν'το. Δεν είναι και τόσο τραγικό αν σκεφτείς ότι το κάθε trackday θέλει 50-60ε μόνο για να μπεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιστα και παπαριες....
Μονο στο δρομο μαθαινεις να οδηγείς![]()
![]()
+1150 ή +750
..το μεγαλύτερο σχολείο είναι η ζωή .....![]()
![]()
Το καθε track day ειναι περιπου στα 100€ (αν εισαι κατοικος Αθηνων) με ολα τα εξοδα (πιστα, βενζινη,καφε,νερα)Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
αν σκεφτεις οτι για να πας Μπραλο η Επιδαυρο μπορει να χαλασεις τα ιδια η και περισσοτερα!!
το CSS δεν σου μαθαινει μονο να τερματιζεις λαστιχο!! υπαρχουν ομως κι"αλλα "σχολεια" με λιγοτερα χρηματα!!
για να φας τα λαστιχα σου σε 3 track day θα πρεπει να γυρνας κατω απο 1.04 το γυρο και να κανεις ολοημερο!! ανα 40 λεπτα!! και τα track day σου να ειναι και τα τρια μεσα σε μια εβδομαδα και βεβαια τα λαστιχα σου να ειναι γομες!!
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
Κι εμένα μ' αρέσει η ΠΙΤΣΑ, αλλά καμιά φορά τα πιτόγυρα είναι μακράν καλύτερα (με μπόλικο τζατζίκι πάντα).
![]()
![]()
Σαφως!! και το μεγαλυτερο σχολειο ειναι η ζωη!! αλλα για την ιδια την ζωη ομως!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
+1150 ή +750
..το μεγαλύτερο σχολείο είναι η ζωή .....![]()
![]()
οχι για τις μηχανες
για σκεψου πως θα διαβαζαμε, αν δεν ειχαμε παει στο σχολειο των γραμματων και απλα πηγαιναμε στο σχολειο της ζωης!!
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις